Overweeg jij de aanschaf van een Blokker massagekussen? In dit artikel bespreken we de kenmerken en voordelen van deze massagekussens en beantwoorden we veelgestelde vragen. We helpen je ook te beslissen of een Block-massagekussen geschikt voor je is door eerlijke beoordelingen te geven.

Het assortiment massagekussens van Blokker is ontworpen om spierspanning en -pijn effectief te verlichten. Als het gaat om het uitzoeken of deze massagekussens goed zijn, is er geen definitief antwoord – het hangt echt af van jouw individuele behoeften en voorkeuren.

Beste massagekussens die je bij Blokker kunt kopen

Als iemand die veel tijd aan mijn bureau doorbrengt, weet ik hoe belangrijk het is om voor mijn lichaam te zorgen. Daarom ben ik op zoek geweest naar het beste massagekussen dat me tijdens lange werkuren de broodnodige verlichting kan bieden. Na diverse opties getest te hebben, kan ik met een gerust hart zeggen dat Blokker een aantal uitstekende massagekussens heeft die je zou moeten overwegen. Hieronder vind je hun beste opties:

1. Lifeproducts Shiatsu massagekussen in stoel vorm (Beste keuze)

afbeelding van het beste massagekussen van Blokker

Voordelen:

 • Biedt diverse massages, waaronder Luchtcompressiemassage
 • 4 Shiatsu Massagekoppen voor een shiatsu massage
 • Afstandsbediening met uitgebreide opties
 • Zeer hoog beoordeeld door klanten

Nadelen:

 • Eén van de hoger geprijsde massagekussen bij Blokker

Het Shiatsu massagekussen biedt knedings-, rol-, vibratie- en luchtcompressiemassage voor ontspanning. Hij heeft 4 roterende, in hoogte verstelbare, verwarmbare Shiatsu massagekoppen en 2 nekmassagekoppen. Het massagekussen kan op een bank worden geplaatst of aan een stoel worden vastgemaakt voor ontspanning. De massage is aanpasbaar met een druk op de knop. Het Lifeproducts shiatsu massagekussen heeft 4 Shiatsu massagekoppen met instelbare infrarood warmte en een uitneembaar rugkussen. De massagestoel biedt ook een diepe knedende nekmassage, luchtcompressiemassage en vibratiemassage voor een ontspannende en verlichtende ervaring. Het is het beste massagekussen welke je bij Blokker kunt kopen.

2. Massagerr® shiatsu massagekussen (Beste voor nek)

massagekussen Blokker voor je nek

Voordelen:

Nadelen:

 • Minder geschikt voor andere lichaamsdelen

Het Massagerr® nekmassage kussen is een draadloos apparaat dat spierspanning in verschillende lichaamsdelen helpt verminderen. Hij heeft 8 roterende massagekoppen en is geschikt voor het hele lichaam. De intensiteitsinstellingen kunnen worden aangepast. Hij is overal te gebruiken, ook in auto’s met de meegeleverde adapter. Het Massagerr® Shiatsu massagekussen heeft een infrarood warmtefunctie voor een aangename massage, perfect voor thuiswerkers. Het heeft een automatische uitschakelfunctie van 15 minuten voor spierbescherming en apparaatveiligheid.

3. Qumax Massagekussen (Beste goedkope bij Blokker)

beste blokker massagekussen voor je rug

Voordelen:

 • Zeer geschikt voor onderrug
 • Ook geschikt voor in de auto
 • Voordelig en goed beoordeeld

Nadelen:

 • Geen timer
 • Geen afstandsbediening

Het Qumax shiatsu massagekussen heeft infrarood warmte en instelbare snelheid en draairichting voor 4 massagekoppen. Het is gemakkelijk te vervoeren en compact, geschikt voor schouders, nek, rug en benen. Het is niet draadloos. Het Blokker massagekussen is gemakkelijk te vervoeren en wordt geleverd met een autoadapter. Het biedt een shiatsu-massage voor de nek, schouders, rug en benen. De infraroodwarmte helpt bij het verlichten van fysieke pijn veroorzaakt door stress en spanning. Het is één van de beste massagekussens die Blokker aanbied en toch zeer voordelig in prijs.

Hoe is het assortiment van massagekussens van de Blokker?

Als je op zoek bent naar massagekussens, kun je eens in het assortiment van De Blokker. Verrassend genoeg voor sommigen bieden ze een zeer divers aanbod aan massagekussens, die je vind bij de andere Blokker massage apparaten.

Het assortiment biedt vele opties met verschillende maten en vormen om aan jouw behoeften te voldoen. Afhankelijk van wat voor soort massagekussen je nodig hebt, is er waarschijnlijk een verkrijgbaar via De Blokker.

Hoewel het mogelijk is om betere kwaliteit te vinden dan wat De Blokker biedt, zijn hun producten over het algemeen helemaal niet slecht en kunnen ze mogelijk een adequate optie zijn voor mensen met een beperkt budget die geen topprestaties van hun massage nodig hebben. kussen.

Andere massage apparaten die je bij Blokker kunt kopen

Welke massagekussens zijn beter dan de massagekussens van de Blokker?

Voor degenen die op zoek zijn naar een massagekussen, kunnen de opties overweldigend zijn. Maar met zoveel verschillende beschikbare modellen, hoe weet je welke het beste voor jou is?

Als je op zoek bent naar iets dat beter is dan de Blokker-massagekussens, is het misschien tijd om jouw verwachtingen opnieuw te evalueren en te begrijpen wat een goed massagekussen is.

Bekijk ons artikel met de beste massagekussens in het algemeen voor de beste massagekussens (de meeste zijn ook nog eens betaalbaar).

Meer artikelen van ons over massagekussens:

Website | + berichten

Team Mindsetking bestaat uit het team van schrijvers van Mindsetking. Zij publiceren voornamelijk op basis van wetenschappelijk publicaties en diepgaand onderzoek naar het onderwerp in kwestie. Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via contact@mindsetking.nl.