in dit artikel vergelijken we alle sanbo massage guns en geven we een eerlijke review

Beste Sanbo massage gun kopen? Lees eerst onze 2023 review.

Wil jij de beste Sanbo massage gun kopen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Ons team van experts heeft de beste Sanbo-massagepistolen die beschikbaar zijn op dit moment, zorgvuldig beoordeeld en we hebben de massage pistolen zelf getest.

Onze beoordeling omvat alle topmodellen, met gedetailleerde uitsplitsingen van hun functies en prestatiebeoordelingen. We bieden eerlijke beoordelingen op basis van onze eigen tests en feedback van klanten van echte gebruikers zoals jij.

Lees met ons mee en kom erachter welk model het beste aansluit op jouw persoonlijke behoeften.

De beste massage guns van Sanbo

De beste Sanbo massage guns volgen hieronder en zijn gerangschikt op basis van kwaliteit en een aantal andere criteria.

Wij vinden de prijs/kwaliteit altijd een erg belangrijke factor naast de prijs op zich en dus houden we hier rekening mee.

Andere belangrijke aspecten zijn: het geluidsniveau, het aantal opzetstukken, het aantal snelheden, aanvullende functies en we letten goed op de certificaten die een product heeft verkregen en van welke materialen de massage gun is gemaakt.

Naast onze eigen ervaring houden we ook veel rekening met de reviews van andere gebruikers, deze kun je eventueel zelf ook nog lezen door op één van onderstaande links te klikken.

1. Sanbo massage gun pro (Beste keuze)

afbeelding van de sanbo massage gun pro

Eigenschappen:

 • Massage apparaat is draadloos
 • Krachtigste massage gun beschikbaar
 • Inclusief de Sanbo applicatie
 • Beschikking over medische stand en fitness stand
 • Geluidsniveau: 20-35 dB
 • Professioneel en Krachtig
 • Inclusief Gratis App & E-Book
 • Vernieuwde klopmassage technologie
 • 9 snelheidsstanden – 6 Verschillende opzetstukken

Heb jij ook veel last van spierpijn na het sporten of voorkomt dit dat je verder kunt trainen? Dan is de Sanbo Massage Gun Pro precies wat je nodig hebt! Wij vonden dit de beste Sanbo massage gun omdat deze de lekkerste massage gaf naar onze mening. Het aantal opzetstukken en de 9 snelheidsstanden die de Sanbo massage gun pro biedt, zijn naar onze mening genoeg. Dit professionele massage pistool helpt om spieren te herstellen, ontspanning te creëren en bewegingsvrijheid te verhogen. Door middel van de geavanceerde klopmassage technologie worden je spieren diep gemasseerd, waardoor afvalstoffen in de spieren worden afgevoerd. Hierdoor kan het herstelproces flink versneld worden en voorkom je blessures tot wel 60%. Daarnaast verhoogt het gebruik van een massage gun ook jouw 1RM capaciteit. Met de gratis Sanbo Massage Applicatie kun je optimaal genieten van al de voordelen van de Sanbo Massage Gun Pro!

2. Sanbo massage gun elite (Ook erg goed)

afbeelding van de sanbo massage gun elite

Eigenschappen:

 • Professioneel Massage Merk
 • Inclusief Gratis App met uitleg
 • Massage apparaat is draadloos
 • Europees geassembleerd
 • Geluidsniveau: 25-40 dB
 • Beschermd tegen oververhitting
 • 8 verschillende opzetstukken / opzetkoppen
 • 30 snelheidsstanden waar je uit kunt kiezen

Met behulp van professionele, therapeutische en ontspannende massages kun jij na een (intensieve)training nog beter herstellen. De Sanbo massage gun Elite kan hier naar onze mening in voorzien. De Sanbo massage gun Elite bezit meer snelheidsinstellingen en opzetstukken dan de Sanbo massage gun pro, maar deze zijn volgens ons niet allemaal benodigd. Wij konden prima uit de voeten met de hoeveelheid die de Sanbo massage gun pro biedt. Daarnaast vonden we de Sanbo massage gun Elite wel erg goed, maar net wat minder krachtig dan de Sanbo massage gun pro. Hierdoor is de Sanbo massage gun Elite dus op plek nummer twee terecht gekomen. Door de spier percussietherapie masseert deze massage gun je spieren ook op diepere niveaus. Dit verhoogt de doorbloeding van je spieren waardoor afvalstoffen snel worden afgevoerd, waardoor zware inspanningen beter te verduren zijn. Door middel van de deep tissue massage worden je spieren intensief gemasseerd. De 30 verschillende snelheidsstanden met 8 unieke opzetstukken ondersteunen hierin en zijn leuk voor degene die veel afwisseling zoekt.

3. Sanbo massage gun prime (Verdiend een 3e plek)

afbeelding van de sanbo massage gun prime

Eigenschappen:

 • Ook bij de sanbo massage gun prime heb je toegang tot de gratis Sanbo massage app
 • Massageapparaat is draadloos
 • Het massage apparaat beschikt niet over een timer
 • Deze is ook geschikt voor het herstel van de spieren
 • Spierherstel – Ontspanning – Bewegingsvrijheid

De gun staat bekend om spierherstel, ontspanning en meer bewegingsvrijheid volgens de leverancier. Met de vernieuwde klopmassage technologie worden je spieren intensief gemasseerd. Hierdoor kun je sneller herstellen na een (intensieve) training, maar ook stress verminderen en afvalstoffen uit je spieren afvoeren. Geniet van Europees geassembleerde kwaliteit met de Sanbo Massage Gun Prime! Deze massage gun beschikt ook over de Sanbo massage app. Wat vinden wij ervan? We vinden hem goed, maar kwalitatief net wat minder dan bovenstaande opties. Daar is de prijs echter ook naar! Indien je een goedkopere optie zoekt, kun je deze massage gun overwegen.

4. Sanbo massage gun mini (Kleine compacte optie)

Eigenschappen:

 • Versnelt herstel van de spieren
 • Stimuleert bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen
 • Verhoogt de mobiliteit van de spieren
 • Verhoogt 1RM capaciteit van de spieren
 • Inclusief Gratis App & E-Book
 • Ook de mini massage gun van Sanbo geeft een goede massage
 • Geluidsniveau: 30-45 DB
 • 1 jaar garantie

De Sanbo Mini Massage Pistool is de perfecte compacte oplossing als je jouw spierherstel wilt bevorderen, pijn wilt verhelpen of gewoon even wil ontspannen. De Deep-Tissue of ontspanning massage die deze pistool biedt, is bijna net zo effectief als het gebruik van een krachtig apparaat, maar dan in een kleiner formaat en tegen een voordelige prijs. Met het meegeleverde opbergkoffer en toegang tot de Sanbo App kan je de Mini Massage Pistool overal meenemen. Het kleine massage apparaat is iets minder krachtig dan de grotere versies, maar zal zijn werk ook doen is onze ervaring. De voordelen van een mini massage gun is dat deze klein en compact is en hierdoor gemakkelijk vast te houden voor mensen met kleine handen. Daarnaast zijn mini massage guns ook goedkoper in prijs!

Waarom is de Sanbo massage gun pro de beste keuze?

De Sanbo massage gun pro is de perfecte keuze voor iedereen die een diepe, effectieve en luxueuze spiermassage wil ervaren. Met zijn stille werking, krachtige motor en een reeks medische en fitnessvriendelijke functies onderscheidt de Sanbo massage gun pro zich van de concurrentie.

De motor in de Sanbo massage gun pro is zowel krachtig als stil; hij werkt met maximaal 3350 tpm, maar produceert slechts ongeveer 25 dB geluid – dat is stiller dan een bibliotheek!

Ondanks minder snelheidsinstellingen opzetstukken toch de beste

De snelheid kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker voor meer gerichte verlichting of algemene ontspanning. Het heeft ook 6 verwisselbare koppen die zijn ontworpen om zich op verschillende spiergroepen te richten en hen te helpen sneller te herstellen na het sporten.

We merken dat 6 verwisselbare koppen met negen snelheidsstanden voldoende is en dat de 30 snelheidsstanden die de sanbo massage gun elite biedt een beetje overdreven zijn.

De Sanbo massage gun pro gaat nog een stap verder met zijn ontwerp van medische kwaliteit dat is gemaakt met professionele atleten in gedachten. Het is een medische massage gun die een heerlijke relax massage biedt.

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen?

Bij Mindsetking begrijpen we dat het kiezen van het beste Sanbo massagepistool een ontmoedigende taak kan zijn. Daarom besteden we er bij onze aanbevelingen veel zorg aan dat elk product zorgvuldig wordt vergeleken en grondig wordt getest.

We hebben talloze uren gestoken in het onderzoeken van de nieuwste modellen van topfabrikanten en ze beoordeeld op basis van belangrijke criteria zoals vermogen, ontwerp, geluidsniveau en prijs.

We hebben ook honderden klantrecensies en feedback gelezen om een goed beeld te krijgen van hoe goed deze producten daadwerkelijk presteren.

Ons team neemt nooit één beoordeling voor waar aan; in plaats daarvan kijken we naar de gemiddelde score om te bepalen of dit een product is dat het aanbevelen waard is.

Als het niet voldoet aan onze normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid, komt het niet op onze lijst met aanbevolen Sanbo-massagepistolen.

Zijn de Sanbo massage guns de beste massage guns op de markt?

Het Sanbo-massagepistool is momenteel één van de meest populaire massagepistolen op de markt. Deze massage guns zijn van professionele kwaliteit en Sanbo is een gerenommeerd merk, wat natuurlijk veel vertrouwen biedt.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel Sanbo-massagepistolen enkele voordelen kunnen hebben ten opzichte van andere producten, ze niet noodzakelijkerwijs in alle opzichten superieur zijn.

Dit komt omdat concurrenten beschikking hebben tot dezelfde technieken en functies en dat deze concurrenten dit ook toepassen op hun producten. De concurrentie is groot binnen de markt van massage pistolen.

Soms scoren deze massage guns van Sanbo zelfs lager in de reviews dan de concurrentie. Dit is natuurlijk niet alles zeggend, maar het geeft wel aan dat de concurrentie in hun buurt zit.

Conclusie: Sanbo massage guns zijn een betrouwbare keuze voor een zeer acceptabele prijs. Echter is er veel concurrentie, die kwalitatief zeker in de buurt komen van de Sanbo massage guns.

Andere opties

Sanbo is een merk dat misschien ook wat strenger beoordeeld wordt door mensen omdat het zo’n gerenomeerd merk is en mensen hoge verwachtingen hebben. Dit kan de reden zijn dat Sanbo massage guns hoog scoren, maar niet altijd de hoogste score hebben.

Als je onze pagina wil zien, waarin we de hoogst scorende massage guns van alle merken vergelijken, kun je op deze link klikken.

Andere voorbeelden van bekende merken zijn: Hypervolt massage guns, Hyundai massage guns, Northwall massage guns, Silvergear massage guns, Theraguns, Tunturi massage guns. Deze massage guns zijn niet altijd beter dan Sanbo, maar we willen je gewoon een inzicht geven in eventuele alternatieven!

Met een Sanbo massage gun doe je gewoon een goede aankoop.

Veelgestelde vragen over Sanbo massage guns

Waarom zou je voor een Sanbo massage gun kiezen?

Sanbo is een gerenomeerd merk en kan toonaangevend worden genoemd binnen de markt van massage pistolen, alleen al doordat het merk zoveel naamsbekendheid heeft. Wanneer je voor een Sanbo massage gun kiest, kies je voor een betrouwbare opties. De Sanbo massage gun helpt bij het herstellen van spieren na een intensieve training en neemt ook het risico op blessures weg. Het is een kwalitatieve massage gun, waar je een tijd mee vooruit kunt.

Zijn er ook sanbo massage gun aanbiedingen?

Soms zijn er aanbiedingen die betrekking hebben op de Sanbo massage guns. Via de link in dit artikel ga je naar deze producten toe.

Wat kost een Sanbo massage gun?

De prijzen variëren omdat er ook veel verschillende modellen zijn. De meest luxe modellen van Sanbo kunnen verkocht worden voor een prijs tot €150,00 en de goedkopere modellen kunnen slechts €40,00 kosten. Let op: meestal krijg je waar je voor betaald en daarom is goedkoop zeker geen duurkoop.

Hoeveel producten hebben jullie getest?

In totaal hebben wij wel meer dan 25 massage guns getest, waaronder alle Sanbo massage guns uit dit artikel. We weten daardoor ook echt waar we over praten. Op basis van het nalopen van reviews ontdek je een hoop, maar wanneer je producten zelf test, ontdek je het meest.

Freelance schrijver gezondheid | + berichten

Martijn schrijft graag artikelen die verband houden met zijn interesses en passies. Zo schrijft hij graag over onderwerpen als fysiotherapie, massage en massage apparaten. De beste massage apparaten die hij vergelijkt voegt hij maar al te graag toe aan zijn eigen assortiment. Hij struint graag het internet af en neemt reviews uitvoerig door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *