In een wereld waar stress de boventoon voert, is het niet meer zo verrassend dat we verlangen naar een ontspannende massage om te ontstressen en onze geest te laten herstellen. Interessant is dat Blokker, de vertrouwde winkel voor al je huishoudelijke behoeften, nu ook een vrij groot assortiment aan massage apparaten aanbied. Of je nu op zoek bent naar een voetmassage apparaat, nekmassage apparaat of een compleet massagekussen, Blokker heeft best wel onze verbazing gewekt. Lees met ons mee en ontdek of een Blokker massage apparaat ook kwalitatief genoeg zijn en wat dan hun beste modellen zijn.

Welke soorten Blokker massage apparaten zijn er?

Blokker, waar je vroeger heenging voor potten, pannen en andere huishoudelijke benodigdheden, heeft zijn assortiment uitgebreid en biedt nu een redelijk brede collectie massage apparaten aan. Ja, dat lees je dus goed en misschien vraag je je af welke massage apparaten er eigenlijk allemaal aanwezig zijn in hun assortiment? Het is tijd om hierin wat wijzer te worden en daarom neem ik graag enkele van de opties die je kunt vinden in het assortiment van Blokker:

 • Voetmassage apparaten: Na een lange dag staan of lopen, kun je een voetmassage apparaat van Blokker gebruiken om je voeten weer tot leven te brengen. Deze apparaten helpen de bloedcirculatie te verbeteren, vermoeidheid te verminderen en je meer te laten ontspanning (mentaal en fysiek).
 • Handmassage apparaten: Of je nu een kantoorbaan hebt of veel fysiek werk doet, je handen hebben het zwaar te verduren. Trakteer ze op een welverdiende massage met de handmassage apparaten van Blokker.
 • Massagepistolen: Deze krachtige pistoolachtige apparaten zijn ideaal voor sporters en iedereen die regelmatig last heeft van spierpijn en -stijfheid. Massage pistolen van Blokker helpen bij het verminderen van spierknoopjes, het verbeteren van de bloedcirculatie en het versnellen van het herstel na een intensieve training.
 • Massageballen: Ideaal voor het bereiken van die moeilijk bereikbare plekken en/of triggerpoints. Massageballen zijn perfect voor het losmaken van deze spierknoopjes en ook het verbeteren van de bloedcirculatie, vooral in de rug, nek, schouders en voeten.
 • Massagekussens: Deze multifunctionele kussens passen perfect in je stoel en geven je een ontspannende massage terwijl je zit of ligt en je kunt sommige modellen zelfs in de auto gebruiken. Ze zijn ideaal voor het verminderen van spierspanning en het bevorderen van ontspanning na een lange dag werken of klussen.
 • Voetenbaden: Niets zegt ‘verwennerij voor je voeten’ als een ontspannend voetenbad. De voetenbaden van Blokker bieden een gevarieerde ervaring die helpt bij het verminderen van stress, het ontspannen van vermoeide voeten en het bevorderen van een betere nachtrust. Ze zijn er in verschillende prijsklassen, wat de prijs kan beïnvloeden.

Kortom, Blokker heeft best wel veel verschillende massage apparaten, voor diverse behoeften en veel verschillende budgetten. Dus waarom zou je niet even verder lezen om erachter te komen of er iets voor jou bij zit? Je verdient het! En geloof ons, je spieren zullen je bedanken.

Prijsklassen van Blokker massage apparaten

Als je in de markt bent voor een Blokker massage apparaat, dan heb je misschien in je achterhoofd zitten dat het prijskaartje een grote rol kan spelen bij je uiteindelijke beslissing. Blokker staat niet bekend om hun dure producten, maar wel om hun vaak goede prijs/kwaliteit verhouding, toch? Laten we uitzoeken hoe dit zit bij hun massage apparaten:

 • Prijsspectrum: Bij Blokker vind je alles van budgetvriendelijke massage apparaten tot modellen boven in het middenklassement. Hierdoor kun is de kans erg groot dat je een apparaat kunt vinden dat binnen jouw budget past.
 • Factoren die de prijs beïnvloeden: Er zijn verschillende factoren die de prijs van een massage apparaat kunnen beïnvloeden, waaronder het merk, de functies en de gebruikte materialen + de bouwkwaliteit. De apparaten met extra functies zoals infrarood warmte, veel intensiteitsniveaus en extra typen massage zullen over het algemeen wat duurder zijn.
 • Prijsvergelijking: Het is altijd een goed idee om prijzen te vergelijken voordat je een aankoop doet, op websites zoals deze. Je zult merken dat de massage apparaten van Blokker niet allemaal even goed zijn, voor wat hun prijs lijkt aan te geven. Het loont om je in te lezen, zodat je erg tevreden bent na je aankoop.

Dus als je op zoek bent naar een betaalbaar en relatief hoogwaardig massage apparaat, dan is Blokker absoluut een goede optie om te zoeken. Je zult denk ik best verrast zijn door de brede selectie en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die de winkel biedt. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet genieten van een heerlijke massage, zonder een fortuin uit te geven? Blokker maakt het mogelijk!

Hoe kies je het juiste massage apparaat bij Blokker?

Bij Blokker heb je de keuze uit een breed assortiment van massage apparaten. Maar hoe kies je nou het perfecte apparaat dat past bij jouw behoeften, budget en voorkeuren? Geen zorgen, wij hebben een meerdere handige tips voor je op een rijtje gezet om de juiste keuze te maken:

 • Bepaal je budget: Bij Blokker vind je massage apparaten in verschillende prijsklassen. Bepaal van tevoren wat je maximaal wilt uitgeven. Maar onthoud, goedkoop is niet altijd duurkoop, dus kies een apparaat dat past bij jouw behoeften en verwachtingen. Over het algemeen zijn hun lager geprijsde massage apparaten, niet echt goed. Daarom zou ik aanraden, een wat duurder en beter beoordeeld product te kopen.
 • Identificeer je behoeften: Waar heb je het Blokker massage apparaat voor nodig? Een ontspannende massage na een lange werkdag om spierstijfheid te verminderen of een intensievere massage om spierpijn te verminderen? En voor welk lichaamsdeel heb je het apparaat nodig? Het doel bepaalt de keuze van het juiste massage apparaat.
 • Kies het juiste type: Blokker biedt verschillende soorten massage apparaten aan, wat aansluit op bovenstaand advies. Kies het juiste apparaat voor jouw doeleinden.
 • Bekijk de functies: Massageapparaten hebben verschillende functies, zoals warmtefunctie, verstelbare intensiteit en verschillende massagestanden. Bepaal welke functies voor jou belangrijk zijn en kies een apparaat dat daaraan voldoet.
 • Lees reviews en klantbeoordelingen: Ga niet alleen af op de productbeschrijving en lees ook de beoordelingen van andere klanten om een beter beeld te krijgen van de kwaliteit en functionaliteit van het massage apparaat. Op deze website zit je goed!
 • Vergelijk met andere winkels: Vergelijk de prijzen en functies van massage apparaten bij Blokker met die van andere winkels. Ga dan wel voor experts en niet bijvoorbeeld voor massage apparaten van Action of Lidl.
 • Controleer de garantie: Kijk of het massage apparaat wordt geleverd met een garantie en hoe lang deze je dekt. Dit kan je wat extra zekerheid bieden, vooral als je een duurder model kiest.

Onze reviews over de beste massage apparaten van Blokker per type apparaat

Verder verkoopt blokker nog vele andere producten voor ontspanning, zoals bijvoorbeeld warmtekussens.

Freelance schrijver gezondheid | + berichten

Martijn schrijft graag artikelen die verband houden met zijn interesses en passies. Zo schrijft hij graag over onderwerpen als fysiotherapie, massage en massage apparaten. De beste massage apparaten die hij vergelijkt voegt hij maar al te graag toe aan zijn eigen assortiment. Hij struint graag het internet af en neemt reviews uitvoerig door.