Review Van De Blokker Massage Guns

Denk jij erover na om een massage gun van de Blokker te kopen, maar twijfel je ergens nog een beetje? Op deze pagina bespreken we de modellen en merken van massage guns die bij de Blokker beschikbaar zijn en geven we eerlijk advies over de kwaliteit van deze massage pistolen.

Wij helpen je bij het kiezen van de juiste (Blokker) massage gun, afgehankelijk van jouw wensen en behoeften op dit gebied. Dit gaat ons lukken omdat wij experts zijn op het gebied van massage tools.

Lees je met ons mee om erachter te komen of de Blokker massage gun jouw geld waard is of dat je beter een deurtje verder kunt kijken?

Het kiezen van een massagepistool omvat het rekening houden met verschillende zaaken en deze zaken nemen we graag even met je door. We gaan o.a. dieper in op de voor- en nadelen, maar ook op de beste concurrenten.

Beste massage guns die je bij Blokker kunt kopen

Als iemand die al jaren in contact staat met mensen die last hebben van chronische spierpijn, heb ik zowat elk massagehulpmiddel op de markt geprobeerd en ook van ervaringen van anderen geproefd. Hieruit kan ik concluderen dat vrijwel niets vergelijkbaar is met de effectiviteit en het gemak van een massage pistool. Na verschillende modellen uit de winkel van Blokker te hebben getest, kan ik met een gerust hart zeggen dat je hieronder hun beste opties zal vinden.

1. Blokker massage gun – van het merk Sanbo (Beste keuze)

afbeelding van de beste Blokker massage gun

Voordelen:

 • Krachtig massage pistool met een mooie uitstraling
 • Beschikt over medische stand en fitness stand
 • Inclusief applicatie met uitleg (Best bijzonder)
 • 6 massagekoppen en meerdere snelheidsstanden

Nadelen:

 • Eén van de hoger geprijsde modellen bij Blokker

Het Sanbo massage pistool is een massage apparaat voor het masseren van spieren en triggerpoints, waardoor zelfmassage mogelijk is. Het lijkt op een pistool en pulseert om een masserend effect te creëren en het pistool is daarnaast oplaadbaar en kabelloos, waardoor je op elke plek kunt masseren. Het Sanbo massage pistool heeft meerdere snelheidsstanden, 6 koppen en biedt zelfs toegang tot een app waar je uitleg en instructies kunt vinden. Het kan worden gebruikt als nekmassage apparaat en heeft voordelen zoals het verbeteren van de bloedcirculatie, spierflexibiliteit en spierherstel.

2. Tunturi Massage Gun zwart (Ook erg goed)

Voordelen:

 • Meerdere opzetstukken bijgeleverd en koffer
 • Meerdere snelheidsinstellingen beschikbaar
 • Professioneel en goed beoordeelde massage gun

Nadelen:

 • Eén van de duurdere modellen bij de Blokker

Het Tunturi massage pistool vermindert stress, pijn en spierspanning terwijl het de doorbloeding stimuleert en het spierherstel versnelt. Het heeft 20 snelheden, vier hoofddeksels en een touchscreen met resterende batterijcapaciteit. Het massagepistool heeft drie vooraf ingestelde programma’s en een handmatige modus, waardoor hij eenvoudig in gebruik is.

3. Silvergear – Professional Massage Gun (Beste goedkope optie)

Voordelen:

 • Meerdere opzetstukken en snelheidsstanden
 • Geniet van alle voordelen die een massage gun kan bieden
 • Voordelige massage gun bij Blokker

Nadelen:

 • Iets minder kwalitatief als bovenstaande opties
 • Minder hoog beoordeeld als bovenstaande opties

De Silvergear massage gun helpt sporters hun spieren te ontspannen, sneller te herstellen en zich voor te bereiden op training door de doorbloeding te verbeteren, pijn te verminderen en de mobiliteit te vergroten. Deze massage gun is ideaal voor atleten, therapeuten en revalidatieprofessionals, met draagbaarheid voor gebruik thuis, in de sportschool of onderweg. Het gebruik ervan helpt bij het herstel en bevordert een gezonder en sterker lichaam. Het apparaat weegt 1084 g, meet 17 x 6,9 x 22 cm en wordt geleverd met vier hulpstukken. Het werkt op een oplaadbare lithiumbatterij en biedt een uur gebruik op een volledige lading.

Hoe zijn de massage apparaten van Blokker ons bevallen?

We hebben veel massage apparaten van Blokker getest, waaronder hun massage guns. Ze doen hun werk goed en de prijs kwaliteit is in orde. Er zijn relatief veel functies beschikbaar, dat is fijn. Er is genoeg keuze om te vinden wat je zoekt.

We merkten echter dat zij over een aantal massage guns beschikken die ook tot de allerbeste massage guns overwogen worden.

Effecten op onze spieren

Deze massage guns hebben ons lekker gemasseerd en er was merkbaar een verschil in verlichting van spanning na de massage. Vooral bovenstaande drie opties zijn ons goed bevallen.

We maken lange kantoor uren en gebruiken regelmatig een massage gun. Bovenstaande opties van Blokker maakte de spieren goed los en worden daarnaast ook goed beoordeeld door klanten van Blokker.

Verschillende koppen en snelheden

We raden aan om op een rustige snelheidsstand te beginnen met de grote bol-vormige kop. Vervolgens kun je de intensiteit verhogen naarmate de massage vordert.

Heb je last van specifieke pijnpunten? Gebruik dan het puntige opzetstuk om precieze plekken in je spieren te masseren (wel op een lagere snelheid en dan eventueel verhogen). Met de vork-vormige opzetstuk kun je het gebied rondom je wervelkolom heerlijk masseren.

Kwaliteit en materiaal van de producten

De ene Blokker massage gun is wat kwalitatiever als de ander en van bovenstaande opties zien wij de Silvergear als de budget optie. Naar onze mening merk je ook wel dat de massage wat minder krachtig is en dat de materialen wat minder duurzaam aanvoelen. Wat betreft de andere twee opties kunnen we stellen dat deze massage guns tot de wat kwalitatievere behoren en dat er maar weinig merken zijn, die echt aantoonbaar betere of meer duurzame resultaten bieden.

Functies

Alle basisfuncties vind je terug in elke Blokker massage gun, die zij in hun assortiment hebben. Echt onderscheidend is in onze ogen de Sanbo massage gun die Blokker aanbiedt, vanwege het toegang verlenen tot een applicatie met instructies. Dit vind je slechts terug bij een zeer select groepje massage pistolen.

Voordelen van de Blokker massage guns

 • Genoeg keuze: een massage gun bij Blokker? Ze hebben meerdere soorten zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Zo bedienen ze klanten met verschillende prijsklassen.
 • Bieden redelijk kwalitatieve opties: Het zien niet de allerbeste massage pistolen, maar zeker wel een klasse daaronder. Je kunt dus voor een redelijke prijs, een kwalitatief model kopen.
 • Hoeft niet de hoofdprijs te betalen: Zoals gezegd bied Blokker verschillende opties massage pistolen aan, waaronder ook bijvoorbeeld budget opties, zoals de Silvergear massage gun. Deze presteren voor zo’n goedkope variant wel redelijk, maar in deze prijsklasse zou ik eerder voor een MusclePro massage gun gaan (kleine tip van mij).
 • Voldoende opzetstukken en snelheden: Over het algemeen bezit een Blokker massage gun voldoende snelheden en opzetstukken, waar je mee kunt afwisselen en je hele lichaam kunt masseren.

Verschillende soorten Blokker massage guns

Er zijn verschillende massage pistolen en wat bij de een past, past misschien niet bij de ander. Dit kan lastig zijn bij het zoeken naar de juiste massagetool voor jou.

De massagepistolen van Blokker zijn goed. Ze verkopen diverse goede modellen van bijvoorbeeld Tunturi massage guns, Sanbo massage guns en Silvergear massage guns.

Deze massage pistolen zijn goed omdat ze veel functies hebben waardoor ze goed zijn voor het geven van massages voor het hele lichaam. De reviews van klanten ondersteunen deze bevindingen.

Je kunt de pagina’s van bijvoorbeeld bovenstaande merken bezoeken door op deze links te klikken. Zo kun je direct het beste model bekijken van deze massage pistolen, welke misschien niet beschikbaar is bij Blokker.

Zijn de merken die Blokker aanbied de beste merken die er zijn?

Sommige mensen zullen misschien beweren dat, omdat de Blokker merken bekend zijn, dit het beste massagepistolen op de markt moet zijn. Dit is echter niet altijd waar.

Er zijn veel andere merken massagepistolen die betere kwaliteit en prestaties bieden en dit alles soms tegen een lagere prijs.

Dus als je op zoek bent naar een goed massagepistool, neem dan niet alleen genoegen met de eerste optie die op je pad komt – verken al je opties!

Een aantal van de beste merken massage pistolen, zijn volgens ons: Hyperice Hypervolt massage pistolen, Massage pistolen van Therabody. Dit zijn echter ook de meest dure opties en je spreekt hier al snel over enkele of meerdere honderden euro’s. Bij een Blokker koop je geen massage pistolen van deze prijs, maar ook niet van deze kwaliteit.

Wil je een wat goedkopere prijsklasse (75-150 euro), dan zijn je beste opties: Hyundai massage pistolen, Northwall massage pistolen & Sanbo massage pistolen.

Het kan zijn dat Blokker ook in deze vijver van 75-100 euro gaat vissen. Zitten deze merken daar niet bij en wil je graag bij Blokker kopen? Kijk dan goed naar de reviews van klanten en beoordeel of deze positief genoeg zijn voor jou aankoop.

Veelgestelde vragen over Blokker massage guns

Welke merken massage guns verkoopt de Blokker?

Ze verkopen verschillende merken, waaronder Matchu Sports, Tunturi, Sanbo, Silver gear, OrangeCare en Pure FX. Dus of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon door de selectie wilt bladeren, ze hebben vrij ruime keuze.

Waar hebben jullie de Blokker massage guns op beoordeeld?

Wij hebben de massage guns van Blokker op verschillende vlakken beoordeeld, waaronder: kwaliteit, opzetstukken, snelheden, aanvullende functies, duurzaamheid & prijs.

Hoeveel massage guns van de Blokker hebben jullie getest?

Wij hebben 7 massage guns getest die je bij de Blokker kunt kopen. We hebben eerst op basis van klant ervaringen de 7 beste opties bepaald en vervolgens deze 7 massage guns getest.

Welke andere massage apparaten van Blokker hebben jullie beoordeeld?

Wij hebben verder nog Blokker massage kussens, Blokker voetmassage apparaten, Blokker voetenbaden & Blokker warmtekussens beoordeeld en vergeleken met concurrenten.

Gezondheidsexpert en freelance schrijver | + berichten

Hi, ik ben Martijn van Mindsetking. Mijn reis naar het gebruik van massage apparaten en zelfzorg begon met een persoonlijke strijd tegen chronische nek- en rugpijn. De pijn was namelijk zo erg dat ik bijna niet meer kon werken en ik was ten einde raad. Totdat ik massage apparaten uitprobeerde. Momenteel test ik massage apparaten voor Mindsetking en deel ik mijn ervaringen met jullie. Daarnaast schrijf ik ook veel bruikbare content over massage in het algemeen. Mocht je vragen hebben, dan mag je me altijd een mail sturen naar contact@mindsetking.nl.