Het Sanitas voetmassage apparaat is een voetmassage apparaat dat gezien wordt als kwaliteitsproduct, tegen een redelijke prijs. In dit artikel onderzoeken wij of dit ook daadwerkelijk zo is en bieden we je een link aan naar het product met de beste prijs.

Wij hebben het product persoonlijk getest en weten dus hoe het product aanvoelt en of het daadwerkelijk kwalitatief is. Naast dit voetmassage apparaat van Sanitas hebebn wij nog vele andere voetmassage apparaten getest

Het Sanitas shiatsu voetmassage apparaat

Eigenschappen:

  • Optionele warmtefunctie voor het verlichten van spanningen
  • Heerlijke Shiatsu-voetmassage met 6 massagekoppen
  • Aangenaam oppervlak van ademend mesh
  • Het Sanitas voetmassage apparaat is eenvoudig met de voet te bedienen
  • Aangenaam oppervlak van ademend mesh

Hierboven zie je dus het Sanitas Voetmassage Apparaat, met modelnummer: SFM34. Net als de meeste andere voetmassage apparaten biedt het Sanitas voetmassage apparaat ontspanning en verlichten aan de spieren in onze voeten door middel van een krachtige Shiatsu-massage. Met maar liefst 6 massagekoppen en een optionele warmtefunctie, heeft dit apparaat veel aan te bieden op het gebied van voetmassage. De machine is eenvoudig met de voet te bedienen en is voorzien van een aangenaam oppervlak van ademend mesh, waardoor je voeten voldoende zuurstof krijgen. De afmetingen van het Sanitas voetmassage apparaat zijn: 30 x 23 x 9,9 cm (l x b x h) en het product weegt 1,47 kg.

Is dit het beste voetmassage apparaat?

Het Sanitas voetmassage apparaat is een betaalbare optie als het gaat om het vinden van een massage apparaat voor je voeten. De meeste modellen, die geproduceerd worden door concurrenten, zijn namelijk een stuk prijziger dan het Sanitas voetmassage apparaat.

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken is dus de prijs. Maar hoe zit het dan met de kwaliteit ten opzichte van de concurrentie?

Wij vonden het voetmassage apparaat van Sanitas qua kwaliteit eigenlijk nog best goed. We zeggen eigenlijk, want dit hadden we gewoon niet verwacht.

Meestal krijg je echt waar je voor betaald is onze ondervinding, maar bij het Sanitas voetmassage apparaat was dit niet zo. Het is een goed massage apparaat voor zijn prijs en we willen zelfs zeggen dat het zich hiermee erg onderscheid van de concurrentie.

Het heeft verstelbare massage-intensiteitsinstellingen om aan verschillende behoeften te voldoen, en de tijdige warmtefunctie helpt gespannen spieren in jouw voeten en onderbenen te ontspannen. Het ontwerp is ook slank en licht, zodat je het gemakkelijk kunt verplaatsen.

Hoe is het apparaat dan in vergelijking met de veel duurdere opties (€80-€100+)? Dan merk je het verschil wel, maar nog niet eens zo erg als wij zouden denken. Het Sanitas voetmassage apparaat levert voor zijn prijsklasse gewoon een superieure ervaring.

Wat zijn goede alternatieven?

Wij hebben een artikel gewijd aan de beste voetmassage apparaten die er zijn. Dit artikel updaten wij regelmatig en wij dragen er zorg voor dat dit artikel de beste voetmassage apparaten bezit.

Een voorbeeld van een erg goed merk datwij hebben beoordeeld is Blije voeten voetmassage apparaat. Dit is één van de meest populaire voetmassage apparaten in Nederland

Daarnaast doen Shiatsu voetmassage apparaten het ook altijd er goed. Dit is niet een specifiek merk, maar een specifiek type massage waar vaak op gefilterd wordt.

Andere merken die wij op onze website behandelen

Dat zijn: Blokker voetmassage apparaten, Lidl voetmassage apparaten.