in dit artikel vind je alle informatie over polssteunen voor je toetsenbord

De best geteste ergonomische polssteun voor je toetsenbord?

Als het gaat om ergonomische accessoires voor je ergonomische toetsenbord, is de polssteun essentieel. Als je op zoek bent naar een comfortabele en functionele polssteun, dan ben je hier aan het juiste adres. Ons team van experts heeft talloze uren besteed aan het vergelijken, beoordelen en testen van de best beschikbare modellen die momenteel op de markt zijn.

We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste houding aan te nemen tijdens het typen of gamen en we zijn ervan overtuigd dat een van deze best beoordeelde handpalmsteunen je daarbij zal helpen. Ze kunnen niet alleen drukpunten in jouw handen en polsen verminderen, maar ze bieden ook extra ondersteuning en comfort tijdens lange sessies op het toetsenbord.

Lees ook belangrijke aanvullende informatie waardoor je beter gaat letten op wat belangrijk is voor een polssteun voor wat betreft jouw eigen gebruik.

De beste polssteunen voor je toetsenbord van dit moment

We hebben elk product getest met het oog op comfort, prestaties, levensduur en waarde. We wilden ervoor zorgen dat elk product dat onze lezers kozen, zou leiden tot echte verlichting van handvermoeidheid en langdurige tevredenheid zou bieden. We hebben ook rekening gehouden met factoren zoals de compatibiliteit van het formaat met verschillende toetsenborden en een reeks prijspunten voor elk budget. Kortom, bij het maken van deze selectie hebben we geen middel onbeproefd gelaten!

Soms worden polssteunen voor je toetsenbord samen verkocht met ergonomische muismatten, waardoor je twee vliegen in een klap kunt slaan.

1. Demasko Polssteun Deluxe voor toetsenbord (Beste keuze)

afbeelding van de demasko beste polssteun voor je toetsenbord

Eigenschappen:

 • Maar liefst 2 jaar garantie
 • Gemaakt van zeer hoogwaardige materialen
 • Voorzien van anti-slip materiaal
 • Beste polssteun die we konden vinden
 • Zeer hoog beoordeeld door eerdere gebruikers

Als u een groot deel van uw dag op een computer typt, kan het belang van een ergonomische polssteun voor het toetsenbord niet genoeg worden benadrukt. Demasko Polssteun Deluxe voor toetsenbord is zonder twijfel een van de beste polssteunen die momenteel verkrijgbaar zijn. Het is ontworpen met materialen van hoge kwaliteit en is getest om ervoor te zorgen dat het stevig op zijn plaats blijft terwijl je werkt. Het ergonomische ontwerp van dit toetsenbord met polssteun zorgt ervoor dat het uw polsen en onderarmen optimaal ondersteunt, wat pijn of ongemak als gevolg van langdurig typen kan helpen voorkomen. De antislipvoet helpt het apparaat stevig op zijn plaats te houden.

2. Kensington ErgoSoft™ Polssteun voor Standaard Toetsenbord (Goede prijs/kwaliteit)

afbeelding van de kensington ergosoft polssteun voor je toetsenbord

Eigenschappen:

 • Een functioneel ontwerp, wat een mooie maar eenvoudige uitstraling biedt
 • ze hebben ook een ideale variant om voor je muis te gebruiken
 • Ultrazacht oppervlak met een hoogwaardige bekleding
 • Ook erg hoog beoordeeld door eerdere gebruikers

De Kensington ErgoSoft™-polssteun voor standaardtoetsenbord – zwart is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een goede polssteun voor een betaalbare prijs. Het biedt ergonomisch comfort en ondersteuning die de belasting van de polsen helpen verminderen, waardoor pijn en vermoeidheid die gepaard gaan met typen of het gebruik van een muis worden verlicht. et heeft een antislip achterkant die helpt om het op zijn plaats te houden tijdens het werken aan projecten of spelsessies.

3. PrimeAmbition Polssteun en Muismat (Beste keuze voor toetsenbord + muis)

afbeelding van de primeambition toetsenbord polssteun met muismat polssteun

Eigenschappen:

 • Ontlast je polsen bij gebruik toetsenbod en muis en voorkom klachten
 • Anti-slip materiaal aan onderkant
 • Verminder irritatie aan de pols
 • Zeer voordelig in prijs
 • 100% Tevredenheidsgarantie van de verkoper

Ben je op zoek naar een ergonomische muismat met polssteun en polssteun voor je toetsenbord die perfect past bij zowel je toetsenbord en muis? Kijk dan niet verder dan PrimeAmbition Ergonomische Polssteun en Muismat! Deze hoge kwaliteit mat heeft een ergonomisch ontwerp, waardoor armvermoeidheid wordt verminderd die kan ontstaan door herhaalde bewegingen. Hij is voorzien van een antislip rubberen basis, waardoor hij stevig in de juiste positie blijft. Geniet dus van eindeloos comfort tijdens het typen of het gebruik van je muis!

Waar moet je op letten bij het kopen van een polssteun voor je toetsenbord?

Ben jij op zoek naar een hoogwaardige polssteun voor jouw toetsenbord? Het kiezen van de juiste kan ontmoedigend zijn, vooral omdat er zoveel opties zijn.

Weten waar je op moet letten, is essentieel bij het selecteren van de beste polssteun voor jo uw specifieke behoeften. Een aantal zaker waar je zeker op moet letten zijn:

 • Kwaliteit
 • Garantie
 • Materialen
 • Duurzaamheid
 • Antislip functie
 • Beoordelingen van andere gebruikers

Deze moeten allemaal in overweging worden genomen bij het kopen van een nieuwe polssteun.

Bij het overwegen van de kwaliteit van de polssteun is het belangrijk om te kijken naar de constructie en hoe deze is ontworpen; dit bepaalt hoe goed het bij je toetsenbord past en hoe comfortabel het is.

Het moet stevig aanvoelen en toch licht genoeg zijn om gemakkelijk te kunnen bewegen. Daarnaast wil je een product met voldoende garantie of garantie voor het geval er iets misgaat; dit geeft je gemoedsrust dat als er zich in de loop van de tijd problemen voordoen, deze snel en gemakkelijk kunnen worden opgelost.

Wat zijn de voordelen van een polssteun voor je toetsenbord?

Als het op typen aankomt, is comfort de sleutel. Een polssteun voor je toetsenbord biedt een reeks voordelen die de algehele ervaring kunnen verbeteren en vermoeidheid en polspijn helpen voorkomen.

Om te beginnen biedt een polssteun ondersteuning aan de polsen terwijl ze tijdens het typen in hun natuurlijke positie zijn. Dit helpt een onnatuurlijke houding te verminderen die na verloop van tijd kan leiden tot schouder-, nek- en polspijn.

Het is ook ontworpen met zachte materialen die zacht zijn voor de polsen, waardoor ze comfortabel op hun plaats blijven zonder enig ongemak of drukpunten veroorzaakt door harde oppervlakken zoals houten bureaus of tafels.

Bovendien stimuleert het ergonomische ontwerp een goede houding, wat de belasting van jouw rug kan verminderen en het gemakkelijker maakt om langdurig te typen zonder al te veel vermoeidheid te voelen.

Aanvullend hierop zijn er ook veel muismatten met polssteun die soortgelijke voordelen bieden!

Wetenschappelijk onderzoek

Polssteunen helpen jou de juiste houding te behouden, de bloedsomloop te verbeteren en stijfheid en vermoeidheid te voorkomen. (B)

Polssteunen kunnen een belangrijk onderdeel zijn van het ergonomisch inrichten van een werkruimte. Bovendien helpen ze het comfort van de werknemer te vergroten. Omdat er veel stijlen en ontwerpen zijn, is het belangrijk om de eigen handmaat te meten, evenals de grote van de muismat en/of toetsenbord.

Polssteunen zijn vrij populair tegenwoordig omdat ergonomisch werken nu ook verplicht is. Studies hebben aangetoond dat polssteunen ook kunnen helpen om rommel op het bureaublad te verminderen, waardoor je een meer georganiseerde werkruimte krijgt.

Onderzoekers hebben aangetoond dat polssteunen het risico op het ontwikkelen van carpaaltunnelsyndroom, dat aanhoudende druk op de pols veroorzaakt, kunnen verminderen.

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen?

Het kan moeilijk zijn om het juiste polssteuntoetsenbord te kiezen, aangezien er zoveel op de markt zijn.

Hier bij Mindsetking begrijpen we dat het nemen van een beslissing op basis van beoordelingen en specificaties verwarrend en overweldigend kan zijn. Daarom hebben we het op ons genomen om jouw keuze gemakkelijker te maken.

We vergelijken talloze beoordelingen van klanten over de hele wereld om u alleen de beste beschikbare opties te bieden als het gaat om het kopen van een polssteuntoetsenbord.

We testen ook elk product zelf voordat er aanbevelingen worden gedaan, zodat onze klanten niets minder dan kwaliteitsproducten krijgen.

Ons team van experts heeft oog voor detail en zorgt ervoor dat klantbeoordelingen overeenkomen met onze testresultaten voordat er een aanbeveling wordt gedaan.

Veelgestelde vragen over polssteunen voor je toetsenbord

Wat is een polssteun voor je toetsenbord?

Een polssteun voor je toetsenbord is een ergonomisch hulpmiddel dat is ontworpen om ondersteuning en comfort te bieden aan uw polsen tijdens het typen of het gebruik van een computermuis. Deze polssteun helpt u een gezonde houding aan te houden en kan RSI-blessures helpen voorkomen.

Is een polssteun voor je toetsenbord voldoende om ergonomisch te werken?

Nee, dit is niet voldoende om ergonomisch te werken. Er zijn nog vele aanvullende ergonomische hulpmiddelen die je zou moeten gebruiken om echt ergonomisch te werken. Een aantal van de belangrijkste zijn wel: een ergonomische bureaustoel, een ergonomisch en/of verstelbaar bureau, ergonomische muis, ergonomisch toetsenbord en een laptop standaard.

Hoeveel polssteunen voor toetsenborden hebben jullie getest?

Voor het schrijven van dit artikel hebben wij 11 polssteunen voor toetsenborden getest, waarbij sommige ook een polssteun voor de muis inbegrepen hadden.

+ berichten

Maarten is al geruime tijd schrijver bij Mindsetking. Hij schrijft vooral vergelijkingsartikelen en artikelen op basis van wetenschappelijke informatie over ergonomisch werken, sport, voeding & gezondheid. Hij is in z'n leven veel bezig geweest met het ergonomisch inrichten van werkplekken en met het onderhouden van een goede lichamelijke gezondheid bij zichzelf en zijn cliënten. Naast zijn werk kijkt hij graag voetbal, tennis maar ook olympische sporten en bezoekt hij zo nu en dan graag eens een concert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *