Als je op zoek bent naar een eerlijke en onafhankelijke review over de Worthy Massage Gun, dan ben je bij Mindsetking aan het juiste adres. In deze gaan we de kenmerken van de Worthy Massage Gun bespreken, zijn werking op ons lichaam en beantwoorden veelgestelde vragen.

We hebben dit massage pistool net als vele andere massage guns zelf getest om een goed beeld te kunnen vormen en struinen daarnaast elke vindbare review op het af.

Bij ons kun je er daarom op vertrouwen dat je een review krijgt te lezen, waarbij geen onderwerp of punt wordt vergeten.

De beste Worthy massage gun van dit moment

In de onderstaande paragraaf vind je de beste Worthy massage gun om jou te ondersteunen bij spierpijn, spierstijfheid en/of spierspanning. De massage gun wordt aangeprezen als een goede massage gun en de prijsklasse ligt relatief gezien wel vrij hoog. We gaan verder op de pagina, dieper op de afzonderlijke aspecten in.

1. Worthy® – Massage Gun – Zwart 

afbeelding van de beste massage gun van worthy

Eigenschappen:

 • De Worthy massage gun is draadloos te gebruiken
 • Beschikt over meerdere verschillende type massages
 • 6 verschillende opzetstukken
 • Kan fungeren als bindweefsel massage apparaat
 • Inclusief oplader en draagkoffer
 • Niet bestuurbaar via smartphone
 • Beschikt niet over een timer

De Worthy Massage gun Zwart heeft een vernieuwde motor waarmee tot 60% dieper in de spieren gemasseerd (via een klopmassage) wordt dan met standaard massage apparaten. Hierdoor kunnen afvalstoffen die in dieper gelegen spierweefsels voorkomen, effectiever verwerkt en afgevoerd worden, wat het herstel optimaal maakt. De Worthy Massage Gun Zwart is ontworpen samen met fysiotherapeuten en masseurs om het maximum uit je massage ervaring te halen en profiteer voor blessures voorkomen of spierherstel te bevorderen! Volg ons op social media voor tips over massage richting, tijdsduur van de massage, anatomie en meer!

Hoe goed zijn de Worthy massage guns?

De Worthy Massage Gun is een zeer degelijk massage pistool moet ik zeggen, hoewel hij niet de beste op de markt is. De massage gun heeft een aantal goede eigenschappen en veel gebruikers hebben gemeld dat het goed werk levert bij het verlichten van spierpijn.

Hieronder zullen we de positieve eigenschappen en de negatieve eigenschappen van de Worhty massage gun, vanuit een dieper perspectief belichten:

Positieve eigenschappen Worthy massage gun

Een van de opvallende kenmerken is het unieke ontwerp – het is slank, licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren. Ik heb eerder andere massage pistolen gebruikt, maar deze voelt anders aan in mijn hand, alsof hij zeer comfortabel is en mijn arm en hand nauwelijks vermoeid

Wat de Worthy massage gun verder nog onderscheidt van andere op de markt, zijn de zes verschillende massagekoppen, die niet bij elk massage pistool worden meegeleverd. Elke kop richt zich op een specifiek deel van je lichaam, zodat je jouw massage kunt aanpassen aan het te masseren lichaamsdeel. En met 30 verschillende vibraties/snelheden om uit te kiezen, kun je de intensiteit van de massage aanpassen aan je eigen voorkeuren.

Negatieve eigenschappen Worthy massage gun

Na vele testen uitgevoerd te hebben met een grote verscheidenheid aan massage guns, kan ik ook wat negatieve eigenschappen opnoemen van de Worthy massage gun:

 • Kracht: Hoewel gebruikers de Worthy Massage Gun over het algemeen redelijk hoog waarderen, hebben sommigen ontdekt dat het niet zo krachtig is als ze zouden willen.
 • Prijs: De prijs is vrij hoog in vergelijking met andere massage guns, die dezelfde kwaliteit of betere kwaliteit bieden.
 • Niet gebruiksvriendelijk: Dit zagen veel terugkomen in de reviews en ook wij vonden de bediening niet erg gebruiksvriendelijk.
 • Batterij gaat snel leeg: batterij zou snel leeg gaan bij sommigen personen. Wij vonden dit persoonlijk wel meevallen.

Conclusie: hoe goed is de Worthy massage gun?

Het is een vrij goede massage gun en de Worthy massage gun heeft wel een goede werking, maar er zijn betere modellen, zeker voor deze prijs. Dus als je op zoek bent naar massages van topkwaliteit en een goede prijs/kwaliteit verhouding, dan is dit misschien niet de beste optie voor jou.

Bekijk de beste massage guns die er zijn op deze pagina>>> (regelmatig geupdate)

Wat zijn verder echte aanraders qua merken?

Als u op zoek bent naar een massagepistool dat uw geld echt waard is, zoek dan niet verder. Massagepistolen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, maar het kan moeilijk zijn om te weten welke het beste bij jou past.

Massage guns als: Hypervolt massage guns, Maicura massage guns, Medisana massage guns, MusclePro massage guns, Northwall massage guns, Sanbo massage guns, Theragun massage guns, en Tunturi massage guns zijn allemaal zeer kwalitatieve apparaten.

Indien je één van bovenstaande opties kiest, weet je zeker dat je kwaliteit koopt.

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen?

Bij Mindsetking begrijpen we hoe belangrijk het is om kwaliteitsproducten te vinden die lang meegaan en waar voor jouw geld bieden. Daarom heeft ons team talloze uren besteed aan het onderzoeken, vergelijken en testen van massage pistolen om te bepalen welke echt waardig zijn. We hebben honderden beoordelingen doorgenomen, feedback van klanten bekeken en elk product in detail onderzocht voordat we beslissingen namen.

Als het gaat om het kiezen van het beste massage pistool op de markt, kiezen we alleen degenen die een grote verscheidenheid aan functies bieden, samen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We kijken niet alleen naar de kosten; in plaats daarvan richten onze keuzes zich sterk op prestaties en duurzaamheid, zodat je op jouw aankoop kunt vertrouwen.

Veelgestelde vragen over Worthy massage guns

Zijn er ook Worthy massage gun aanbiedingen?

Soms zijn er aanbiedingen of is een bepaalde kleur zelfs veel goedkoper dan een andere kleur. Kijk voor de opties in dit artikel.

Wat is het merk Worthy?

Worthy maakt verschillende massage apparaten en voornamelijk massage pistolen. Zij richten zich als merk dus op de markt van massage producten. Ze zetten in de meeste gevallen een redelijk concurrerende prijs neer en geven aan producten van kwaliteit te leveren. Wij kunnen onze mening hier niet in z’n volledigheid over delen, omdat wij alleen hun massage gun hebben getest.

Website | + berichten

Team Mindsetking bestaat uit het team van schrijvers van Mindsetking. Zij publiceren voornamelijk op basis van wetenschappelijk publicaties en diepgaand onderzoek naar het onderwerp in kwestie. Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via contact@mindsetking.nl.