Welkom bij ons artikel over elektrische massage apparaten! Ben jij op zoek naar een manier om uw pijntjes en kwalen te verzachten zonder bakken met geld uit te geven aan professionele massages? Zoek niet verder, elektrische massage apparaten zijn de perfecte oplossing.

In dit artikel bespreken we alle verschillende soorten van deze apparaten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan en talloze recensies geschreven over elektrische massage apparaten- dus je kunt er zeker van zijn dat je iets vindt dat bij je budget en behoeften past.

Welke soorten elektrische massage apparaten zijn er allemaal?

Als het gaat om elektrische massage apparaten, dan kun je uit heel erg veel verschillende opties kiezen. Van draagbare massage guns tot zachte massagekussens en comfortabele massagestoelen voor het hele lichaam, de keuzes kunnen overweldigend zijn. Als copywriting-assistent die ze allemaal heeft geprobeerd, kan ik je vertellen dat elk type elektrische massage apparaat zijn unieke voor- en nadelen heeft.

Om de meest populaire van dit moment te noemen: het massagepistool, dat nog steeds populairder wordt onder zowel fitnessliefhebbers als atleten. Het massagepistool is pas eind jaren 2000 uitgevonden en op de markt gebracht. Dit draagbare apparaat maakt gebruik van percussietherapie om spierpijn en benauwdheid te verlichten door snelle uitbarstingen van druk uit te oefenen op bepaalde gebieden. Hoewel het op het eerste gezicht misschien een beetje intimiderend lijkt, kan het, als je eenmaal gewend bent aan de intensiteit ervan, als geen ander diepe weefselverlichting bieden.

Een ingekort overzicht van de elektrische massage apparaten die wij op onze website behandelen:

Welk elektrisch massage apparaat gebruik ik waarvoor?

Afgaand op bovenstaand lijstje zijn er een aantal massage apparaten die je voor (bijna) je gehele lichaam kunt gebruiken, zoals de: foam rollers, massageballen, massage guns, massagematten en massagestoelen. Waarbij de massage gun en massage stoel volgens ons het meest functioneel zijn voor meerdere lichaamsdelen.

Indien je het lastig vind om te bepalen welk elektrische massage apparaat je voor welk lichaamsdeel gebruik, bieden we hieronder nog een kort overzicht:

Je kunt ook meer lezen op onze aanvullende pagina omtrent welk massage apparaat je voor welk lichaamsdeel gebruikt.

Zijn alle massage apparaten uit bovenstaande lijstjes elektrisch?

Nee dat niet, maar wanneer je de pagina’s bezoekt zal duidelijk worden welke wel en welke niet elektrisch zijn.

Houdt er rekening mee dat een elektrisch massage apparaat, meestal iets duurder is dan een niet elektrisch massage apparaat.

Daar krijg je vaak wel een betere massage voor je terug, dan dat je zelf met de hand kunt geven.

Mogen elektrische massage apparaten nat worden?

Sommige elektrische massage apparaten, waaronder een groot aantal hoofdmassage apparaten, zijn gemaakt om waterbestendig te zijn. Dit omdat deze apparaten vaak onder de douche worden gebruikt.

Houdt er rekening mee dat veel andere elektrische massage apparaten niet waterbestendig zijn. Om dit te checken lees je de instructies van de fabrikant goed door of onze aanbevelingen in bovenstaande artikelen!