Aldi heeft zo nu en dan meerdere opties om uit te kiezen als het gaat om massage guns en mensen twijfelen nog wel eens over de kwaliteit van deze massage guns zien wij. In dit artikel geven we onze onpartijdige mening over deze massage guns.

We beoordelen de Aldi massage guns onder andere op basis van kwaliteit, duurzaamheid, prijs, klantbeoordelingen en functies. Hierbij zullen we ze vergelijken met de concurrenten en de beste massage pistolen die er zijn.

Denk jij dat de Aldi massage guns een goede optie zijn of dat een aankoop zal leiden tot een miskoop?

Welke massage guns biedt de Aldi aan?

Als je op zoek bent naar een massage pistool, is Aldi misschien niet de eerste plaats die in je opkomt. Deze budgetvriendelijke supermarktketen heeft ons echter allemaal verrast door de technische producten die ze in hun assortiment aan te bieden. Welke massage pistolen biedt Aldi? Nou, het heeft de neiging om van tijd tot tijd te variëren is onze ervaring.

Onlangs zag ik een mini-massage pistool op de website van de Aldi en kon het niet laten om het uit te proberen. Ik moet toegeven dat ik ondanks zijn kleine formaat hem nog niet eens zo super slecht vond, als dat ik verwachtte. Het apparaat bood vier verschillende snelheden en ook vier hulpstukken voor het richten op verschillende spiergroepen. Het heeft me positief verrast, maar ik vond het wel jammer dat de prijs niet des Aldi was en wat hoger lag.

Naast dit mini pistool hebben we ook grotere massage pistolen bij de Aldi voorbij zien komen en hebben we de reviews hiervan uitvoerig doorgenomen op het internet.

Hoe goed worden de Aldi massage guns beoordeeld door klanten?

Veel mensen hebben deze massagepistolen gekocht, maar niet iedereen was blij met de resultaten blijkt na ons onderzoek. We kunnen stellen dat de algemene waardering voor de Aldi massage pistolen, onder het gemiddeld ligt.

Mensen beoordelen de Aldi massage guns over het algemeen als van lagere kwaliteit en hadden er meer van verwacht. Maar is dat terecht met deze prijs?

Ze zijn echter soms goed geprijsd en maken goedkope massages mogelijk en je kunt met de massage guns wel je hele lichaam masseren.

Prijs van de Aldi massage guns

We zeggen dat ze soms goed geprijsd zijn, omdat de het meest recente mini massage pistool (welke op de internationale website van Aldi zagen) 59,99 dollar kost. Dit is voor een mini massage pistool vrij veel geld.

Hiermee doen ze naar onze mening dus hun prijs / kwaliteit verhouding teniet, omdat ze zich op het gebied van prijs niet meer onderscheiden van de concurrenten.

Zijn alle massage guns van de Aldi minder dan gemiddeld?

We kunnen niet oordelen over producten die zij in de toekomst aan hun assortiment toevoegen, aangezien we deze nog niet getest hebben.

Onze verwachting is echter niet hoog, omdat de Aldi geen winkel is die doorgaans zeer kwalitatieve producten van hoge kwaliteit levert, zeker niet op het gebied van Elektra.

Wat vinden wij van de Aldi massage guns?

We waren toch nog vrij enthousiast om de massage guns van de Aldi te proberen, maar na gebruik realiseerden we ons dat de reviews kloppen en dat de Aldi massage guns toch echt van mindere kwaliteit zijn, dan de meeste andere massage guns die wij getest hebben.

Het pistool was minder stabiel en krachtig en dit was toch vooral het grootste gemis. Over het algemeen zijn we van mening dat je beter een zeer kwalitatieve massage gun kunt kopen. omdat deze ook langer meegaan en je zo op den duur dus eigenlijk geld zal besparen.

De Aldi massage guns lijken een aantrekkelijke optie, omdat Aldi garant staat voor goedkope producten. Echter zou het natuurlijk goed kunnen dat je gauw weer een nieuwe moet kopen en wil je dat wel?

Een goed alternatief in de prijsklasse van +- 50,00

deze massage gun is beter dan de aldi massage gun

Voordelen:

  • Inclusief toegang tot applicatie van de massage gun
  • 5 opzetstukken en koffer meegeleverd
  • Een van de meest verkochte massage pistolen
  • Goed beoordeeld en kwalitatief product

Nadelen:

  • Deze massage gun is niet draadloos
  • Beschikt niet over een timer

Wat zijn de beste merken massage guns naar onze mening?

Wij hebben een pagina gewijd aan de beste massage guns die er zijn. We updaten deze pagina regelmatig om hem relevant te houden. Neem hier eens een kijken en we weten zeker dat je wat zal vinden, wat bij jouw behoeften past. Indien je een massage gun uit dit artikel aanschaft ben je zeker van goede kwaliteit!

Een aantal kwalitatieve merken die wij hebben getest zijn: Basena massage gunsHypervolt massage gunsMusclePro massage gunsNorthwall massage gunsSanbo massage guns. TheragunsTunturi massage guns.

Veelgestelde vragen

Zijn massage guns bij alle Aldi’s te koop?

Na het doorzoeken van meerdere Aldi-winkels in verschillende landen, hebben we ontdekt dat de beschikbaarheid van massage pistolen sterk kan variëren. Ook per locatie in Nederland kan het assortiment sterk variëren. Een goed idee is om de webshop in de gaten te houden.

Website | + berichten

Team Mindsetking bestaat uit het team van schrijvers van Mindsetking. Zij publiceren voornamelijk op basis van wetenschappelijk publicaties en diepgaand onderzoek naar het onderwerp in kwestie. Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via contact@mindsetking.nl.