Jij bent op zoek naar een gezonde mindset, artikelen omtrent persoonlijke ontwikkeling, meer ontspanning, productaanbevelingen of iets soortgelijks en uiteraard informatie waar je wat aan hebt. Wij doen ons best om jou daar zo goed mogelijk bij te helpen!

Wij zijn een website gewijd aan het verstrekken van waardevolle informatie over diverse onderwerpen gerelateerd aan leren/ontwikkeling en (mentale & fysieke) gezondheid. Onze inhoud is gebaseerd op grondig (wetenschappelijk) onderzoek, zodat onze lezers weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun eigen gezondheid. We hebben een passie om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen en we hopen anderen te inspireren hetzelfde te doen.

We wonen in Nederland, waar aandacht voor menselijke fysieke en mentale gezondheid groeit. We geloven dat het trainen van de hersenen en het bezitten van de juiste kennis de sleutel is tot een goede gezondheid en we hopen anderen te inspireren om deze kennis en informatie te delen.

We willen onze lezers voorzien van de meest actuele en nauwkeurige informatie die mogelijk is, zodat ze de best geïnformeerde beslissingen kunnen nemen over hun eigen gezondheid. Wij geloven dat gezond zijn niet alleen gaat om er goed uitzien; het gaat ook om je goed voelen. We hopen dat onze website onze lezers zal helpen om beide doelen te bereiken.

Hoogwaardige content

De content op Mindsetking wordt geschreven door enkel personen die passie voor het onderwerp hebben en het liefst ook een hooggewaardeerde opleiding hebben genoten m.b.t. het specifieke onderwerp.

Bij veel artikelen zal je als lezer ook opmerken dat wij wetenschappelijk bronnen gebruiken en deze als link plaatsen tussen ons teksten door. Wij willen onze lezers zo laten zien waar wij de informatie vandaan halen en dat wij de informatie zoveel mogelijk controleren door gebruik te maken van wetenschappelijke artikelen.

De personen die voor Mindsetking schrijven krijgen hier vaak een vergoeding voor, waarbij sommige ook schrijven omdat ze dit leuk vinden. Wij werken alleen met schrijvers waarvan wij denken dat ze genoeg expertise hebben om deel te nemen aan het specifieke onderwerp.

Voor meer informatie omtrent onze content en voorwaarden kun je verder lezen op https://www.mindsetking.nl/gebruikersvoorwaarden/.Wil jij content schrijver worden? kijk dan op: https://www.mindsetking.nl/content-schrijver-worden/.

Product reviews

Bij Mindsetking.nl zijn we trots op onze productreviews. We begrijpen dat het belangrijk is om weloverwogen beslissingen te nemen over de producten die je koopt, en we willen jullie daarbij graag zo goed mogelijk helpen. Daarom steken we zoveel tijd en moeite in het zelf testen van de producten en het verzamelen van positieve en negatieve beoordelingen van klanten.

Ons team van experts voert grondige tests uit op elk product voordat ze hun eerlijke mening met onze lezers delen. We doorzoeken ook klantrecensies uit verschillende bronnen om een beter inzicht te krijgen in hoe het product presteert in praktijksituaties. Dit helpt ons nauwkeurige informatie te verstrekken waarop jullie als lezer kunnen vertrouwen.

We behandelen een breed scala aan categorieën op onze website, waaronder diverse opleidingen en cursussen, massage apparatuur en massage benodigdheden, ergonomische hulpmiddelen, slaapartikelen en andere producten en diensten die verband houden met gezondheid en/of persoonlijke ontwikkeling.

Onze commissie

Hier bij Mindsetking vinden we het erg leuk om jullie onze inhoud te bieden. We realiseren ons echter dat het runnen van een website niet gratis is – en daarom hebben we een creatieve manier bedacht om wat inkomsten te genereren en de boel draaiende te houden. Wanneer je een product koopt via een van onze links, ontvangen wij een kleine commissie over de verkoop. Het is onze manier om je te bedanken dat je deel uitmaakt van deze geweldige website!

We nemen dit verdienmodel serieus en blijven ons inzetten voor transparantie in alle aspecten ervan. We willen ervoor zorgen dat alles wat we doen erop gericht is om Mindsetking soepel te laten werken, zodat iedereen nog jarenlang van onze inhoud kan genieten! Dus als je via een van deze links iets bij ons koopt, beschouw het dan als een investering in je eigen persoonlijke plezier – want zonder dit zou niets van dit alles mogelijk zijn.

Ons team van schrijvers

Bij Mindsetking zijn we er trots op onze lezers de meest waardevolle inhoud te bieden die beschikbaar is, en dat begint met een getalenteerd team van schrijvers. Onze auteurs zijn experts in hun vakgebied, die elk artikel dat ze schrijven een uniek perspectief geven.

Onze schrijvers doen uitgebreid onderzoek voor elk project en streven ernaar om feitelijke informatie op te nemen die wordt ondersteund door wetenschap en onderzoek. Ze raadplegen vaak academische bronnen en professionals uit de industrie om nauwkeurigheid en relevantie voor de onderwerpen die ze behandelen te garanderen. Op deze manier kunnen we je voorzien van inhoud die zowel actueel als betrouwbaar is.

We weten hoe belangrijk het is om betrouwbare informatie binnen handbereik te hebben bij het nemen van beslissingen of het vormen van meningen over belangrijke kwesties. Daarom besteedt ons team van schrijvers grote zorg aan het maken van inhoud namens Mindsetking.

Ons team van schrijvers bestaat uit: Alexandra Florez, Asadullah Mohsin, Bert Bauzon, Eduard Sebastian Isai, Elizabeth, Fateeha Ashraf, Hiruni Tharuka, Lieze Neven, Josephine Ebhoomhan, Maarten, Mahnoor Butt, Maurice Kruytzer, Martijn, Mathijn van Berlo, Nathaly Osorio-Rios, Paris Soest, Sehrish Iqtedar, Shelly Sunjka, Winnie Norval.

Eigenaarschap van de website

De website is in beheer van het bedrijf: BN Websites (physical & mental health). Wij dragen zorg voor deze website en zijn verantwoordelijk voor de voortgang ervan.

Aanvullende bedrijfsgegevens:

  • KVK nummer: 78424305
  • Vestigingsnr: 000046054146
  • Btw-identificatienummer: NL003330570B77
  • Locatie: Kroonpark 6, Arnhem
  • Contact opnemen: Via ons contactformulier
  • Email: contact@mindsetking.nl
  • Telefoon: +31629813442

Content automation

De opkomst van Artificial intelligence maakt het tegenwoordig erg makkelijk om grote stukken content in een rap tempo te produceren. De kwaliteit hiervan laat echter te wensen over, wanneer er geen menselijke hand aan te pas komt.

Wij testen soms ook met artificial intelligence en gebruiken deze technologie soms om onze content bij te schaven. Echter zorgen wij altijd dat er nazorg is van een menselijke hand. Wij posten dus nooit lukraak AI content.

Over het algemeen zijn wij van mening dat AI content niet opweegt tegen goede menselijk geschreven content, maar wanneer wij er een klein voordeel uit kunnen halen en dit niet afdoet aan onze kwaliteit, produceren wij soms kleine stukken content geproduceerd door AI.

Dit wil zeggen dat onze content voor het overgrote deel geschreven wordt door auteurs en dat we voor sommige artikelen een klein beetje hulp vragen aan AI tools, om dit vervolgens bij te schaven met onze eigen menselijke hand.

Indien je hier vragen over hebt, kun je ons altijd benaderen via onze mail of contactformulier.

Missie van Mindsetking

Het is onze missie om jullie als lezer van wetenschappelijke- en bruikbare informatie te voorzien over de onderwerpen die terug kunt vinden in onze categorieën. Zo dragen wij bij aan een fijner, gelukkiger en succesvoller leven voor onze lezers.

Visie Mindsetking

We diepen de onderwerpen echt uit en baseren onze informatie op (wetenschappelijke) onderzoeken en houden hierbij de initiële vraag van de lezer altijd in gedachten. We zetten goed onderzochte (wetenschappelijke) materie om in leesbare artikelen voor onze lezers. Wij doen ons best om jullie de best beschikbare informatie te verschaffen in duidelijke taal!