Na een drukke dag of goede work-out verlangen onze spieren naar ontspanning en verlichting. Maar wie heeft nou de tijd of het geld voor regelmatige bezoekjes aan een professionele masseur? Een klein hoopje mensen.. Maar geen paniek, je kunt jezelf deze verwennerij ook geven, zonder dat je de deur uit hoeft, met de uitstekende selectie massage apparaten van Action! Of je nu op zoek bent naar een voetmassage apparaat, nekmassage apparaat of rugmassage apparaat, Action heeft vaak een hoop in haar assortiment tegen betaalbare prijzen. En ze hebben zelfs massage olie en aromatherapieproducten om de massage helemaal compleet te maken. Dus trakteer jezelf op een heerlijk verwenmoment, zeg vaarwel tegen stress en spierspanning en kom er in dit artikel achter welk action massage apparaat bij jou past. Je spieren zullen je zeker bedanken! Ontdek het assortiment vandaag nog en ervaar de ultieme ontspanning en pijnverlichting zonder dat je hiervoor naar de masseur moet. Laat de verwennerij maar beginnen!

Welke soorten massage apparaten kun je bij Action kopen?

Als je het hebt over een verscheidenheid aan massage apparaten voor een winkel waarvan dit niet de core-business is, dan heeft Action zeker wel wat te bieden. Dus laten we eens kijken naar het indrukwekkende assortiment massage apparaten van deze winkel. Ik zal hieronder even de opties met je doornemen, voor wat betreft de populairste categorieën:

  • Voetmassage apparaten: Deze zijn perfect voor degenen onder ons die altijd onderweg zijn. Of je nu een actieve sporter bent of iemand die de hele dag op kantoor zit, je voeten zullen zeker profiteren van een goede voetmassage. En de voetmassage apparaten van Action kun je die vermoeide voeten wat verwennerij geven. Ze hebben niet altijd voetmassage apparaten in hun assortiment, maar we komen ze geregeld tegen.
  • Massage kussens: We kennen allemaal dat gevoel van een stijve nek na een lange dag werken achter de computer. Deze apparaten zijn perfect om die nekpijn aan te pakken en je een gevoel van ontspanning te geven. Er zijn ook speciale nekmassage kussens.
  • Massage pistolen: Deze apparaten zijn perfect voor het aanpakken van diepe spierknopen en het verlichten van spanning en de massage pistolen van Action zijn hier een goedkoop alternatief voor. Ze presteren niet zo goed als andere duurdere massage guns, maar kunnen zeker enige verlichting bieden en zijn leuk om uit te proberen, indien je nog niet bekend bent met deze apparaten.
  • Voetenbaden: Wie zei dat je naar een dure spa moet gaan voor een voetenbad? Met de voetenbaden van Action kun je je eigen spa-ervaring creëren, zonder dat je hiervoor ook maar een stap de deur uit hoeft. Deze baden zijn niet alleen een goedkope uitkomst voor het weken en ontspannen van vermoeide voeten, maar ze hebben ook soms extra functies zoals massage- en bubbelinstellingen.

Dus daar heb je het, een redelijke keuze aan massage apparaten voor diverse delen van je lichaam, allemaal beschikbaar bij Action. Of je nu op zoek bent naar pijnverlichting, stressvermindering of gewoon een beetje ontspanning, de massage apparaten van Action kunnen je ondersteunen. Maak je klaar voor een wereld van comfort en verwennerij zonder hiervoor teveel geld uit te geven. Naast massage apparaten kun je bij Action teven terecht voor hun warmtekussen(s) en hun verzwaringsdeken.

Klant beoordelingen en ervaringen met massage apparaten van Action

Oké, laten we het even hebben over de reviews over de massage apparaten van Action. Meningen van andere klanten zijn altijd een eerlijke en betrouwbare graadmeter, als het om een product aankoop gaat. Wij hebben vele klantbeoordelingen doorgenomen en op basis hiervan hebben we onderstaande punten samengesteld:

  • Effectiviteit: Klanten geven toe dat de massage apparaten van Action enige verlichting bieden, maar ze zijn niet altijd even effectief als het merendeel van de beste massage apparaten. Een klant merkte bijvoorbeeld op dat haar massage apparaat van Action goed werkte voor lichte spanning, maar niet zo goed voor diepere knopen en spierpijn, die moeilijk te bereiken zijn.
  • Duurzaamheid: Hoewel sommige klanten hebben gezegd dat hun massage apparaten van Action na veelvuldig gebruik nog steeds goed werken, zijn er ook enkele klachten over de duurzaamheid en melden klanten dat de producten soms snel kapot gaan. Een klant merkte bijvoorbeeld op dat haar massage apparaat van Action na een paar maanden minder krachtig werd en dat de achterkant van haar massage gun los raakte.
  • Prijs: Er is geen twijfel over mogelijk dat een Action massage apparaat betaalbaar is en voordeliger dan de meeste concurrenten. Maar zoals het oude gezegde luidt: “je krijgt waar je voor betaalt.” Sommige klanten hebben opgemerkt dat, hoewel ze blij waren met de lage prijs, ze uiteindelijk moesten inleveren op het gebied van kwaliteit en dit kan ervoor zorgen dat je alsnog een beter product moet kopen.
  • Gebruiksgemak: De Action massage apparaten zijn vrij eenvoudig te gebruiken maar sommige klanten hebben aangegeven dat de bedieningselementen en functies niet zo intuïtief zijn als ze zouden willen. Een klant merkte bijvoorbeeld op dat ze moeite had om uit te zoeken hoe ze de verschillende massage instellingen moest aanpassen. Hier wil ik wel enige kanttekening bij plaatsen, want dit zien we eigenlijk bij de meeste merken wel terugkomen. Niet een geheel terecht punt dus, in mijn ogen.
  • Keuze: Action biedt soms een relatief brede selectie van massage apparaten, wat dan zeker een pluspunt is. Maar we zijn ook periodes tegengekomen, dat hun aanbod erg schaars is.

Kortom, de massageapparaten van Action zijn zeker een voordelige keuze, maar je moet wel bereid zijn om in te leveren op kwaliteit. Als je op zoek bent naar een snelle en goedkope oplossing, dan zijn ze misschien geschikt voor jou. Maar als je op zoek bent naar een duurzaam en krachtig massageapparaat, dan moet je misschien elders zoeken.

Welk type Action massage apparaat is onze favoriet?

Mijn persoonlijke favoriet – en ik denk dat ik wel namens het hele team spreek – is de massage gun. Het maakt me dan niet uit of hij van de Action is of niet, als je begrijpt wat ik bedoel. Het gaat erom wat je met een massage gun kunt doen..

Je kunt er je hele lichaam mee masseren, wat een zeer groot plupunt is in mijn ogen. Daarnaast hebben ze opzetstukken, waarmee je kunt afwisselen voor specifieke delen van je lichaam en met de snelheid kun je de percussies afstemmen op jouw behoeften voor dat specifieke lichaamsdeel.

Daarnaast vind ik massage apparaten ook één van de meest effectieve massage tools. In dit geval is goedkoop, geen duurkoop. Je wil dan wel een goed apparaat aanschaffen en een persoonlijke favoriet van mij en veel collega’s is de Northwall massage gun. Dit omdat deze een zeer goede kwaliteit biedt voor een redelijke prijs.

Freelance schrijver gezondheid | + berichten

Martijn schrijft graag artikelen die verband houden met zijn interesses en passies. Zo schrijft hij graag over onderwerpen als fysiotherapie, massage en massage apparaten. De beste massage apparaten die hij vergelijkt voegt hij maar al te graag toe aan zijn eigen assortiment. Hij struint graag het internet af en neemt reviews uitvoerig door.