in dit artikel vind je alle informatie over shiatsu massage apparaten die je nodig hebt

Wat zijn de beste shiatsu massage apparaten? Review

In dit artikel nemen we je mee langs de beste shiatsu-massageapparaten op de markt. We hebben talloze beoordelingen van ervaren gebruikers en geteste producten vergeleken om jou onze topkeuzes te bieden.

Al deze massageapparaten zijn ontworpen om u een ontspannen en verjongd gevoel te geven – zonder dat je een afspraak hoeft te maken bij jouw plaatselijke spa!

Beste shiatsu massage apparaten van dit moment

Shiatsu massagematras met jade warmte

foto van het shiatsu massagematras van tectake

Eigenschappen:

 • Shiatsu-massage met jade stenen
 • Inclusief handige afstandsbediening
 • 6 programma’s en 10 vibrerende motoren
 • Opvouwbare mat en inclusief draagtas
 • Sommige gebruikers vinden mat lastig te gebruiken
 • Sommige mensen houden niet van deze kleur

Dit innovatieve massageapparaat biedt gebruikers een luxueuze vulling van 11 cm om een rustige omgeving te creëren om te ontspannen. Met vier verschillende intensiteiten en vier verschillende zones die kunnen worden aangepast via de afstandsbediening of timerfuncties, kunt u uw massage-ervaring aanpassen aan jouw wensen. De ergonomische hoofdsteun biedt extra comfort voor degenen die de matras willen gebruiken tijdens hun slaap- of rustperiodes.

Bluemay

afbeelding van het shiatsu massagekussen van bluemay

Eigenschappen:

 • Zeer hoog beoordeeld door eerdere gebruikers
 • Kan voor hele lichaam gebruikt worden
 • Inclusief adapter en auto adapter
 • Kwalitatief en handig product
 • Ergonomisch design

Dit populaire apparaat is gemakkelijk te gebruiken met zijn intuïtieve bediening, waardoor de massage-ervaring kan worden aangepast aan uw behoeften. Met de ingebouwde timer hoef je je geen zorgen te maken over overbelasting van je spieren, want hij schakelt automatisch uit na 15 minuten continu gebruik. Het Bluemay massagekussen is ook lichtgewicht en draagbaar, waardoor het perfect is om mee te nemen op vakantie of zakenreis.

HoMedics SGM1300H Shiatsu massage kussen

foto van het homedics massagekussen

Eigenschappen:

 • 3 instelbare snelheden
 • Rolbreedte instelbaar is via de afstandsbediening
 • Warmte functie
 • Geen infrarood
 • Geschikt voor nek-, rug- en taillezone
 • Zeer hoog gewaardeerd door eerdere gebruikers

Bent u op zoek naar een Shiatsu massageapparaat dat gemak en effectiviteit biedt? Het HoMedics SGM1300H Shiatsu-massagekussen is een ideale keuze voor diegenen die de vruchten van een Shiatsu-massage willen plukken zonder het huis te hoeven verlaten. Dit apparaat beschikt over 10 variabele intensiteitsprogramma’s, inclusief afstandsbediening, en een warmtefunctie. Bovendien is dit product zeer gewaardeerd door zijn gebruikers die het hebben geprezen om zijn comfortabele ontwerp en zeer effectieve resultaten.

El Suvon Shiatsu Voetmassage apparaat – Shiatsu

foto van het el suvon voetmassage shiatsu apparaat

Eigenschappen:

 • Met Luchtcompressie en Infrarood Warmte
 • Professionele kwaliteit en stimuleert herstel
 • Wasbare sok
 • Biedt verlichting bij koude of gespannen voeten
 • zeer hoog beoordeeld door eerdere gebruikers
 • Alleen geschikt voor shiatsu voetmassages

De El Suvon Shiatsu-voetmassager is een innovatief apparaat dat de voordelen van shiatsu-massage combineert met luchtcompressie en infraroodwarmte om een werkelijk unieke ervaring te bieden. Dit apparaat heeft 12 massagekoppen die zich richten op specifieke drukpunten in je voeten, waardoor stress wordt verminderd en de bloedsomloop wordt verbeterd. Het wordt ook geleverd met een timer, zodat u de intensiteit van de massage kunt aanpassen aan jouw behoeften.

Dreaver Shiatsu Stoel Massage Apparaat

foto van het dreaver shiatsu massage apparaat

Eigenschappen:

 • Aangeraden door fysiotherapeuten
 • Effectieve behandeling rug- en nekklachten
 • Goede prijs- kwaliteit verhouding
 • Goed voor de lichaamshouding
 • Bevordert flexibiliteit & ondersteuning spieren
 • Met warmtefunctie en 12 Shiatsu massagekoppen

Het Dreaver Shiatsu-stoelmassageapparaat is het perfecte apparaat voor mensen die op zoek zijn naar een intense massage in hun eigen huis. Dit elektrische nek- en rugapparaat heeft twaalf shiatsu-massagekoppen die zijn ontworpen om strakke spieren aan te pakken en pijn en ongemak te verlichten. De warmtefunctie helpt de spieren verder te ontspannen terwijl de bloedsomloop wordt gestimuleerd, waardoor een rustgevende omgeving voor ontspanning wordt gecreëerd.

Lifegood

foto van het lifegoods shiatsu massagekussen

Eigenschappen:

 • massagekussen voor compressie massage
 • inclusief infraroodfunctie
 • materiaal is van kunstleer
 • vier knoppen en verstelbaar apparaat
 • accu en netadapter bijgeleverd
 • diverse standen en draadloos

Dit apparaat is perfect voor diegenen die hun onderrug- en nekspieren willen ontspannen na een lange dag werken. Het kussen heeft een draadloos ontwerp dat twee uur massagetherapie kan bieden voordat het moet worden opgeladen, waardoor het ongelooflijk handig en gebruiksvriendelijk is.

Waarom kun je de keuzes van mindsetking vertrouwen?

Als het gaat om het kiezen van de beste shiatsu-massageapparaten, wil je er zeker van zijn dat je een kwaliteitsproduct krijgt.

Met zoveel opties op de markt kan het moeilijk zijn om er een te vinden die aan jouw behoeften voldoet. Daarom is MindsetKing er om te helpen.

Ons team heeft talloze beoordelingen en productvergelijkingen gedaan, zodat jij kunt vertrouwen op onze keuzes bij het zoeken naar het beste shiatsu-massageapparaat.

We begrijpen hoe belangrijk uw gezondheid en welzijn zijn – daarom nemen we onze verantwoordelijkheid niet licht op.

We streven ernaar om eerlijke informatie te geven over elk van de producten die we beoordelen, waarbij zowel hun goede eigenschappen als eventuele nadelen worden benadrukt.

We zorgen er ook voor dat al onze aanbevelingen voldoen aan hoge veiligheidsnormen, zodat jij zeker weet dat welk apparaat je ook koopt, je zonder risico’s een plezierige ervaring zult hebben.

Wat zijn de voordelen van een shiatsu massage?

Een shiatsu massage kan fysieke en psychologische pijnen verlichten, zoals stress, spanning, spijsverteringsproblemen en spier- of gewrichtspijn. Bovendien helpt het om je lichaam te unttenapannen.

Daarnaast stimuleert een shiatsu massage de vitale energie in het lichaam, waardoor je vitaler wordt en meer weerbaar bent tegen ziekte. Je krijgt een moment van puur welzijn ervaren!

De voordelen van het gebruik van een shiatsu massage apparaat?

Shiatsu-massageapparaten kunnen een geweldige manier zijn om een effectieve, rustgevende massage te krijgen zonder dat jij het comfort van uw eigen huis hoeft te verlaten.

Deze apparaten worden steeds populairder vanwege hun betaalbaarheid en gemak, met prijzen variërend van slechts vijftig euro tot enkele honderden euro’s.

Een shiatsu-massageapparaat bestaat uit roterende massagekoppen die helpen om spierspanning te verminderen en de bloedsomloop in het lichaam te stimuleren.

In tegenstelling tot een professionele massage, kun je met deze apparaten de intensiteit van de druk die op jouw lichaam wordt uitgeoefend, regelen, waardoor u uw massage-ervaring gemakkelijker kunt aanpassen.

Welke soorten shiatsu massageapparaten zijn er allemaal?

Er zijn heel veel shiatsu massage apparaten in dit artikel hebben we de hoogst beoordeelde en best geteste massageapparaten opgenomen.

Deze apparaten bestaan uit massagekussens, massagematten, massagestoelen, beenmassage apparaten, voetmassageapparaten en handmassageapparaten.

We zijn er zeker van dat er nog meer shiatsu functies zitten op andere type massage apparaten.

Neem daarvoor eens een kijkje op onze pagina over massageapparaten in het algemeen, om te kijken hoe breed onze contentbase uit vergelijkingsartikelen over massageapparaten eigenlijk wel niet is.

Veelgestelde vragen over shiatsu massage apparaten

Wat is een shiatsu massage apparaat?

Een shiatsu-massageapparaat is een hulpmiddel dat kan worden gebruikt om spierpijn te verlichten. Het wordt vaak aanbevolen als een alternatieve vorm van behandeling voor verschillende gezondheidsproblemen, vanwege het vermogen om snel en gemakkelijk diepe weefselmassage aan te bieden. Shiatsu is een type massage met roots in China en is vervolgens verder ontwikkeld in Japan.

Wat doet een shiatsu massage apapraat?

Een typisch shiatsu-apparaat bestaat uit verschillende metalen rollen die langs banen over de rug of andere delen van het lichaam bewegen. De druk die door deze rollen wordt uitgeoefend, kan worden aangepast aan individuele voorkeuren en behoeften. Veel modellen worden geleverd met ingebouwde warmte-instellingen voor verdere ontspanning, evenals meerdere vibratiemodi voor verschillende intensiteitsniveaus. Deze vorm van massagetherapie is gebaseerd op het gebruik van drukpunten en vingerbewegingen om spierpijn en spanning te verlichten. Shiatsu-massageapparaten bieden een handsfree, handige manier om te genieten van de voordelen van dit type massage.

Website | + berichten

Team Mindsetking bestaat uit het team van schrijvers van Mindsetking. Zij publiceren voornamelijk op basis van wetenschappelijk publicaties en diepgaande psychologische inzichten. Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via contact@mindsetking.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *