beste auto massagestoel kopen net als op deze foto? lees ons artikel!

Beste massagestoel voor in je auto kopen? 2023 review!

Ben jij op zoek naar verlichting van lange autoritten, of gewoon een plezierige ervaring tijdens het autorijden?

Laten we eerlijk zijn: langdurig in één houding zitten kan ongemakkelijk zijn en rugpijn veroorzaken, ook als je de hele dag op kantoor hebt gewerkt en dan ’s avonds naar huis moet rijden.

Een massagestoel auto kan de oplossing zijn voor jouw problemen! In dit artikel behandelen we de beste massagestoelen voor gebruik in jouw auto. We leggen uit hoe ze werken en geven veel aanvullende informatie — op basis van tests.

De beste massagestoelen voor jouw auto

Hieronder vind je de beste auto massage stoelen die je kunt gebruiken tijdens een autorit. De producten in dit artikel zijn uitvoerig vergeleken en getest om kwaliteit te waarborgen, ook is er rekening gehouden met de meningen van klanten

Heb je vragen? Stel deze gerust aan ons en je zal zeker een antwoord ontvangen!

1. Lifeproducts massagestoel auto (Beste keuze)

Eigenschappen:

 • Deze massagestoel voor de auto beschikt over een zeer goede shiatsu massage functie
 • 4 roterende, in hoogte verstelbare, verwarmbare Shiatsu massagekoppen 
 • Kan ook op de bank of op een ander onderstuk gebruikt worden
 • Afneembare en wasbare nek- en rug kussens
 • Zeer goed beoordeeld in de reviews

Houdt jij van een stevige massage? Het Shiatsu-massagekussen met kneed-, rol-, vibratie- en luchtcompressiemassage bevordert de doorbloeding en verlicht de spanning in de spieren. Kom helemaal tot rust met de gecombineerde massagemethoden van deze Premium Lifeproducts Shiatsu Massagestoel. De massagestoel heeft 4 roterende, in hoogte verstelbare, verwarmde Shiatsu massagekoppen die je hele rug masseren. U kunt ook genieten van de heerlijke nekmassagefunctie met 2 nekmassagekoppen. Het Lifeproducts massagekussen helpt bij spanning, kramp of spierblokkades. Leg het massagekussen op je bank of bevestig het aan je favoriete stoel met het geïntegreerde gordelsysteem en relax. Met een druk op de knop kies je de gewenste massage.

2. Blue lion massagestoel auto (Beste prijs/kwaliteit)

Eigenschappen:

 • Ideaal bij vermoeidheid en/of stress
 • Zeer gemakkelijk te bedienen
 • Voordelig in prijs
 • Bijna maximaal beoordeeld door vele klanten!

Rugpijn kan erg vervelend zijn, vooral als je elke dag hard werkt. Langdurig zitten kan het probleem verergeren en het zoeken naar behandeling bij therapeuten of masseurs kan tijdrovend en duur zijn. Gelukkig biedt de Blue Lion Massagestoel Auto uitkomst als effectief rugmassage apparaat. Dit rugmassagekussen kan overal en altijd worden gebruikt en zorgt voor een stevige massage die spierherstel bevordert en rugpijn helpt voorkomen. Met de eenvoudige afstandsbediening kun je jouw eigen massage personaliseren en jouw gewenste intensiteitsniveau kiezen. Het kussen beschikt ook over verlichtende warmtetherapie en een vibrerende massagemogelijkheid voor uw benen en heupen. Bovendien blijft hij stevig op zijn plek staan dankzij de antislip onderkant en bevestigingsband. Of je hem nu op de bank, in de auto of op kantoor gebruikt, de Blue Lion Massagestoel Auto is een handige en effectieve manier om je rugpijn te verzachten.

3. Flowshop massagestoel auto (100% voor auto)

beste massagestoel auto van flowshop

Eigenschappen:

 • Deze massagestoel auto beschikt over drie verschillende massagestanden
 • Met warmtefunctie voor alle gebieden op de benen na
 • Inclusief adapter voor in de auto
 • Hoogwaardige materialen voor een aantrekkelijke prijs
 • Hoog beoordeeld door klanten

Ben jij op zoek naar verlichting van stijve spieren en spanning en wil je lekker genieten van jouw autorit? FlowShop kan je helpen met hun nieuwste technologische massagestoel voor in de auto! Deze auto massagestoel is ontworpen om spanning in de nek, schouders en rug te verminderen, pijn en stijfheid te verlichten, de bloedsomloop te verbeteren en stress te verminderen. De auto massagestoel van Flowshop biedt vele voordelen, waaronder stressvermindering, pijnverlichting, verbeterde bloedcirculatie, verbetering van flexibiliteit en bewegingsvrijheid, slaapverbetering en gemak. De massagestoel voor in je auto is comfortabel en handig in gebruik en kan op elk moment van de dag worden gebruikt zonder afspraken met een masseur. De massagestoel heeft 7 ingebouwde krachtige en hoogwaardige motoren, warmtebehandeling op 3 grote gebieden (bovenrug, onderrug en nek) en drie verschillende intensiteit massagestanden. Geniet van een ontspannende massage terwijl je onderweg bent met onze massagestoel voor in de auto!

4. Dunlop massagestoel auto (Goede goedkope optie)

beste goedkope massagestoel auto

Eigenschappen:

 • Voordelige optie, die ook nog goed beoordeeld is
 • Afstandsbediening met maar liefst 13 standen
 • Kan aangesloten worden op de sigarettenaansluiting
 • Afmetingen: 108 x 48 CM
 • 12V stekker met zekering
 • 4 massagemotoren en 1 verwarmingselement

Wil je comfortabel rijden? Probeer de Dunlop voertuigmassagestoel met warmte! Deze reismassagestoel heeft vier massagemotoren en één verwarmingselement om jouw rug en taille te masseren en te verwarmen. Elastische banden bevestigen het massagekussen van 108 x 48 cm aan de meeste autostoelen. Het massagekussen kan worden gevoed door de sigarettenaansteker van uw auto met behulp van de 2 meter lange 12V-stekker met zekering. Een bedrade afstandsbediening bedient 13 massagestoelinstellingen. Het zijvak van de afstandsbediening houdt hem bij de hand. Deze massagestoel ontspant de spieren tijdens lange reizen met roterende massage en verwarming. Een leuke bijkomstigheid: het is een zeer goedkope massagestoel!

Waarom zijn dit de auto massagestoelen die we gekozen hebben?

Wij hebben de massagestoelen voor in de auto zelf getest en zijn daarnaast ook expert op het gebied van testen van massagestoelen, massagekussens en massage apparaten in het algemeen.

Ook letten wij het beoordelen van de producten die je vind in onze artikelen op reviews van klanten. Dit is een goed meetinstrument om kwalitatieve producten te vinden, aangezien mensen vaak dezelfde eigenschappen waarderen als andere mensen.

Verder letten wij op de verschillende functies die de massagestoelen voor in de auto bezitten en of de materialen wel kwalitatief zijn. Alleen bij onze budget pick, zijn we hier wat minder kritisch op, omdat het een goedkope optie betreft.

Mocht je meer vragen hebben naar aanleiding van onze tests, neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier op onze website.

Waar let je op bij het kopen voor een massagestoel voor in je auto?

Als het gaat om het kopen van een massagestoel voor jouw auto, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

Zorg er allereerst voor dat de stoel wordt geleverd met een auto-adapter, zodat je deze eenvoudig kunt aansluiten en onderweg kunt genieten van jouw massage. Comfort is ook belangrijk – zoek naar stoelen met zachte vulling en verwarmde rugleuningen, zodat je jouw ervaring kunt aanpassen.

Kwaliteit en materialen zijn belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een massagestoel voor jouw auto. Je wilt iets dat gebouwd is om lang mee te gaan en dat zelfs bij intensief gebruik meegaat. Het lezen van recensies van andere kopers kan nuttig inzicht geven in de duurzaamheid en effectiviteit van verschillende modellen.

Een ander kenmerk dat het overwegen waard is, is verwarming. Sommige massagestoelen worden geleverd met warmtetherapie-opties die pijnlijke spieren kunnen helpen kalmeren of gewoon een extra niveau van ontspanning aan uw rit kunnen toevoegen.

Wat zijn de verschillende tussen een massagestoel voor je auto en een massagekussen voor in je auto?

Om eerlijk te zijn, zijn de verschillen tussen deze twee soms zeer klein en bestaat er zeker een hoop overlapping. Een massagestoel voor in je auto zien wij meer als een compleet platform dat je op je autostoel kunt leggen en welke dan je gehele rug, nek en bovenbenen masseert.

Toch worden sommige auto massagestoelen soms als ”massagekussen” voor in je auto aangeprezen. Een kussen is in onze ogen echt een kussen en masseert dus niet het gehele oppervlak van je rug, nek en bovenbenen. Om een beter beeld van massagekussens voor in je auto te krijgen, kun je onze pagina hierover bezoeken.

Veelgestelde vragen

Hoeveel producten hebben jullie getest?

Wij hebben 11 massagestoelen die je in de auto kunt gebruiken getest. Daarnaast hebben wij vele andere massagestoelen getest en weten wij waar massagestoelen, voor in de auto of in het algemeen aan moeten voldoen.

Wat is beter voor in de auto: een massagekussen of massagestoel?

Wij zouden voor de massagestoel gaan, aangezien je hier meer gebieden in je lichaam tegelijk mee kunt massaren. Heb je specifiek last van bijvoorbeeld je onderrug of nek en wil je jouw andere lichaamsdelen niet masseren? Dan kun je uiteraard ook denken aan een massagekussens voor in je auto!

Freelance schrijver gezondheid | + berichten

Martijn schrijft graag artikelen die verband houden met zijn interesses en passies. Zo schrijft hij graag over onderwerpen als fysiotherapie, massage en massage apparaten. De beste massage apparaten die hij vergelijkt voegt hij maar al te graag toe aan zijn eigen assortiment. Hij struint graag het internet af en neemt reviews uitvoerig door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *