uitleg en review over brein TV

Brein TV Review (2022) Wat neem jij mee?

Bereik jij je volledige potentieel? Dit gaat over een fenomenaal platform voor persoonlijke ontwikkeling.

Mijn eigen persoonlijke groeireis heeft een reeks ups en downs, mislukkingen en successen gekend. Elke persoonlijke ontwikkelingsreis is een levenslange verbintenis, geen sprint of haalbare taak.

Het zal hobbels en wegversperringen doorstaan, maar het kan ook gedijen op andere gebieden van je leven. Uiteindelijk leid het allemaal tot meer succes en of geluk. Op welke gebieden wil jij succes hebben?

Persoonlijke ontwikkeling is een continu proces. Het is een manier om de vaardigheden en expertise van een persoon te onderzoeken en langetermijndoelen zoals deze vast te stellen: het ontwikkelen van je hobby’s en sterke punten, het interpreteren van toekomstige dromen en het vervullen van je volledige potentieel.

Klinkt dit interessant? Dan is dit artikel over Brein TV zeker iets voor jou!

We behandelen de sterke en zwakke punten van dit platform en geven een eerlijke review. We kunnen je vast verklappen, dat we over het algemeen erg positief zijn.

Wat is Brein TV?

Brain TV is een online betaald platform dat gebruikers een verscheidenheid aan programma’s biedt die hen kunnen helpen bij persoonlijke ontwikkeling en het bereiken van hun doelen.

Het platform geeft toegang tot programma’s die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, geluk, slaap, stress, zelfvertrouwen, vitaliteit en nog veel meer patronen doorbreken en het behalen van doelen.

Brein TV is opgericht door topondernemer en investeerder Tonny Loorbach en psycholoog en ondernemer Albert Sonnevelt.

Het platform biedt een op geheel eigen wijze perspectief op verschillende onderwerpen, waaronder business, psychologie, gezondheid en levensstijl.

Het heeft al veel succesvolle ondernemers geïnspireerd en waardevolle informatie opgeleverd voor persoonlijke groei. Met Brein TV vergroot je zeker de kans op het behalen van je doelen!

In dit artikel leggen we je uit wat de pluspunten van Brein TV zijn en gaan we het ook over de minpunten hebben. Naar onze optiek een eerlijke review dus.

Klik hier voor de beste deal voor Brein TV

Wat krijg ik allemaal bij een abonnement van Brein TV?

Het platform biedt veel video’s hoogwaardige inhoud en sprekers. De video’s zijn ontworpen om u te helpen leren hoe u een beter leven kunt leiden en uw doelen kunt bereiken.

Naast deze video’s is er elke maan een die inspirerende spreker die een live sessie geeft. Elke maand komt een ander onderwerp aan bod, zoals energie, liefde, angst, slaap, geluk, relaties en zelfvertrouwen.

Deelnemers kunnen alle sessies bijwonen en waardevolle inzichten en advies krijgen van de aanbevolen sprekers. Dit is een uitstekende gelegenheid om nieuwe informatie te leren en uw leven op vele manieren te verbeteren.

Het materiaal dat op Brein TV beschikbaar is, is onderverdeeld in verschillende categorieën. Die zullen we hieronder benoemen:

Masterclasses bij Brein TV

Ben je op zoek naar iets meer gericht op persoonlijke groei? Bekijk de masterclasses van Brein TV! Albert Sonnevelt is een wereldberoemd expert op dit gebied en biedt elke maand verschillende aan.

Albert geeft al meer dan 20 jaar masterclasses en zijn leerlingen variëren in leeftijd van tieners tot gepensioneerden. Hij houdt ervan om mensen te helpen nieuwe dingen te leren en hij is gepassioneerd door zijn werk.

Ook gastsprekers delen hun kennis over onder andere onderstaande onderwerpen:

 • Minder stress ervaren
 • Mentaal fit worden
 • Leren over zelfhypnose
 • Vitaal leren leven zonder stress
 • Burn out voorkomen
 • Tal van psychologische onderwerpen
 • Omgaan met stressvolle situaties
 • Hoe wordt je gelukkiger?
 • Hoe krijg je meer daadkracht?
 • Realiseren van je dromen
 • Talloze andere onderwerpen over persoonlijke ontwikkeling
hoeveel zijn de masterclasses van brein tv

Programma’s bij Brein TV

Brein TV heeft 500 programma’s over allerlei onderwerpen, van stressverlichting tot beter slapen. Of je nu op zoek bent naar iets om je te helpen ontspannen of om je gezondheid te verbeteren, Brein TV heeft alles wat je nodig hebt.

Dus maak je geen zorgen over burn-out of stress – met Brein TV heb je zowel het geluk als de gemoedsrust die je nodig hebt om te ontspannen en beter te slapen.

Wat zijn de programma’s ,waar je van gebruik kan maken bij Brein TV?

 • Stop piekeren: Als je iemand bent die worstelt met angst of zorgen, weet je hoe moeilijk het kan zijn om die gedachten te beheersen. Ze kunnen het gevoel hebben dat ze constant door je hoofd spoken en het is moeilijk om vrede te vinden. Maar wat als er een manier was om je geen zorgen meer te maken? De module ”Stoppen met piekeren” is een online leerprogramma dat belooft je te helpen controle te krijgen over je piekergedachten en de rust te ontdekken, ook in stressvolle situaties.
 • Keuzes: is een online programma van Brain TV dat je helpt om betere keuzes te maken in het leven. Twijfel niet meer aan jezelf, gebruik in plaats daarvan je hart. Het programma biedt een verscheidenheid aan interactieve oefeningen en video’s die je leren de obstakels te identificeren en te overwinnen die je in de weg staan om goede keuzes te maken. Aan het einde van het programma heb je het vertrouwen en de vaardigheden die je nodig hebt om betere keuzes te maken voor jezelf en je toekomst.

 • Beter slapen: Deze cursus behandelt onderwerpen zoals het identificeren van optimale slaappatronen en het aanbrengen van veranderingen om de slaapkwaliteit te verbeteren. De cursus geeft ook tips over hoe je het meeste uit jouw slaap kunt halen, zodat u fris en energiek wakker wordt.

 • Geen paniek: is een online programma van Brein TV dat je helpt de controle en vrijheid over je leven terug te krijgen. Het biedt praktische handvatten om met angst en paniek om te gaan, zodat je meer controle krijgt. Het programma biedt een verscheidenheid aan bronnen, waaronder video’s, artikelen en downloadbare werkbladen. Je krijgt ook toegang tot een gemeenschap van mensen die met soortgelijke problemen te maken hebben.

 • Stop met uitstelgedrag: Een manier om uitstelgedrag te overwinnen, is door een online leerprogramma zoals Brain TV te proberen. Dit programma kan je helpen om uitstelgedrag af te leren door structuur en verantwoording te bieden. Met Brain TV heb je toegang tot bronnen en ondersteuning die je kunnen helpen om eindelijk de dingen te voltooien die je hebt uitgesteld.
 • Vitaliteit: Als je de hele dag moeite hebt om energie te vinden, is het misschien tijd om naar Brein TV te kijken. Met online leren vergroot je je vitaliteit en heb je ’s avonds nog energie over. Het programma van hersentelevisie kan je helpen meer uit het leven te halen en je heerlijk te voelen.

 • Stress & Burn-out: Voel je je vaak overweldigd en uitgeput? Je bent niet alleen. Veel mensen hebben het gevoel dat ze constant leeg lopen en worstelen om de eisen van hun leven bij te houden. Als je moeite hebt om burn-out te voorkomen, is er hulp beschikbaar. Burn-out is een ernstig probleem dat negatieve gevolgen kan hebben voor zowel onze lichamelijke als geestelijke gezondheid.
 • Geluk: Bij het nastreven van geluk wenden velen zich tot online leren om het Brein TV programma over geluk te volgen. Door dit te doen, kunnen ze leren hoe ze elke dag gelukkig kunnen zijn, ongeacht de omstandigheden waarin ze zich momenteel bevinden. Dit programma van Brain TV is ontworpen om je te helpen meer geluk in je leven te bereiken.
 • Ontdek je passie: In de wereld van vandaag is het gemakkelijk om verstrikt te raken in de drukte en uit het oog te verliezen waar je gepassioneerd over bent. Het is echter nooit te laat om je passie te vinden – en Brein TV kan daarbij helpen. Ontdek je passie is een online leerprogramma van Brein TV. Het programma is ontworpen om je te helpen jouw drive te vinden en jouw passies na te jagen, zelfs als je het gevoel heeft dat je bijna geen tijd meer heeft.

Werkboeken op Brein TV

Brein TV biedt niet alleen masterclasses, programma’s en E-books, maar ze bieden ook handige werkboeken die aan verschillende programma’s zijn gekoppeld.

Deze werkboeken kunnen erg handig zijn naast de programma’s, omdat ze je helpen herinneren wat je hebt geleerd.

En omdat ze aan de programma’s zijn gekoppeld, kunt u ze indien nodig altijd raadplegen. Brain TV heeft veel verschillende werkboeken beschikbaar, dus er is er zeker een die bij je past.

werkboeken van brein tv passen bij de programmas

E-books beschikbaar op het platform van Brein TV

Brain TV is een nieuwe televisiedienst die een complete E-book collectie bevat om te lezen. Dit is een groot aantal E-books, die normaal € 15,00 per stuk kosten.

De Brain TV-service is gratis beschikbaar voor iedereen die dat wil. Het doel van de Brain TV E-book collectie is om mensen onder andere te helpen met helpen geluk te bereiken en vitaal te leven zonder stress.

Maar er zijn nog een groot scala aan andere onderwerpen die in de E-books worden behandeld:

 • Stilte in je hoofd creëren
 • Moeiteloos mediteren
 • De rust bewaren tijdens verschillende situaties
 • Keuzestress in je leven voorkomen
 • Stress en angst uit je leven verbannen
 • Het toepassen van zelfhupnose
 • Je leven in balans
 •  Zelfhypnose toepassen
 •  Stilte in je hoofd
 • Haalbaar geluk nastreven
Foto van de ebook collectie van brein tv

Is Brein TV gebruiksvriendelijk?

Brain TV is een zeer gebruiksvriendelijk platform. Je kunt het zowel op een computer als op een telefoon gebruiken en ze gebruiken ook een app.

De app is gratis te downloaden in de App Store of Google Play. Brain TV heeft een schone en eenvoudige interface die gemakkelijk te navigeren is.

Het platform heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp en laat gebruikers gemakkelijk navigeren door de verschillende secties.

Er zijn geen advertenties of commercials, dus je kunt zich concentreren op de inhoud. De video’s zijn van hoge kwaliteit en er is een brede selectie van onderwerpen om uit te kiezen. Je kunt ook je eigen afspeellijst met video’s maken om later te bekijken.

Over het algemeen is Brain TV een geweldige bron voor iedereen die meer wil weten over het brein en hoe het werkt.

Wat is de waarde van al het materiaal beschikbaar op Brein TV?

 • Meer dan 500 video’s over persoonlijke groei
 • Volledige e-learning programma’s (10 stuks, zoals boven beschreven) (t.w.v. € 2.637,-)
 • Aanvullend op de programma’s zijn werkboeken verkrijgbaar
 • Iedere maan een inspirerende gastspreker
 • Talloze Masterclasses (t.w.v. € 776,-)
 • Inclusief e-books over persoonlijke groei (t.w.v. € 230,-)

Klik hier voor de beste deal voor Brein TV

Reviews van gebruikers van Brein TV

review over de diensten van Brein TV

Wie zijn de makers van Brein TV: korte introductie

Natuurlijk ben je ook benieuwd naar de makers van Brein TV. Als je iets aanschaft wil je logischerwijs ook iets weten over de ontwikkelaar en hun expertise toch?

Albert Sonnevelt (de trainer)

Albert Sonnevelt is psycholoog en leert zijn cliënten al meer dan 30 jaar hoe ze hun leven in balans kunnen krijgen en houden. Hij publiceerde boeken over het onderwerp, won de prijs ”Beste opleider van Nederland” en heeft een eigen praktijk v.w.b. integrale Psychotherapie.

Hij leert cliënten hoe ze hun doelen kunnen identificeren, realistische verwachtingen kunnen stellen, stress kunnen beheersen en rekening kunnen houden met hun omgeving. Door deze tips op te volgen, kunnen klanten blijvende gemoedsrust bereiken.

Ook richt hij zich op het helpen van mensen bij het omgaan met stress, woede en andere emotionele problemen. Hij staat bekend om zijn kalme en geruststellende houding, evenals zijn vermogen om klanten te helpen oplossingen voor hun problemen te vinden.

Burn-out specialist: Albert Sonnevelt is stress- en burn-outspecialist die zijn leven heeft gewijd aan het helpen van mensen bij het omgaan met de negatieve effecten van stress en burn-out. Sonnevelt is een psycholoog en ondernemer, die meer dan 20 jaar in de privépraktijk heeft gewerkt als integratief psychotherapeut. Hij heeft zich uitgebreid beziggehouden met de effecten van stress op zowel individuen als bedrijven, en begrijpt het belang van preventie als het gaat om het omgaan met stress.

In de media: Albert Sonnevelt is een Nederlandse expert in psychologie en stressmanagement die regelmatig publiceert in tijdschriften en kranten. Hij gaf al interviews voor De Telegraaf en Elsevier en was ook te zien bij RTL, KRO, NCRV en BNR Nieuws. Hij is gespecialiseerd in het werken met mensen die gestrest zijn of een burn-out ervaren. Tot zijn cliënten behoren managers, professionals, studenten en het grote publiek.

Tonny Loorbach

Tonny Loorbach is een bekende Nederlandse (internet)ondernemer. Hij werkt sinds 2010 aan zijn eigen bedrijven en is inmiddels een online marketing specialist te noemen. Zijn belangrijkste focus ligt op zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online marketing, wat hem tot een erg succesvolle ondernemer in Nederland maakt.

Geschreven boeken: Tonny Loorbach is een online marketeer en auteur van Targeted SEO en Online Marketing Tornado. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in de branche en zijn boeken staan vol met tips en trucs om lezers te helpen hun online marketinginspanningen te verbeteren. Zijn nieuwste boek, Online Marketing Tornado, verscheen in 2021 en biedt een stapsgewijze handleiding voor het opzetten van een succesvolle online marketingcampagne.

Podcasts: Tonny Loorbach is de gastheer van twee populaire podcasts – de IMU-podcast over online marketing en ondernemerschap, en de psychologie van succes-podcast over psychologie, geluk en persoonlijke ontwikkeling. Elke week wordt er een nieuwe aflevering van beide podcasts uitgebracht, en Tonny’s innemende persoonlijkheid en interessante gasten zorgen voor veel luisterplezier. Of je nu meer wilt weten over online marketing, ondernemerschap of psychologie, of gewoon vermaakt wilt worden door een interessant gesprek, de podcasts van Tonny Loorbach zijn naar onze mening zeker de moeite van het bekijken waard.

foto van tonny loorbach van Brein TV

Zijn er ook negatieve punten omtrent Brein TV?

Of er ook nadelen zitten aan Brein TV, zul je je afvragen? Wij hebben wat gevonden en het zijn er niet veel:

 • Tonny en Albert zijn niet altijd in de gelegenheid om vragen te beantwoorden tijdens hun Q&A
 • Brein TV heeft alleen digitale materialen en er worden dus geen papieren boeken opgestuurd (wat sommigen graag willen). Let op: gelukkig kun je de werkboeken wel uitprinten voor jezelf (mocht je dit willen, het kan namelijk ook online).

Je abonneren op Brein TV met korting?

Je kunt je nu met korting abonneren op brain tv door het jaarabonnement af te sluiten. Liever een maandabonnement? Dat is ook mogelijk. klik op onderstaande link om een korting van 28% te krijgen.

Als je op zoek bent geweest naar een manier om je persoonlijk te ontwikkelen of je mentale gezondheid en welzijn te verbeteren, dan is een abonnement op Brein tv de perfecte oplossing voor jou.

Je kunt niet alleen informatieve en educatieve video’s bekijken over verschillende onderwerpen die te maken hebben met geestelijke gezondheid, maar je kunt ook korting krijgen als je je abonneert.

Dus waar wacht je op? Klik op onderstaande link en abonneer je vandaag nog!

Klik hier voor de beste deal voor Brein TV

Veel gestelde vragen over Brein TV

Wat is Brein TV

Brein TV is een platform je persoonlijk te ontwikkelen op verschillende gebieden. Het kent tal van programma’s zoals: stressmanagement, geluk, persoonlijke ontwikkeling en tal van psychologische onderwerpen om jouw leven makkelijker en leuker te maken. Als je volledige en uitgebreide informatie wil, kijk dan op deze pagina.

Hoe krijg ik toegang tot de trainingen van Brein TV?

Nadat je Brein TV hebt besteld, ontvang je een inlogcode voor de ledensite. Je kunt direct daarna inloggen. De ledensite geeft u toegang tot trainingen 4 uur per dag, 7 dagen per week. Je hebt ook toegang tot de ledensite vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Daarnaast kun je de werkboeken en de bijlagen ook uitprinten, wat het maken van de schrijfopdrachten eenvoudiger maakt.

Hoe lang heb ik toegang tot het materiaal van Brein TV

Als lid van Brain TV heb je onbeperkte en volledige toegang tot alle inhoud. Je kunt alles in je eigen tempo voltooien en zodoende kun je dus rustig even een break nemen of op vakantie gaan. Dus als je even een pauze nodig hebt of iets later opnieuw wilt bekijken, kun je de draad weer oppakken waar je gebleven was. Bovendien kun je met onbeperkte toegang zo vaak kijken als je wilt!

Hoe lang duurt de overeenkomst met Brein TV?

Als je je afvraagt hoe lang je overeenkomst met Brein TV zal duren, is het antwoord simpel: het hangt allemaal af van het abonnement dat je kiest. Een maandabonnement kan op elk moment worden opgezegd, terwijl een jaarabonnement een jaar geldig is. Natuurlijk kunt u altijd wisselen tussen de twee opties, afhankelijk van uw behoeften.
Dus als u overweegt om u aan te melden voor Brein TV, kunt u er zeker van zijn dat u niet vastzit aan een langdurig contract. U kunt uw abonnement op elk gewenst moment opzeggen en zo nodig wisselen tussen maand- en jaarabonnementen.

Is er een: niet goed, geld terug garantie?

a, je hebt de eerste 14 dagen een geld-terug-garantie op je aankoop. Als je niet tevreden bent met Brain TV, stuur het dan gewoon binnen 14 dagen terug voor een volledige terugbetaling – zonder vragen te stellen. Er is dus absoluut geen risico voor bij het aankopen. Probeer het vandaag nog en zie het verschil dat het maakt in jouw leven.

Kan ik mijn abonnement na aankoop nog wijzigen?

Ja, als je bijvoorbeeld start met een maandabonnement, kun je dit omzetten naar een jaarabonnement, om alsnog van de korting op het jaarabonnement te profiteren.

Kan ik Brein TV ook op mijn telefoon gebruiken?

Ja, je kunt Brein TV ook gemakkelijk op je telefoon gebruiken. Het platform is gewoon goed toegankelijk via de telefoon en hierdoor kun je het platform altijd en overal makkelijk gebruiken. Om Brain TV optimaal op je telefoon te gebruiken, download je gewoon de app ‘Huddle e-learning en community’ en log je in met je bestaande inlogcodes.

Wat is de overeenkomst tussen psychologie van succes en Brein TV?

Psychology of Success is opgericht door Tonny Loorbach en Albert Sonnevelt. Ze zijn ook de ontwikkelaars van BreinTV, een abonnementsdienst voor onder andere persoonlijke ontwikkeling. Via de site kun je allerlei gratis inhoud krijgen over Psychology of Success, terwijl je abonnement op BreinTV je toegang geeft allerlei zeer waardevolle betaalde inhoud.

Voorbeeldvideo van Albert en Tonny (Let op: dit is de podcast)

Website | + berichten

Admin is de hoofd auteur van Mindsetking.nl en publiceert voornamelijk op basis van wetenschappelijk publicaties en diepgaande psychologische inzichten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.