Over ons

Jij bent op zoek naar een gezonde mindset, artikelen omtrent persoonlijke ontwikkeling of iets soortgelijks en uiteraard informatie waar je wat aan hebt. Wij doen ons best om jou daar zo goed mogelijk bij te helpen!

Wij zijn een website gewijd aan het verstrekken van waardevolle informatie over diverse onderwerpen gerelateerd aan leren/ontwikkeling en mentale gezondheid. Onze inhoud is gebaseerd op grondig onderzoek, zodat onze lezers weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun eigen gezondheid. We hebben een passie om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen en we hopen anderen te inspireren hetzelfde te doen.

We wonen in Nederland, waar aandacht voor menselijke fysieke en mentale gezondheid groeit. We geloven dat het trainen van de hersenen en het bezitten van de juiste kennis de sleutel is tot een goede gezondheid en we hopen anderen te inspireren om deze kennis en informatie te delen.

We willen onze lezers voorzien van de meest actuele en nauwkeurige informatie die mogelijk is, zodat ze de best geïnformeerde beslissingen kunnen nemen over hun eigen gezondheid. Wij geloven dat gezond zijn niet alleen gaat om er goed uitzien; het gaat ook om je goed voelen. We hopen dat onze website onze lezers zal helpen om beide doelen te bereiken.

Ons team van schrijvers

Bij Mindsetking zijn we er trots op onze lezers de meest waardevolle inhoud te bieden die beschikbaar is, en dat begint met een getalenteerd team van schrijvers. Onze auteurs zijn experts in hun vakgebied, die elk artikel dat ze schrijven een uniek perspectief geven.

Onze schrijvers doen uitgebreid onderzoek voor elk project en streven ernaar om feitelijke informatie op te nemen die wordt ondersteund door wetenschap en onderzoek. Ze raadplegen vaak academische bronnen en professionals uit de industrie om nauwkeurigheid en relevantie voor de onderwerpen die ze behandelen te garanderen. Op deze manier kunnen we je voorzien van inhoud die zowel actueel als betrouwbaar is.

We weten hoe belangrijk het is om betrouwbare informatie binnen handbereik te hebben bij het nemen van beslissingen of het vormen van meningen over belangrijke kwesties. Daarom besteedt ons team van schrijvers grote zorg aan het maken van inhoud namens Mindsetking.

Ons team van schrijvers bestaat uit: Alexandra Florez, Bert Bauzon, Eduard Sebastian Isai, Fateeha Ashraf, Mahnoor Butt, Sehrish Iqtedar, Winnie Norval.

Contentcreatie

De content op Mindsetking wordt geschreven door enkel personen die passie voor het onderwerp hebben en het liefst ook een hooggewaardeerde opleiding hebben genoten m.b.t. het specifieke onderwerp.

Bij veel artikelen zal je als lezer ook opmerken dat wij wetenschappelijk bronnen gebruiken en deze als link plaatsen tussen ons teksten door. Wij willen onze lezers zo laten zien waar wij de informatie vandaan halen en dat wij de informatie zoveel mogelijk controleren door gebruik te maken van wetenschappelijke artikelen.

De personen die voor Mindsetking schrijven krijgen hier vaak een vergoeding voor, waarbij sommige ook schrijven omdat ze dit leuk vinden. Wij werken alleen met schrijvers waarvan wij denken dat ze genoeg expertise hebben om deel te nemen aan het specifieke onderwerp.

We gaan in de toekomst werken aan een systeem me specialistische mensen voor langere tijd aan de website kunnen binden en zodat lezers ook in contact kunnen komen met deze specialisten.

Vanwege zorgvuldigheid en voorzorgsmaatregelen nemen we hier ruimschoots de tijd voor maar verwachten we dit in ieder geval volledig op de rit te hebben in de zomer van 2023.

Voor meer informatie omtrent onze content en voorwaarden kun je verder lezen op https://www.mindsetking.nl/gebruikersvoorwaarden/.Wil jij content schrijver worden? kijk dan op: https://www.mindsetking.nl/content-schrijver-worden/.