in dit artikel vind je alle informatie en de beste modellen van de hyperice hypervolt massage guns

De beste hyperice hypervolt massage gun kopen? 2023 review.

Ben jij op zoek naar de beste Hyperice Hypervolt massage gun op de markt of wil je gewoon meer informatie over de massage pistolen?

Zoek dan niet verder! In onze recensie zullen we alle belangrijke kenmerken van de beste hyperice hypervolt massage guns die er zijn, gedetailleerd beschrijven, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen en de informatie krijgt die je zoekt.

We hebben de tijd genomen om de producten zelf te testen en daarnaast hebben we vele reviews doorgenomen, die zijn geschreven door andere klanten.

De beste Hyperice Hypervolt massage guns

We kunnen alvast wel verklappen dat de Hyperice Hypervolt massage guns tot de beste massage guns op de markt behoren.

Toch zijn er nog verschillende modellen te vinden onder het merk Hypervolt zelf. Deze modellen hebben wij getest en vergeleken en hieronder vind je ons oordeel:

1. Hyperice Hypervolt Plus massage gun (Beste keuze)

afbeelding van de hyperice hypervolt massage gun de beste en meest luxe optie

Eigenschappen:

 • Hyperice apparaten worden gebruikt in topsport, bijvoorbeeld voor het masseren van NBA spelers
 • Met de krachtige motor dringt dit apparaat diep door in: pijnlijke spieren & stijve spieren
 • Hoogst gepersonaliseerde massage ervaring
 • Meerdere verwisselbare koppen heeft dit massage apparaat
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Oplaadtijd: 2 uur, Maximale batterijduur: 6 uur

De Hyperice Hypervolt Plus Massage-pistool is de meest hoogwaardige massage gun van Hyperice Hypervolt naar onze mening. Deze massage gun geeft zo’n diepe, krachtige en heerlijke massage, dat is echt niet normaal. We hebben vele massage pistolen getest, maar deze sloef echt alles. Deze Hypervolt massage gun maakt diepere massage mogelijk door het leveren van meer vermogen en spanning dan gebruikelijk is. De Hyperice Hypervolt plus is vrijwel feiloos beoordeeld door klanten en ook door ons. We konden eigenlijk geen minpuntje vinden.. Indien we dan moeten kiezen, zouden we willen zeggen dat de prijs naturlijk wel vrij hoog is, in vergelijking met de meeste andere merken. Je krijgt daar wel een stuk meer kwaliteit voor terug. Verdere kenmerken: garantieperiode van 2 jaar, een batterijduur van maximaal 6 uur en een oplaadtijd van 2 uur.

2. Hyperice Hypervolt 2 massage gun (Ook erg goed)

Eigenschappen:

 • Fluisterstil door QuietGlide®-technologie
 • Ergonomische handgreep
 • Verschillende opzetstukken voor persoonlijke ervaring
 • Hyperice apparaten worden gebruikt in topsport, bijvoorbeeld voor het

De HyperIce Hypervolt 2 massage pistool is een verbeterde versie van de originele Hypervolt, dat lichter en krachtiger is dankzij het nieuwe ontworpen ergonomische handvat. Bovendien wordt stapsgewijze begeleiding geboden door middel van de Bluetooth app, waardoor je ervoor zorgt dat je herstel optimaal verloopt. Met een snelle warming-up en innovatieve QuietGlide® technologie die het geluid op een minimum houdt, zal deze percussie massage ervoor zorgen dat je zoals jij wilt blijft bewegen en mogelijkheden creëert om verder te gaan met het volgende wat er komt. Het is voor ons een goede nummer 2, waarin wij wel een klein verschil konden merken, maar groot was het verschil zeker niet. Deze Hypervolt massage gun is qua prijs ook iets goedkoper dan de nummer één.

3. Hyperice Hypervolt Go massage gun (Beste prijs/kwaliteit)

afbeelding van de hyperice hypervolt go

Eigenschappen:

 • Absolute top-kwaliteit massage-apparaten
 • Hyperice apparaten worden gebruikt in topsport, bijvoorbeeld voor het masseren van NBA spelers
 • Helpt spierpijn en stijfheid verlichten
 • Verbetert bewegingsbereik
 • Mini massage gun van Hypervolt
 • Bevordert circulatieVersnelt opwarming en herstel
 • Zeer hoog beoordeeld door eerdere gebruikers

De Hyperice Hypervolt Go massage gun is gemaakt om het leven van sporters makkelijker te maken. Het is ultralicht, weegt 0,7 kg en is 30% kleiner dan de HyperVolt. Met behulp van dit krachtige apparaat kunnen gebruikers genieten van verlichting door spierpijn en stiffheid te verminderen, bewegingsbereik te verbeteren, circulatie te bevorderen en opwarming en herstel te versnellen. Merknamen zoals Lebron James of andere NBA sterren gebruiken al jarenlang apparatuur van Hyperice voor hun training omdat zij achter deze top-kwaliteit massage-apparatuur staan. Dit is de mini massage gun van Hypervolt en een erg goede optie, indien je geen grote massage gun wil en/of een goedkoper alternatief zoekt.

Waarom zijn de hyperice hypervolt massage guns zo goed?

Hyperice Hypervolt-massagepistolen zijn één van de meest gebuikte producten geworden voor atleten en professionele sporters, maar waarom is dat zo?.

Het Hyperice Hypervolt-massagepistool is zeer hoog gewaardeerd vanwege zijn effectiviteit, kwaliteit, draagbaarheid en duurzaamheid.

De krachtige motor zorgt voor extreem krachtige massages en de fluisterstille werking maakt hem ideaal voor gebruik in elke omgeving.

Daarnaast is het Hyperice Hypervolt massagepistool is ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat gebruikers maximaal kunnen profiteren van hun massages zonder zich ongemakkelijk te voelen of hun handen of polsen te zwaar te belasten.

De oplaadbare lithium-ionbatterij biedt tot 3 uur continu gebruik, zodat je overal kunt genieten van diepe weefselmassage.

De reden dat de Hypervolt massage gun Plus tot beste is verkozen

Het Hyperice Hypervolt Plus massagepistool is de eerste keuze van professionals en atleten. Het biedt een reeks functies waarmee het zich onderscheidt van andere modellen op de markt, waardoor het de keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een geavanceerde massage-ervaring.

Dit massagepistool heeft de beste specificaties van de Hypervolt massage guns, biedt de krachtigste massages, is super goed beoordeeld in de reviews en is daarom de winner geworden als het gaat om de beste Hyperice Hypervolt massage guns.

Betekent dit dat de andere hypervolt massage guns geen goede aankopen zijn?

Alle hyperice hypervolt massage guns zijn erg goed en krachtig en zodoende kun je naar onze mening geen verkeerde aankoop doen met de aankoop van een Hyperice Hypervolt massage gun.

Op dit moment is de Hyperice Hypervolt Go de massage gun waarvan wij vinden, dat deze de beste prijs/kwaliteit verhouding bied.

Op het moment van schrijven is deze namelijk maximaal beoordeeld door klanten en daarnaast is hij een stuk goedkoper dan de andere Hypervolt massage guns

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen?

Als je op zoek bent naar het beste massagepistool dat er is, dan heeft Mindsetking je gedekt. Met talloze beoordelingen vergeleken en producten getest, heeft ons team van experts alleen het allerbeste uitgekozen om aan te bevelen.

We hebben vele uren getest met massage pistolen om een goed oordeel te kunnen vellen. Daarnaast hebben we nog eens vele uren besteed aan het doorspitten van reviews, ook van concurrenten.

We hebben ons gespecialiseerd in het beoordelen van massage apparaten en massage guns in het speciaal.

Mocht je nog meer informatie willen over massage guns of de wetenschappelijke voordelen: wij hebben een pagina over massage guns in het algemeen, die nog een stuk uitgebreider is.

Wat zijn de voordelen van een Hyperice Hypervolt massage gun?

Hyperice Hypervolt-massage guns zijn in snel tempo een populaire keuze aan het worden onder door de tijd gekraakte atleten en degenen die verlichting nodig hebben van chronische pijn.

Deze massage pistolen bieden een breed scala aan functies waardoor ze een ideale keuze zijn voor iedereen die het meeste uit zijn spierverzorgingsroutine wil halen.

Deze massagepistolen hebben een indrukwekkende batterijduur, zodat je jouw spieren onderweg ontspannen en lenig kunt houden. De Hypervolt is ook ontworpen om fluisterstil te zijn in gebruik, zodat jij kunt genieten van een diepe weefselmassage zonder ongewenst geluid. Bovendien levert de krachtige motor een maximaal aantal percussies per minuut, zodat geen enkele knoop onbehandeld blijft.

Ten slotte zijn deze massagepistolen licht van gewicht en worden ze geleverd met vijf verschillende hulpstukken om ervoor te zorgen dat je gerichte verlichting krijgt van alle delen van jouw lichaam.

Met het aantal opzetstukken en de verschillende standen geeft de Hyperice Hypervolt massage je een geweldige ontspanning.

Wat zijn andere bekende en goede merken naast Hyperice?

Hyperice is een merk apart en voor ons absolute top. Andere bekende merken, waarvan de meeste ook goede massage guns leveren zijn: Booster massage guns, Northwall masage guns, Sanbo massage gun, Silvergear massage guns, Theragun massage guns, Tunturi massage guns.

Veelgestelde over Hyperice Hypervolt massage guns

Hoeveel producten hebben jullie getest?

Wij hebben in totaal wel meer dan 50 massage guns getest op het moment van schrijven, waaronder deze Hyperice Hypervolt massage guns. We weten dus zelf goed hoe deze massage pistolen aanvoelen.

Zijn er ook Hyperice Hypervolt massage gun aanbiedingen?

Voor de Hyperice Hypervolt massage guns, zijn er niet vaak aanbiedingen. Toch kun je via één van de links in ons artikel kijken of er op dit moment wel een aanbieding beschikbaar is.

Freelance schrijver gezondheid | + berichten

Martijn schrijft graag artikelen die verband houden met zijn interesses en passies. Zo schrijft hij graag over onderwerpen als fysiotherapie, massage en massage apparaten. De beste massage apparaten die hij vergelijkt voegt hij maar al te graag toe aan zijn eigen assortiment. Hij struint graag het internet af en neemt reviews uitvoerig door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *