Massagekussen Lidl: hoe goed zijn ze werkelijk?

Heb je jezelf ooit willen trakteren op een massage maar geen zin in het hoge prijskaartje? Dan zijn de massagekussens van Lidl wellicht iets voor jou. In dit artikel zullen we bekijken hoe goed deze massagekussens echt zijn en of ze een grote waarde bieden in vergelijking met duurdere opties.

We hebben vele massagekussens uit alle verschillende prijsklassen getest en beoordeeld, waaronder de producten van Lidl.

In dit artikel vind je onze mening over de massagekussens van de Lidl.

Hoe is het assortiment van massagekussens van de Lidl?

Shoppers met een beperkt budget zullen verrast zijn te horen dat Lidl, de Duitse discountsupermarkt, nu een assortiment massagekussens aanbiedt. Wie op zoek is naar een betaalbare manier om te ontspannen en te ontstressen, wordt misschien aangetrokken door de belofte van ‘luxueus comfort’ en ‘diverse opties’, maar is dit te mooi om waar te zijn?

Is er voldoende afwisseling in de massagekussens?

Als het om afwisseling gaat, is de selectie massagekussens van Lidl zeker indrukwekkend. Van shiatsu-stimulators met instelbare intensiteits instellingen en draagbare nekmassage kussens tot shiatsu massage kussens met diverse aanvullende functies. Er is dus voor ieder wat wils!

Is de kwaliteit voldoende?

Helaas, als het op kwaliteit aankomt, voldoen deze producten niet helemaal – hoewel ze op geen enkele manier verschrikkelijk zijn, krijgt je zeker niet altijd hetzelfde niveau van comfort of prestaties als duurdere merken.

Er zitten kwalitatieve opties en minder kwalitatieve opties tussen naar onze mening, maar zelfs de meer kwalitatieve opties kunnen meestal niet concurreren op het gebied van kwaliteit met de beste massagekussens op de markt.

We kunnen niet met zekerheid zeggen dat alle opties van de Lidl minder goed zijn, omdat het assortiment sterk veranderd, maar over het algemeen is onze ervaring dat hun massage apparaten niet erg goed zijn.

test van de massagekussens van de lidl
Met een goed massagekussen kun je heerlijk genieten van een massage – in een luie positie – thuis op de bank

Wat scheelt er aan de massagekussens van de Lidl?

Ik heb onlangs een massagekussen van Lidl gekocht, in de hoop mijn rugpijn te verlichten na urenlang zitten op het werk. Ik was echter teleurgesteld over de matige prestaties. In vergelijking met andere massagekussens op de markt was het minder krachtig en geavanceerd. De vibratiemodus was zwak en bood niet de diepe weefselmassage die ik nodig had.

Bovendien had het kussen minder eigenschappen in vergelijking met andere merken. Het bood geen warmtetherapie of een groot schala aan instelbare instellingen voor intensiteitsniveaus. Het ontwerp voelde ook wat goedkoop en dun aan en miste de hoogwaardige materialen die andere massage kussens wel bieden.

Al met al is het massagekussen van Lidl misschien betaalbaar voor mensen met een krap budget, maar schiet het tekort in termen van effectiviteit en kwaliteit in vergelijking met andere merken op de markt.

Is de prijs/kwaliteit verhouding wel goed?

Om te beginnen variëren de prijzen van ongeveer 10 euro tot 30 euro, wat een absoluut koopje is in vergelijking met sommige van de andere merken die er zijn.

Ondanks dat de massagekussens van Lidl niet de beste kwaliteit bieden, geven ze wel enige verlichting in de spieren en kan ik me voorstellen dat het leuke opties zijn voor een eerste ervaring met een massage kussen.

Zijn massagekussens de massage apparaten die Lidl aanbiedt?

Nee. Net zoals ze over een groot assortiment massagekussens beschikken, beschikt Lidl ook voer andere massage apparaten zoals:

Onze aanvullende artikelen over massagekussens:

Gezondheidsexpert en freelance schrijver | + berichten

Hi, ik ben Martijn van Mindsetking. Mijn reis naar het gebruik van massage apparaten en zelfzorg begon met een persoonlijke strijd tegen chronische nek- en rugpijn. De pijn was namelijk zo erg dat ik bijna niet meer kon werken en ik was ten einde raad. Totdat ik massage apparaten uitprobeerde. Momenteel test ik massage apparaten voor Mindsetking en deel ik mijn ervaringen met jullie. Daarnaast schrijf ik ook veel bruikbare content over massage in het algemeen. Mocht je vragen hebben, dan mag je me altijd een mail sturen naar contact@mindsetking.nl.