Enjoylife massage gun review: Hoe goed zijn ze?

Als je op zoek bent naar de beste massage gun, is het merk EnjoyLife aan populariteit aan het winnen op het internet, maar zijn de massage guns van Enjoylife echt ons geld waard? Wij hebben onderzocht of deze massage pistolen jouw zuurverdiende geld waard zijn of dat het beter is om een alternatief te zoeken.

DeEnjoyLife massage gun belooft kwalitatieve diepe weefselmassages, verlichting van spierpijn en een verbetering van de bloedcirculatie. Het claimt ook stevigheid, lichtgewicht materiaal en een lange batterijduur voor uren massage plezier. In dit artikel kom je erachter of de reviews van klanten en onze eigen ervaring dit bevestigen of juist niet…

Bekijk en overweeg de voor- en nadelen voordat je een EnjoyLife massage gun koopt! Je kunt ook je blik eens werpen op de best mogelijke alternatieven..

Hoe hoog wordt de EnjoyLife massage gun beoordeeld door klanten?

Als je dit artikel lees heb je waarschijnlijk al eens gehoord van het Enjoylife massage pistool en als dat zo is, vraag je je misschien af hoe hoog het wordt gewaardeerd. Om onze mening hierover te geven: het hangt ervan af naar welke versie je kijkt. Hieronder zullen we dieper in gaan op de verschillende versies van Enjoylife massage guns:

De pro versie van Enjoylife

De pro-versie van het EnjoyLife massagepistool wordt hoog gewaardeerd wat betreft zijn prestaties, maar sommige gebruikers hebben gemeld dat andere versies niet helemaal aan hun wensen kunnen voldoen.

Prijs

De prijs van de Enjoylife massage gun PRO ligt vrij hoog. Hierdoor verwacht je dat hij tot de beste massage guns op de markt behoort, maar dit helaas niet exact het geval. Het is namelijk een erg goede massage gun, maar in deze prijsklasse zijn er betere alternatieven.

Spieren los maken lukt zeker wel

Klanten die een pro-versie hebben gekocht, melden dat het helpt om gespannen spieren los te maken en dat ze verlichting voelen bij sommige pijnklachten. Hiermee kunnen we dus stellen dat de claims van Enjoylife op dit gebied wel waar gemaakt worden.

Voldoende opzetstukken

Ze merken ook op dat het product gemakkelijk te gebruiken is en wordt geleverd met hulpstukken voor verschillende lichaamsdelen en dat deze goed werken bij de pro versie. Mijn persoonlijke favoriet is de balbevestiging, die na een lange run wonderen doet voor mijn zere kuiten. Maar of je je nu op je rug, schouders of specifieke pijnpunten moet richten, er is een hulpstuk voor elke behoefte met de Enjoylife massage gun PRO.

Meer snelheden dan je nodig hebt

Met een indrukwekkende 20 verschillende beschikbare snelheden levert dit massagepistool echt een aanpasbare ervaring als geen ander. Of je nu serieus deep tissue-werk nodig hebt op hoge snelheid of gewoon op zoek bent naar een ontspannende massage na een lange dag op lage intensiteit, de Enjoy Life Pro-versie heeft het voor je.

Je hoort hem nauwelijks

De Enjoylife massage gun is voorzien van Quiet Glide-technologie, wat betekent dat het werkt met slechts een minimaal aantal decibel – waardoor het één van de stilste massage guns op de markt is. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je je partner wakker maakt of je buren stoort als je dit apparaat gebruikt.

enjoy life massage gun kopen

Minder geavanceerde massage guns van Enjoylife

Aan de andere kant zeggen klanten die een minder geavanceerde versie kochten dat ze minder hem niet krachtig genoeg vonden en dat de kwaliteit van het product te wensen over liet.

Ook lees je wel redelijk veel negatieve reviews en is een gemiddelde score van onder de 4 sterren (uit 5) voor een massage gun erg laag.

Gemiddeld scoort een massage gun 4,5 sterren en zodoende kunnen we concluderen op basis van klant beoordelingen dat de massage guns van Enjoylife niet top lijken te zijn.

Duurzaamheid en kwaliteit materialen schijnt tegen te vallen bij deze modellen..

Helaas moet ik opmerken dat klanten hebben gemeld dat alle andere versies van de Enjoylife massage guns, behalve de PRO, niet zo stevig zijn als verwacht. Er zijn klachten geweest dat deze versies snel kapot gaan, vooral bij regelmatig en intensief gebruik. Dit kan een teleurstelling zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzame massage gun die lang meegaat.

Het is altijd belangrijk om de feedback van andere klanten te overwegen bij het maken van een aankoopbeslissing. Hoewel de PRO-versie positieve beoordelingen heeft gekregen op het gebied van duurzaamheid, kan het raadzaam zijn om extra voorzichtig te zijn bij het overwegen van de andere versies van Enjoylife massage guns, gezien de gemelde problemen met de stevigheid en duurzaamheid.

Is de prijs de beoordeling waard?

De Pro-versie van het EnjoyLife massagepistool wordt geprezen om zijn gebruiksgemak en mogelijkheden voor diepe weefselmassage. Deze massage gun beschikt ook instelbare snelheidsinstellingen, wat handig is bij gebruik op verschillende (gevoelige) lichaamsdelen of gebieden om deze niet te hard te triggeren. Dit specifieke model is echter vrij duur in vergelijking met apparaten van de zelfde kwaliteit, die net zo goed of beter zijn. Om goedkoper uit te zijn en dezelfde of betere kwaliteit te krijgen kun je eens kijken naar de volgende paragraaf, waarin we betere alternatieven laten zien voor een concurrerende prijs.

De overige versies zijn kwalitatief niet de beste van de markt en vaak nog steeds een stuk duurder. Hierdoor raden we deze zeker niet aan, indien je één van de best beoordeelde massage pistolen wil kopen voor een goede prijs kwaliteit verhouding.

Concurrentie ten opzichte van Enjoy life massage guns

Wat ons betreft zijn er concurrenten van Enjoy life die beter presteren op basis van kwaliteit en prijs. Deze concurrenten van Enjoylife zijn namelijk beter beoordeeld in de reviews en zijn minder prijzig dan de massage guns van Enjoy life. We zullen hieronder een top 3 samenstellen:

  1. Hypervolt-massagepistolen: Heb jij de Enjoylife massage gun pro (5.0) op het oog? Overweeg dan eens een massage pistool van Hyperice Hypervolt. Deze massage pistolen worden vrijwel maximaal beoordeeld door gebruikers en op basis van onze eigen tests, kunnen we stellen dat deze tot de beste massage pistolen behoren. Het instapmodel van Hyperice kost ongeveer net zoveel als de duurdere versies van Enjoylife, maar de recensies van klanten zijn vele male positiever!
  2. Northwall massage guns: Op zoek naar een instapmodel van Enjoylife? Doe het niet.. Ga voor een model van Northwall. Deze worden ook gemiddeld met 4,7-4,9 sterren uit honderden reviews beoordeeld en scoren dus aanzienlijk beter dan Enjoylife massage guns. De modellen van Northwall koop je al voor 75 euro.. Klik op de link naar de pagina van Northwall en vind de beste prijs in onze review.
enjoylife massage gun beoordeling en test door klanten
Met een goede massage gun kun je jezelf jaren verwennen: doe dus een goede aankoop!

Wat is de beste massage gun die je kunt kopen in het algemeen?

We hebben een heel artikel gewijd aan de beste massagepistolen en werken het regelmatig bij met nieuwe modellen. Ons team van experts heeft tientallen producten getest om te bepalen welke maximale prestaties, duurzaamheid en waar voor jouw geld bieden.

Het juiste massagepistool kan grote verschillen als je te maken hebt met spierpijn of spanning. Als je op zoek bent naar verlichting van strakke spieren of pijn na de training, dan moet je het beste massagepistool vinden dat momenteel op de markt verkrijgbaar is.

Wij updaten de pagina regelmatig en zorgen ervoor dat de massage guns beschikbaar zijn en regelmatig opnieuw gerangschikt worden.

Ga naar de pagina met de beste massage guns>>>

Wat zijn de beste alternatieven op het gebied van merken?

Bekijk Hypervolt-massagepistolen, Maicura massage guns, MusclePro massage guns, Northwall-massage pistolen, Theraguns, Tunturi massage guns en eventueel Sanbo massage guns. Alle opties bieden ongelooflijke waarde, waardoor het gemakkelijk is om een geweldige prijs te vinden zonder in te leveren op kwaliteit.

Bovendien wordt elk product geleverd met meerdere accessoires, zodat je jouw ervaring kunt aanpassen.

Welke kun je beter overslaan?

Je kunt beter geen massage gun van de Kruidvat, massage gun van de Action, massage gun van de lidl of een massage gun van de Aldi kopen als je op zoek bent naar de beste kwaliteit.

Gezondheidsexpert en freelance schrijver | + berichten

Hi, ik ben Martijn van Mindsetking. Mijn reis naar het gebruik van massage apparaten en zelfzorg begon met een persoonlijke strijd tegen chronische nek- en rugpijn. De pijn was namelijk zo erg dat ik bijna niet meer kon werken en ik was ten einde raad. Totdat ik massage apparaten uitprobeerde. Momenteel test ik massage apparaten voor Mindsetking en deel ik mijn ervaringen met jullie. Daarnaast schrijf ik ook veel bruikbare content over massage in het algemeen. Mocht je vragen hebben, dan mag je me altijd een mail sturen naar contact@mindsetking.nl.