Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van een spiksplinternieuwe elektrische massagestoel? Heb je er ooit over nagedacht welke van deze opties het meest kwalitatief is? We geven jou informatie die zowel betrouwbaar als openhartig is om jou te helpen bij het selecteren van de ideale elektrische massagestoel.

Dit artikel evalueert en rangschikt de beste elektrische massagestoelen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. We zullen de vele beschikbare functies doornemen, van volledige lichaamsmassages tot warmte-instellingen die kunnen worden aangepast, en laten jou zien hoe jij de elektrische massagestoel degene kunt kiezen die voor jou het meest geschikt is.

We verwijzen ook naar onze andere artikelen over massagestoelen, die extra informatie bieden die dieper ingaat op elk afzonderlijk model.

De beste elektrische massagestoelen van dit moment

Hieronder vind je enkele van de beste elektrische massagestoelen die er op dit moment zijn (we updaten dit artikel inderdaad regelmatig).

Indien onderstaande opties niet voor je voldoen of je dit te weining inspiratie vind, kun je ook aanvullende artikel over de beste massagestoelen lezen die wij hebben geschreven. En mocht je een goedkope massagestoel zoeken, dan hebben we dat ook voor je voorbereid.

Indien je specifieke vragen hebt, kun je ons ook altijd bereiken via onze email of het contactformulier dat je op onze website kan vinden.

1. NRG Wellness luxe elektrische massagestoel (Beste keuze)

De elektrische massagestoel van NRG

Eigenschappen:

 • Eén van de meest hoogwaardige opties
 • Bezit maar liefst zes verschillende massagetechnieken
 • Luchtkussens verdeeld voor elk lichaamsdeel
 • Weerstand in zes standen verstelbaar
 • Snelheid in zes standen verstelbaar
 • In meerdere kleuren verkrijgbaar
 • Erg kwalitatief, hierdoor ook niet goedkoop
 • Maar liefst 12 verschillende vooraf ingestelde programma’s
 • Heel erg hoog beoordeeld door klanten

De NRG Elektrische Massagestoel 3D Zwart is een innovatieve, intelligente massagestoel die je helemaal kunt afstellen naar jouw eigen behoeften. Met 11 verschillende standen om de schouderpositie in te stellen, 5 verschillende standen en een bereik van 12 cm voor de positie van de massagehanden, de warmtefunctie in te stellen naar keuze, volledige aanpassing van de massagebreedte van 4,5 – 20 cm , aanpassing van “Zero Gravity” naar gewenste comfortstand, 6 snelheidsinstellingen en 6 weerstandsinstellingen, 3 niveaus van airbags om uit te kiezen, en tenslotte aanpassing van de kracht van de voetmassage in 6 verschillende standen plus het instellen tot 16 cm lengte (ideaal voor langere gebruikers), biedt de Ultima 3D Elektrische massagestoel van NRG wellness jou uniek comfort en ontspanning. Daarnaast maakt het geluidssysteem via Bluetooth verbinding met apparaten zoals tablets of mobiele telefoons mogelijk, waardoor je jouw favoriete muziek of podcast kan beluisteren tijdens het ontspanningsmoment!

2. Luxiqo Elektrische Massagestoel (Beste prijs/kwaliteit)

afbeelding van de elektrische massagestoel van luxiqo hoog beoordeeld

Eigenschappen:

 • Hoog beoordeeld en kwalitatief product
 • Inclusief zero gravity functie
 • Ingebouwde verwarmingsfunctie en veel meer luxe
 • Afmetingen: 113 x 78 x 105 cm & gewicht: 78kg
 • Bluetooth functie en gemakkelijke bediening
 • Vele massagefuncties voor een full body massage
 • Heel erg hoog beoordeeld in de reviews

Ontdek de unieke ontspanningservaring van de Luxiqo massagestoel. Hij is ergonomisch ontworpen voor ultiem comfort en heeft verschillende massagefuncties, waaronder full body massage, Zwitserse technologie-massage, reflex zonesmassage en shiatsu-technologie. De stoel is gemaakt van fijn kunstleer en is dik opgevuld, terwijl de beensteun zich uitstrekt of aantrekt om uw lichaamslengte aan te passen. Daarnaast biedt hij ook een verwarmingsfunctie en zero gravity functie. Bovendien wordt er een afstandsbediening meegeleverd waarmee u met één druk op de knop naar een comfortabele leunpositie intercodeert zodat de druk op uw wervelkolom wordt geminimaliseerd. De afmeting van deze massagestoel is 113x78x105 cm en het gewicht ervan bedraagt 78kg. Geniet van ultiem comfort met de Luxiqo Massagestoel!

3. VidaXL Elektrische massagestoel (Beste goedkope optie)

afbeelding van de witte elektrische massagestoel van vidaxl

Eigenschappen:

 • Geniet van een heerlijke Shiatsu massage
 • Erg laag in prijs
 • Zeer goed beoordeeld in de reviews
 • Beschikt over maar liefst 14 massagekoppen
 • Gaat vermoeidheid, stijve spieren en andere klachten tegen
 • Inclusief handige afstandsbediening
 • Ook verkrijgbaar in het zwart
 • Zeer comfortabel en ergonomisch

Krijg een heerlijk ontspannende massage met deze vidaXL elektrische shiatsu massagestoel. De massaagestoel is ontworpen met ergonomie in het achterhoofd, zodat je na een lange dag direct kunt ontspannen. De comfortabele kussen zorgen ervoor dat je tijdens de massage maximaal comfort hebt. Spieren in je rug kunnen genieten van de 14 bewegende massagepunten. De rugleuning en voetensteun kunnen in de meest comfortabele positie worden vastgezet en gemakkelijk worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening. De stoel is voorzien van een USB-poort, echter wordt er geen USB-adapter meegeleverd, wat natuurlijk wel een minpunt is. Dit product is gemaakt van een combinatie van hout, steen, polyester, polyurethaan en PVC en is afgewerkt in wit met een halve PU coating, waardoor het een unieke en tijdloze uitstraling krijgt in elk interieur!

Waarom hebben wij bovenstaande producten gekozen?

Deze producten zijn allemaal zeer goed beoordeelde elektrische massagestoelen. Eén is het meest luxe, één heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding en de ander is de beste goedkope optie.

We begrijpen het als je eventueel meer modellen wil bekijken. Zie daarvoor de volgende alinea met links, naar onze andere artikelen waar wij de beste massagestoelen beoordelen.

Aanvullende artikelen over massagestoelen:

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen?

Als je op zoek bent naar een elektrische massagestoel, zijn er tal van opties om uit te kiezen. Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke de beste keuze is voor jouw behoeften en budget. Daarom heeft Mindsetking al het werk voor je gedaan.

We hebben verschillende elektrische massagestoelen getest en vergeleken op verschillende factoren, waaronder ontwerp, comfortniveau en prijskaartje.

Je ziet het alleen al aan de bovenstaande gerelateerde artikelen dat we ontzettend veel massagestoelen hebben vergeleken. We zijn dus een specialist geworden op dit gebieden

Niet alleen ons specialisme maar ook onze behulpzaamheid richting onze lezers straalt vertrouwen uit. Indien je vragen hebt kun je ons altijd bereiken via de mail of ons contactformulier.

Ons team is goed bereikbaar en we ondersteunen graag waar nodig.

Website | + berichten

Team Mindsetking bestaat uit het team van schrijvers van Mindsetking. Zij publiceren voornamelijk op basis van wetenschappelijk publicaties en diepgaand onderzoek naar het onderwerp in kwestie. Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via contact@mindsetking.nl.