Het Sanitas voetmassage apparaat is een voetmassage apparaat dat gezien wordt als kwaliteitsproduct, tegen een redelijke prijs en is een van de beste voetmassage apparaten die bij de Lidl worden aangeboden. In dit artikel onderzoeken wij of dit ook daadwerkelijk zo is en bieden we je een link aan naar de webshop met de beste prijs.

Wij hebben het product persoonlijk getest en weten dus hoe het product aanvoelt en of het daadwerkelijk kwalitatief is. Naast dit voetmassage apparaat van Sanitas hebebn wij nog vele andere voetmassage apparaten getest, dus je kunt er zeker van zijn dat je een eerlijke review leest.

Het Sanitas shiatsu voetmassage apparaat

Eigenschappen:

  • Optionele warmtefunctie voor het verlichten van spanningen
  • Heerlijke Shiatsu-voetmassage met 6 massagekoppen
  • Aangenaam oppervlak van ademend mesh
  • Het Sanitas voetmassage apparaat is eenvoudig met de voet te bedienen
  • Aangenaam oppervlak van ademend mesh

Hierboven zie je dus het Sanitas Voetmassage Apparaat, met modelnummer: SFM34. Net als de meeste andere voetmassage apparaten biedt het Sanitas voetmassage apparaat ontspanning en verlichten aan de spieren in onze voeten door middel van een krachtige Shiatsu-massage. Met maar liefst 6 massagekoppen en een optionele warmtefunctie, heeft dit apparaat veel aan te bieden op het gebied van voetmassage. De machine is eenvoudig met de voet te bedienen en is voorzien van een aangenaam oppervlak van ademend mesh, waardoor je voeten voldoende zuurstof krijgen. De afmetingen van het Sanitas voetmassage apparaat zijn: 30 x 23 x 9,9 cm (l x b x h) en het product weegt 1,47 kg.

Hoe goed is het Sanitas voetmassage apparaat?

Het Sanitas voetmassage apparaat is een betaalbare optie als het gaat om het vinden van een massage apparaat voor je voeten. De meeste modellen, die geproduceerd worden door concurrenten, zijn namelijk een stuk prijziger dan het Sanitas voetmassage apparaat.

Concurrentie vergelijking en positieve punten

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken is dus de prijs. Maar hoe zit het dan met de kwaliteit ten opzichte van de concurrentie?

Wij vonden het voetmassage apparaat van Sanitas qua kwaliteit eigenlijk nog best goed. We zeggen eigenlijk, want dit hadden we gewoon niet verwacht, gezien zijn lage prijs ten opzichte van de concurrentie.

Meestal krijg je echt waar je voor betaald is onze ondervinding, maar bij het Sanitas voetmassage apparaat was dit niet zo naar onze mening. Het is een goed massage apparaat voor zijn prijs en we willen zelfs zeggen dat het zich hiermee erg onderscheid van de concurrentie.

Het heeft verstelbare massage-intensiteitsinstellingen om aan verschillende behoeften te voldoen, en de tijdige warmtefunctie helpt gespannen spieren in jouw voeten en onderbenen te ontspannen. Een warmtefunctie hadden we niet verwacht in deze prijsklass

Waar schiet het Sanitas voetmassage apparaat (nog) te kort?

Hoe is het apparaat dan in vergelijking met de veel duurdere opties (€80-€100+)? Dan merk je het verschil wel, maar nog niet eens zo erg als wij zouden denken. Het Sanitas voetmassage apparaat levert iets minder kracht en comfort dan sommige duurdere modellen.

Ook zijn er minder verschillende massage functies beschikbaar, dan bij andere modellen en verwachten wij (weten we niet zeker) dat de duurzaamheid wat tegen zal vallen.

Wat zijn betere alternatieven?

Wij hebben een artikel gewijd aan de beste voetmassage apparaten die er zijn. Dit artikel updaten wij regelmatig en wij dragen er zorg voor dat dit artikel de beste voetmassage apparaten bezit.

Een voorbeeld van een erg goed merk datwij hebben beoordeeld is Blije voeten voetmassage apparaat. Dit is één van de meest populaire voetmassage apparaten in Nederland

Daarnaast doen Shiatsu voetmassage apparaten het ook altijd er goed. Dit is niet een specifiek merk, maar een specifiek type massage waar vaak op gefilterd wordt.

Andere merken die wij op onze website behandelen

Dat zijn: Blokker voetmassage apparaten, Lidl voetmassage apparaten. Deze zouden wij in de meeste gevallen minder snel aanraden, vanwege de kwaliteit die niet (altijd) gelijk is aan de andere modellen die we getest hebben. Van Blokker moeten we zeggen dat zij ook hele aardige voetmassage apparaten hebben aangeboden.

Waar staat het merk Sanitas voor?

De toewijding van het bedrijf om goederen aan te bieden die het welzijn en een goede gezondheid ondersteunen, wordt weerspiegeld in de naam van het merk, die is ontstaan uit de Latijnse termen voor ‘gezondheid’ en ‘gezond verstand’. Sanitas biedt een scala aan producten voor bloeddrukmeters, lichaamstemperatuurmeting, infrarood warmtebehandeling, massage apparatuur, hartslagmeting, gezichts- en huidverzorging en personenweegschalen met een focus op hedendaagse technologie, functioneel ontwerp en een breed scala aan functies . Sanitas blijft innoveren en hun doel is om eersteklas producten aan te bieden aan haar consumenten, terwijl het marktleider is in tal van gebieden in Duitsland. Het is onderdeel van Hans Dinlage GmbH concern.

Wat vinden wij van het merk Sanitas na vele test?

Over het algemeen zijn hun producten ”goed” en daar zou ik graag ”genoeg” achter willen zetten. Dit betekent dat wij niet laaiend enthousiast zijn over de apparaten van Sanitas die wij tot dusver hebben getest. We hebben het dan vooral over massage apparaten.

Freelance schrijver gezondheid | + berichten

Martijn schrijft graag artikelen die verband houden met zijn interesses en passies. Zo schrijft hij graag over onderwerpen als fysiotherapie, massage en massage apparaten. De beste massage apparaten die hij vergelijkt voegt hij maar al te graag toe aan zijn eigen assortiment. Hij struint graag het internet af en neemt reviews uitvoerig door.