angst overwinnen

Hoe kun je je angst overwinnen?

Wil je je angst overwinnen? Dan zit je op deze pagina goed!

Angst kan erg hardnekkig en erg belemmerd zijn voor het dagelijks leven. Als je lijdt aan angst wil je natuurlijk z.s.m. een oplossing en je angst overwinnen. Daar gaan wij je in dit artikel mee helpen.

1. Hoe kun je je angst overwinnen?

Angsten kun je op twee manieren overwinnen en die manieren hebben we hieronder beschreven. Afhankelijk van de oorzaak van jouw angst kies je één van deze twee manieren, beide is niet nodig. Als je beide aspecten wilt ontwikkelen ben je natuurlijk vrij daar wel voor te kiezen. Succes! We hoen graag je succesverhaal!

1.1 Als je je gestrest of zeer angstig voelt, depressief bent en/of beklemmende negatieve gedachten ervaart

We hebben veel boeken gelezen en webpagina’s bezocht die over het overwinnen van angsten gaan en zijn tot de conclusie gekomen, dat er één goede oplossing is die veel angsten aanpakt.

Deze oplossing zorgt er namelijk voor:

 • Dat je meer relaxed wordt
 • Minder gestrest
 • De onwaarheid van je negatieve en/of angstige gedachten doorziet
 • Minder negatieve gedachten ervaart en meer positief
 • Je minder depressief voelt
 • Je beter in je vel gaat zitten

Zit je goed in je vel en heb je geen last van het merendeel van bovenstaande verschijnselen? Dan heeft het beoefenen van deze oplossing nog meer voordelen voor je. Je krijgt er namelijk ook het volgende voor terug en daarom bied het ook voordelen voor mensen die goed in hun vel zitten:

 • Meer creativiteit
 • Een ijzersterke focus
 • En meer geluk, door te leren optimaal te genieten van het moment

Deze cursus mindfulness wordt op dit moment voor nog geen €49,- verkocht en heeft zijn effect al bewezen. Het zou niet slim zijn deze kans te laten lopen. De cursus was voorheen €188,-!

Je kunt nog deelnemen en gebruik maken van dit unieke aanbod. We hopen echt dat je de keus maakt om nieuwe positievere stappen te zetten in je leven! Ga ervoor!

Angst overwinnen zonder medicatie

1.2 Als de grondslag van je angst voortkomt uit een gebrek aan zelfvertrouwen

Bij de meeste van de beschreven angsten op deze pagina is de eerste oplossing de meest passende. Echter kan angst ook voortkomen aan een gebrek aan zelfvertrouwen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij sociale angst.

Je kunt dan te weinig zelfvertrouwen hebben en je erg druk maken om de mening van anderen. Natuurlijk kan een gebrek aan zelfvertrouwen ook andere vormen aannemen, zoals:

 • Te weinig respect voor jezelf hebben
 • Een algeheel gevoel van onzekerheid
 • Niet aardig zijn voor jezelf
 • Te weinig geloven in jezelf
 • Een slecht gevoel hebben over jezelf en daardoor niet lekker in je vel zitten

Dit hoeft echter niet zo te zijn. Want het is bewezen dat iedereen zelfvertrouwen kan ontwikkelen. Veel mensen maken de fout door zichzelf te laag in te schatten of te denken dat het hebben van zelfvertrouwen niet bij hun past.

Maar als je logisch nadenkt zie je dat mensen met zelfvertrouwen alle vormen en maten aannemen. Zo kan iemand met een topbaan veel zelfvertrouwen hebben, maar ook iemand die geen carriere maakt.

Dit geldt ook voor knappe mensen en minder knappe mensen. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet of wat je doet, iedereen kan zelfvertrouwen ontwikkelen. Zolang je er maar in geloofd en dat is precies wat je leert in deze cursus.

Meer dan 15.000 cursisten hebben deze cursus met succes aangekocht en de tevredenheid is hoog. Het is ontworpen door een professioneel psycholoog. Die bekend is van het AD, de Telegraaf, Rabobank, RTL nieuws, Happinez en vele andere media.

Het zelfvertrouwen dat wordt aangeleerd via deze cursus is blijvend en hij is tijdelijk in prijs verlaagd. De waarde wordt geschat op €189,-, maar op dit moment kun je de cursus aanschaffen voor nog geen €50,-

Website | + berichten

Admin is het team van Mindsetking.nl. Zij publiceren voornamelijk op basis van wetenschappelijk publicaties en diepgaande psychologische inzichten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *