De Basena massage gun heeft de laatste tijd veel aandacht getrokken en veel mensen zijn benieuwd of het de hype waarmaakt of gewoon een promotiemiddel is.

We hebben de Basena massage gun getest en enkele recensies gelezen die zijn geschreven door andere personen die de apparatuur eerder hadden gekocht en gebruikt, omdat we nieuwsgierig waren naar het antwoord voor onszelf.

In dit artikel kun je onze analyse van het Basena massagepistool lezen en de specificaties van het product bekijken.

Wat is de beste Basena massage gun?

Hieronder vind je de Basena massage gun en een link naar de beste prijs van dit artikel. Het is een goed beoordeelde massage gun en hieronder zullen we hem nog vergelijken met de concurrentie en bepalen of het daadwerkelijk zo’n goede aankoop is.

1. Basena – massage gun – sport and relax massage – zwart

Eigenschappen:

  • Zorgt voor ontspanning van de spieren
  • 30 verschillende snelheden
  • 6 verschillende massagekoppen
  • Het massageapparaat is niet draadloos
  • Beschikt niet over een afstandsbediening
  • Makkelijk mee te nemen
  • Overal te gebruiken
  • Te gebruiken voor het gehele lichaam

Met de Basena Massage Gun krijg je een ontspannende massage in het comfort van je eigen huis. Elk deel van het lichaam kan met deze stimulator worden gemasseerd, aangezien het 30 verschillende vibratiesnelheden en 6 verschillende massagekoppen heeft. Door de verschillende trillingen wordt de bloedsomloop optimaal gestimuleerd, waardoor voedingsstoffen beter de spieren bereiken en het herstel bespoedigt. Zelfs als je niet aan sport doet, werkt het pistool nog steeds om je fitter te voelen en om eventuele strakke spieren los te maken. Vergeet niet om altijd een arts te raadplegen voordat je het massagepistool gebruikt als je zwanger bent of medicijnen gebruikt.

Hoe goed is een Basena massage gun?

Een Basena massage gun wordt beschouwd als een zeer kwalitatieve en goede massage gun, en om eerlijk te zijn bewijzen de beoordelingen dit ook (helaas hebben ze geen mini massage gun).

De Basena massage gun beschikt over een ergonomische ontwerp en wij vonden hem persoonlijk ook erg lekker in de hand liggen. Toen we het apparaat eenmaal aan zette, bewoog deze niet te veel en hij was relatief stil, wat ook wel lekker is natuurlijk.

Opzetstukken en snelheden

De Basena massage gun beschikt over een hoogfrequente vibratie en zorgt hiermee voor diepe weefselpenetratie zonder ongemak of pijn te veroorzaken. We vonden de massages zelfs erg aangenaam. De Basena massage gun wordt ook geleverd met voldoende opzetstukken om mee af te wisselen en beschikt over meerdere snelheidsinstellingen, zoals de meeste andere kwalitatieve massage guns.

Batterijduur

Bovendien maakt de lange levensduur van de batterij het voor gebruikers mogelijk om meerdere keren gebruik te maken van één lading voordat ze opnieuw moeten opladen.

Vergelijkbare producten

Wij vonden de Basena massage gun ongeveer net zo goed als de massage guns van Sanbo & de massage guns van Tunturi, wat twee zeer prominente merken zijn.

Hoe is de prijs/kwaliteit verhouding?

Dit populaire product wordt door klanten hoog gewaardeerd vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zoals we eerder aangaven was onze ervaring met de Basena massage gun erg positief en ook klanten hebben hem erg hoog zitten.

De prijs ligt niet erg hoog met maar een kleine 60 euro aan uitgaven en toch krijg je hier veel kwaliteit voor terug.

Wat geef je uit als een als je een beter massage pistool wil?

Ondanks dat we de Basena massage gun erg goed vonden, kunnne we niet zeggen dat hij kan tippen aan de Hypervolt massage guns & de Theraguns, maar daar is de prijs natuurlijk ook niet naar.

60 euro (Basena massage gun) is een zeer acceptabel bedrag, welke je eigenlijk niet mag laten liggen voor de kwaliteit die hij biedt.

De merken Hypervolt & Theragun worden verkocht voor meer dan 2-3 keer het dubbele (en dan heb je de goedkopere versie).

Een massage gun die nog iets beter is als deze en een prijsklasse hoger zit (het duurste model dan) is de massage gun van Northwall. Deze worden aangeboden van 75-150 euro.

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen?

We hebben honderden massage pistolen beoordeeld op ontwerp, kracht, draagbaarheid, snelheidsinstellingen en prijsstelling.

We kunnen onze lezers een onbevooroordeeld perspectief bieden op basis van eigen tests en het doornemen van reviews van klanten.

Ons team weet dat het kopen van een massagepistool pijn kan verlichten en de bloedsomloop kan verbeteren, vooral als je last hebt van spierpijn of spierblessures.

Voordat we onze lezers de beste aanbevelingen van Basena presenteren, onderzoeken we elk mogelijk model nauwgezet.

We blijven onze lezers voorzien van de nieuwste kennis over massagepistolen om hen te helpen beslissingen te nemen over gezondheid en welzijn.

Wat zijn andere goede merken van massage guns die wij vergeleken hebben?

Er zijn veel verschillende merken massage guns die goede massage guns produceren. Het lijkt wel of er steeds meer nieuwe opties bij komen. Indien je andere merken wil bekijken die goede massage guns produceren, kun je eens kijken naar: Hypervolt massage guns, Hyundai massage guns, Northwall massage guns, Sanbo massage guns, Silvergear massage guns, Theraguns, Tunturi massage guns. Je kunt ook kijken naar ons artikel omtrent de beste massage guns in het algemeen.

Veelgestelde vragen over Basena massage gun

Zijn er ook Basena massage gun aanbiedingen?

Soms zijn er aanbiedingen op de website die je vind via de link in ons artikel. Je kunt kijken of er op dit moment één plaatsvind.

Wat is het merk Basena?

Hoewel Basena misschien geen bekend merk is in Nederland, bieden ze een verscheidenheid aan producten, waaronder massage pistolen, digitale infraroodthermometers en IPL-ontharingsapparaten. Ze positioneren zich dus op het gebied van zorgproducten.

Website | + berichten

Team Mindsetking bestaat uit het team van schrijvers van Mindsetking. Zij publiceren voornamelijk op basis van wetenschappelijk publicaties en diepgaand onderzoek naar het onderwerp in kwestie. Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via contact@mindsetking.nl.