In dit artikel hebben we het onderzoek gedaan en enkele van de beste shiatsu-massagematten die momenteel beschikbaar zijn vergeleken.

We zullen de voor- en nadelen van elke mat opsommen en enkele veelgestelde vragen over deze producten beantwoorden.

Als jij een goede shiatsu massagemat wil vinden ben je bij ons dus aan het juiste adres, want we hebben er vele getest en vergeleken.

Beste shiatsu massagematten van dit moment

Hieronder geven de beste shiatsu massagematten aan je prijs. We hebben gelet op vele aspecten, zoals de kenmerken en functies, om tot deze conclusie te komen.

Het meest belangrijk voor onze beslissing was de ervaring van andere klanten met deze matten en onze eigen ervaring met de matten.

1. Tectake shiatsu massagematras (Beste keuze)

afbeelding van de beige shiatsu massagemat van tectake

Eigenschappen:

 • Inclusief jade warmte functie
 • Afstandsbediening wordt meegeleverd
 • 6 massageprogramma’s ingbegrepen
 • Beschikt over maar liefst 10 vibrerende motoren
 • 186,5 x 60 x 11 cm (L x B x H)
 • Gewicht: ongeveer 11 kilogram
 • Zeer hoogwaardig beoordeeld in de reviews
 • Zwarte draagtas wordt erbij geleverd

Massagemat van tectake: Deze luxe massagemat verlicht stress en spanning dankzij de profesionele diepe knedende en cirkelvormige bewegingen. Tevens wordt de warmtebehandeling met jade toegepast om bijvoorbeeld uw innerlijke balans, nierfunctie, zuur basen evenwicht en het zenuwstelsel te prikkelen. De mat is ook opvouwbaar voor eenvoudig transport in de meegeleverde draagtas. Er zijn 6 automatische programma’s voor verschillende massage sterktes en 4 massagezones waarbij 10 vibratiemotoren gebruikt worden. Om te bedienen is er een afstandsbediening met aan/uit knop en timer beschikbaar.

2. Craffic®shiatsu massagemat (Goede prijs/kwaliteit)

afbeelding van de shiatsu massagemat van Craffic

Eigenschappen:

 • Inclusief een lekkere warmtefunctie
 • Het is een luxe massagemat
 • Lengte: 174 cm, Breedte: 60 cm
 • Hij weegt: 1,9 Kilo
 • De lengte van de kabel is 52cm
 • Voor personen tot 170 kg
 • We vonden hem erg goed in vergelijking met andere massagematten in deze prijsklasse

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om op elk moment van de dag een massage te krijgen? Dankzij Craffic®shiatsu massagemat heb je dit voortaan in handen! De Mattress Massager is voorzien van een ingebouwde verwarming, drukkers die precies op de plek van de ontspannende spieren zijn geplaatst en kan worden bediend met een simpele afstandsbediening. Kenners beoordelen haar als echt luxe product en daarom is Craffic® Mattress Massager dan ook geliefd bij veel mensen! De mat past perfect op elke bank of stoel waardoor je altijd kunt genieten van pure ontspanning.

Waarom hebben wij deze twee shiatsu massagematten gekozen?

Als team hebben we talloze uren besteed aan het onderzoeken en testen van verschillende shiatsu-massagematten op de markt. Ons doel was om twee matten te vinden die aan de behoeften van onze klanten zouden voldoen en hen tegelijkertijd opties voor verschillende prijsklassen zouden bieden.

Na lang wikken en wegen hebben we twee matten gekozen die volgens ons de beste zijn qua kwaliteit en betaalbaarheid. Wat onze keuze ondersteund en eigenlijk ook wel heel erg belangrijk was, is dat deze shiatsu massagematten ook erg goed beoordeeld worden door eerdere gebruikers.

De eerste shiatsu-massagemat is onze premium optie. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en duurzaam zijn. De mat heeft meerdere massagemodi, waaronder jade warmtetherapie. We begrijpen dat dit misschien niet voor iedereen een betaalbare optie is, maar voor degenen die kunnen investeren in hun welzijn, is deze mat elke cent waard.

Goedkopere massagematten?

Indien je op zoek bent naar goedkopere (shaitsu) massagematten, kunnen we je wel op weg helpen. We hebben namelijk nog een uitgebreider artikel geschreven over de beste massagematten in het algemeen.

Ook kunnen we een andere goede massagemat aanbevelen die ook een stuk goedkoper is. We hebben het dan over de Medisana massagemat, deze heeft alleen geen shiatsu functie..

Andere shiatsu massage apparaten?

Ook als je op zoek bent naar andere shiatsu massage apparaten naast of in plaats van je shiatsu massagemat, kunnen we je zeker op weg helpen.

Zo hebben we al artikelen gewijd aan shiatsu massage apparaten in het algemeen, maar ook specifiek aan: shiatsu massagestoelen, shiatsu massage kussens en shiatsu voetmassage apparaten.