Wil je genieten van een hemelse voetmassage zonder dat je de deur uit hoeft? Dit artikel is voor jou! We hebben de beste voetmassagerollers op de markt samengesteld, zodat jij een weloverwogen aankoopbeslissing kunt nemen.

Daarnaast geven we wat extra informatie en beantwoorden we veelgestelde vragen over deze bijzondere apparaten. Van krachtige elektrische stimulators tot eenvoudige rollerballen, dit artikel bevat alle informatie die nodig is om jouw perfecte pasvorm te vinden.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannende massage of een ervaring om diep weefsel te kneden, onze lijst met eersteklas rollers zal je helpen bij jouw aankoop. Klaar voor een spa-achtige ervaring? Lees verder en kom meer te weten over de beste beschikbare voetmassagerollers!

De beste voetmassage rollers van dit moment

Op zoek naar de beste voetmassage roller? Zoek niet verder! Hieronder vind je de beste keuzes voor jouw voeten. Geef je voeten een lekkere massage met onderstaande opties:

Naipo elektrische voetmassage roller (Beste keuze)

afbeelding van de elektrische voet massage roller van naipo

Eigenschappen:

 • Voorzien van handige timer
 • Voorzien van temperatuurregeling
 • Uitgerust met superefficiënt stoomsysteem
 • Schoonmaken is éénvouding
 • 3 verwarmingsniveaus en 2 intensiteiten
 • Voorzien van rollende voet massage rollers

Naipo’s elektrische voetmassage roller biedt een innovatieve manier om de voetenspa-ervaring te verbeteren. Met slechts 30 seconden opwarmtijd en een gedurende 20 minuten behouden warme temperatuur, bespaart het tijd en energie. Waterbesparingtechnologie wordt ook gebruikt: slechts minder dan een kopje water is nodig voor elke sessie. Het compacte, lichtontwerp bevat stroomknop, timer en touch-screen bediening in één naadloze behuizing waarmee u de massagemodus gemakkelijk kunt regelen. De massageplaten zijn los te maken voor gemakkelijk reinigen.

2. Relaxdays houten voetmassage roller (Beste niet-elektrische keuze)

afbeelding van de voet massage roller van hout voor twee voeten van relaxdays

Eigenschappen:

 • Afmetingen H x B x D: ca. 5 x 27 x 20 cm
 • Gewicht: ca. 600 g
 • Helpt bij spanningen, hielsporen, plantaire fasciitis
 • 2 x 5 rollers kunnen helemaal gedraaid worden
 • Zeer goed beoordeeld in de review

De relaxdays houten voetmassage rollers bieden niet alleen verlichting aan jouw voeten, maar kunnen ook een positief effect hebben op je algehele welzijn. De massageapparaat stimuleert de doorbloeding in de voeten en ontspant spanning. Je hoeft alleen maar te zitten terwijl u beide voeten over de massageroller beweegt. Het is voorzien van twee 5-delige rollers, ringvormige rimpels en noppen met een natuurlijke uitstraling. Afmeting: H x B x D: ca. 5 x 27 x 20 cm, Breedte per roller: ca. 11 cm, Gewicht: ca. 600 g., Materiaal: Hout, Kleur: Natuur. Deze massageroller kan helpen bij spierspanning, hielspoor, plantaire fasciitis enzovoort en kan naast verlichting in de voet ook stressverlichting brengen na een lange dag werken! Inbegrepen bij levering is 1x houtmassagerollers. Decoratie is niet inbegrepen

3. Voetmassage roller van Triggerpoint (Beste voor triggerpoints)

afbeelding van de voetmassage roller van triggerpoint voor een voet

Eigenschappen:

 • Voetreflexologie
 • Voor de triggerpoint
 • Helpt bij Plantar Fasciitis
 • Stimuleert de bloedsomloop
 • Helpt om spierpijn of stijfheid in de voet te verminderen 
 • Hoog beoordeeld door eerdere gebruikers
 • Ook voor Onderarm Massage

Trigger Point The Grid Nano Foot Roller is speciaal ontworpen om de flexibiliteit van de voet te verhogen en pijn of stijfheid in de spieren te verlichten. Het oppervlak van de roller stimuleert diep in het weefsel door het bloed- en voedingsstofaanbod systematisch te stimuleren, en simuleert tegelijkertijd het gevoel dat een therapeut met zijn vingertoppen creëert. De effectiviteit is wereldwijd erkend bij de toepassing van myofasciale release. Om de roller optimaal te gebruiken moet men ervoor zorgen dat de voet ontspannen is terwijl je masseer door langzaam te rollen onder de voet of arm.

Recovery Riches Voetmassage Roller + GRATIS Massageballen 

afbeelding van de voetmassage roller van recovery riches

Eigenschappen:

 • Inclusief twee gratis massageballen!
 • Verminder stress en spanning
 • Verminderd de kans op blessures
 • Verbeter mobiliteit en range of motion
 • Voetreflexologie
 • Voordelig in prijs

De Recovery Riches Voetmassage Roller + GRATIS Massageballen zorgen voor de ultieme verzorging van jouw voeten. Ze krijgen dagelijks veel te verduren door activiteit, schoenen en andere drukpunten. Triggerpoints en spanning kan opbouwen en obstacle worden voor een goede mobiliteit, wat op lange termijn keer negatief beïnvloed wordt in het looppatroon. Om dit te voorkomen is uitrollen van onderkant van je voet een effectieve manier om niet alleen je voet gezond te houden, maar ook de rest van het lichaam. Ook bij blessures zoals plantar fasciitis zal uitrollen helpen met het verminderen van inflammatie en extra bloedtoevoer. 

Waar moet je op letten bij het kopen van een voet massage roller?

Bij het zoeken naar een voetmassageroller zijn er verschillende dingen waarmee je rekening moet houden. Kwaliteit en materialen moeten bovenaan je lijst staan, want het is belangrijk om een product te krijgen dat jaren meegaat.

Het is ook belangrijk om beoordelingen te lezen van klanten die het product dat je overweegt al hebben gekocht, omdat zij een eerlijke mening kunnen geven over hun ervaring ermee.

Je moet de functies van verschillende massagerollen zorgvuldig overwegen; sommige bieden meer functies dan andere, dus bedenk wat voor jou het belangrijkst is.

Bepaal ten slotte of je de voorkeur geeft aan een elektrische of niet-elektrische voetmassageroller; hoewel elektrische modellen vaak meer gemak en kracht bieden, kunnen ze ook aanzienlijk meer kosten dan handmatige rollen.

Door al deze factoren in overweging te nemen, zorgt u ervoor dat u een verstandige beslissing neemt bij de aankoop van jouw voetmassageroller.

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen?

Wanneer je op zoek bent naar de beste voetmassageroller, wil je er zeker van zijn dat jij de beoordelingen en de geteste producten kunt vertrouwen. Daarom heeft Mindsetking uitgebreide maatregelen genomen om te garanderen dat hun selectie van de beste voetmassagerollers betrouwbaar en nauwkeurig is.

We hebben talloze uren besteed aan het onderzoeken van tientallen merken en modellen voetmassagerollers om onze lezers een eerlijke beoordeling van elk product te geven. Vervolgens hebben we onze resultaten vergeleken met feedback van klanten, beoordelingen en praktijkrapporten om ervoor te zorgen dat we betrouwbare aanbevelingen deden.

We hebben niet alleen gedetailleerde beoordelingen samengesteld, maar hebben ook een team van experts in dienst genomen die elk product grondig hebben getest voordat ze een definitief oordeel gaven.

Vertrouw ons als we zeggen dat als er een voetmassagerol op onze lijst staat, deze aan alle criteria moet voldoen om een van de beste in zijn klasse te zijn.

Veelgestelde vragen over voetmassage rollers

Wat is een voetmassage roller?

Een voetmassageroller is een innovatief apparaat dat is ontworpen om verlichting te bieden bij vermoeide en pijnlijke voeten. Dit kleine handheld-apparaat heeft een cilindrische vorm met verschillende kleine uitsteeksels die de voetzolen stimuleren wanneer ze over het oppervlak worden gerold. De rollende actie verhoogt de bloedcirculatie, zorgt voor verbeterde ontspanning en verzacht pijn.

Waarom zou je een voetmassage roller gebruiken?

Voetmassagerollen zijn een geweldige manier om uw algehele voetgezondheid te verbeteren. Regelmatig gebruikt, kunnen ze pijn en spanning in de voeten verlichten, de bloedsomloop verbeteren en zelfs helpen bij ontspanning. Als je op zoek bent naar een effectieve en gemakkelijke manier om je voeten te verzorgen, dan is een voetmassageroller wellicht de perfecte oplossing.

Zijn er nog andere voetmassage apparaten die ook effectief zijn?

Ja, er zijn meer voetmassage apparaten die je kunt testen. Wij hebben een pagina gewijd aan de beste voetmassage apparaten die er zijn en daarnaast aan de beste voetenbaden die er op dit moment beschikbaar zijn. Veel van deze apparaten vervullen gelijke functies en kunnen zeer interessant zijn.

Zijn er ook nog goede massage rollers voor andere lichaamsdelen?

Ja er zijn natuurlijk foam rollers die je voor bijna je gehele lichaam kunt gebruiken. Daarnaast zijn er massage rollers voor je benen, massage rollers voor je gezicht, massage rollers voor je nek en massage rollers voor je rug.