Heb je jezelf ooit willen trakteren op een massage maar geen zin in het hoge prijskaartje? Dan zijn de massagekussens van Lidl wellicht iets voor jou. In dit artikel zullen we bekijken hoe goed deze massagekussens echt zijn en of ze een grote waarde bieden in vergelijking met duurdere opties.

We hebben vele massagekussens uit alle verschillende prijsklassen getest en beoordeeld, waaronder de producten van Lidl.

In dit artikel vind je onze mening over de massagekussens van de Lidl.

Hoe is het assortiment van massagekussens van de Lidl?

Shoppers met een beperkt budget zullen verrast zijn te horen dat Lidl, de Duitse discountsupermarkt, nu een assortiment massagekussens aanbiedt. Wie op zoek is naar een betaalbare manier om te ontspannen en te ontstressen, wordt misschien aangetrokken door de belofte van ‘luxueus comfort’ en ‘diverse opties’, maar is dit te mooi om waar te zijn?

Als het om afwisseling gaat, is de selectie massagekussens van Lidl zeker indrukwekkend. Van shiatsu-stimulators met instelbare intensiteitsinstellingen en draagbare nekkussens tot verwarmde rugsteunen met optionele aromatherapiefuncties en voorgevormde lendensteunkussens, ze hebben voor elk wat wils.

Helaas, als het op kwaliteit aankomt, voldoen deze producten niet helemaal – hoewel ze op geen enkele manier verschrikkelijk zijn, krijgt je zeker niet altijd hetzelfde niveau van comfort of prestaties als duurdere merken.

Er zitten kwalitatieve opties en minder kwalitatieve opties tussen naar onze mening, maar zelfs de meer kwalitatieve opties kunnen meestal niet concurreren op het gebied van kwaliteit met de beste massagekussens op de markt.

We kunnen niet met zekerheid zeggen dat alle opties van de Lidl minder goed zijn, omdat het assortiment sterk veranderd, maar over het algemeen is onze ervaring dat hun massage apparaten niet erg goed zijn.

Onze andere artikelen over massagekussens: