Wil jij content schrijver worden bij www.mindsetking.nl? Dan is het belangrijk dat we een goede klik hebben en dat jij expertise over het onderwerp kunt waarborgen. De strengheid hiervan zal bepaald worden door de aard van het onderwerp. Hoe meer het onderwerp de medische kant op gaat en hoe gevoeliger het onderwerp op dit gebied wordt, hoe meer wij waarde hechten aan een WO- en of HBO opleiding. Wij proberen dergelijke artikelen ook zoveel mogelijk te koppelen aan wetenschappelijke publicaties die op internet getoond worden. Wanneer jij als schrijver kunt aantonen dat jij een WO opleiding hebt, dan vervalt deze noodzaak dus sneller.

Welke personen zoeken wij? Voor ons is kennis en expertise het belangrijkst, gevolgd door een aantoonbare opleiding universitair of HBO niveau. Wanneer jij affiniteit ziet met onze website komen wij graag met jou in contact. Heb je (enkel) een MBO opleiding of alleen veel praktijk kennis, maar kun je dit wel aantonen? Afhankelijk van het onderwerp waar jij over wil schrijven kunnen we dan ook met jou in contact komen en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je een mail sturen naar contact@mindsetking.nl of een inschrijving doen via ons contact formulier en wie weet worden wij dan nieuwe partners/collega’s! Natuurlijk behouden wij ons het recht om alleen met mensen in zee te gaan die wij beoordelen als geschikt.