De beste shiatsu voetmassage apparaten die momenteel beschikbaar zijn, bieden een geweldige oplossing. We hebben een hele pagina gewijd aan de best beoordeelde producten met de nieuwste technologieën op het gebied van Shiatsu massage.

Hieronder vind je de beste shiatsu voetmassage apparaten en waardevolle aanvullende informatie.

Waarom Shiatsu voetmassage apparaten zo goed en populair zijn

Shiatsu-voetmassageapparaten bieden een heerlijke ervaring voor wie op zoek is naar een effectieve massage zonder een dure afspraak in de spa te moeten boeken.

Het belangrijkste voordeel van shiatsu-voetmassageapparaten is de mogelijkheid om een krachtige diepe weefselmassage te geven.

Door traditionele shiatsu-technieken te gebruiken, kunnen deze apparaten zich effectief richten op specifieke gebieden van de voeten, zoals de tenen en voetbogen, waardoor pijn wordt verlicht die wordt veroorzaakt door dagelijkse activiteiten zoals wandelen of lichaamsbeweging.

Shiatsu-voetmassageapparaten helpen ook de bloedsomloop in jouw voeten te verbeteren, waardoor ontstekingen en ongemakken in jouw hele lichaam worden verminderd.

De beste shiatsu voetmassage apparaten van dit moment

Ons team van experts heeft veel voetmassageapparaten op de proef gesteld, op zoek naar de perfecte Shiatsu-voetmassageapparaat. We hebben talloze klantrecensies gelezen en verschillende modellen vergeleken om te bepalen welke echt de beste is.

1. El Suvon Shiatsu Voetmassage apparaat – Shiatsu

afbeelding van het shiatsu voetmassage apparaat van el suvon

Eigenschappen:

 • Met Luchtcompressie en Infrarood Warmte
 • Professionele kwaliteit en stimuleert herstel
 • Wasbare sok
 • Biedt verlichting bij koude of gespannen voeten
 • zeer hoog beoordeeld door eerdere gebruikers
 • Alleen geschikt voor shiatsu voetmassages

Ervaar ontspanning van top tot teen met het El Suvon Shiatsu Voetmassage apparaat! Dit professionele massageapparaat helpt gespannen spieren te ontspannen en stimuleert de bloedsomloop. Met 12 verschillende kneedknoppen, afstandsbediening, modi en warmte therapiefunctie kun je je voeten behandelen zoals jij dat wilt met dit apparaat. De timer zorgt ervoor dat dit apparaat uitschakelt na 15, 20 of 30 minuten zodat je niet te lang aan hoeft te staan. Bovendien is de antibacteriële sok extra hygiënisch en wasbaar voor een fris gevoel. Geniet van een professionele shiatsu massage die bijdraagt aan het herstelvermogen van je lichaam, stimulering van de bloedsomloop en verlichting bij koude of gespannen voeten!

2. Rileks Shiatsu voetmassage apparaat

afbeelding van het rileks voetmassage apparaat met shiatsu functie

Eigenschappen:

 • Certificaten: CE, RoHS, FCC
 • Dit shiatsu voetmassage apparaat beschikt over een warmtefunctie
 • Het massageapparaat is niet draadloos
 • Dit voetmassage apparaat beschikt naast de shiatsu massage over een roller- drukpunt- en luchtcompressiemassage
 • 3 massagestanden en de 5 intensiteitsniveaus

De Rileks Shiatsu Voetmassage Apparaat is een massageapparaat dat gebaseerd is op de 100 jaar oude Japanse vorm van massage, genaamd shiatsu. Met deze apparaat kun je je fysieke en psychologische pijn effectief behandelen – zoals stress, spanning en spierpijn – door het combineren van drukpuntmassage (shiatsu) technieken met luchtcompressie over de voetzool. Het apparaat is voorzien van een touchscreen bediening waarlangs 5 intensiteitslevels, 3 massage standen, een warmte functie en een timer optie gekozen kan worden. Daarnaast is er ook een uitneembare en wasbare sokje bij het product geleverd die perfect past in schoenmaat 36 tot 45.

3. Happy feet – Verschillende voetmassage programma’s

afbeelding van het happy feet shiatsu voetmassage apparaat

Eigenschappen:

 • Robuuste voetreflexologie bij de hiel en zool
 • Krachtige Rollers
 • Zeer luxe en kwalitatief product
 • Verschillende massage niveaus en intensiteit
 • Relatief hoog in prijs kan een minpunt zijn
 • Afneembaar en uitwasbaar
 • 2 Jaar volledige garantie

De Happy Feet Shiatsu Voetmassage Apparaat (Grijs) is de perfecte manier om thuis te genieten van een luxueuze voetmassage. Het revolutionaire apparaat biedt compressie massage, drukpuntmassage, shiatsu-massage en guash-therapie in één gebruiksvriendelijk product. Compressie, drukpunt en shiatsu- massage technieken kunnen helpen bij heerlijke ontspanning, verlichting van stress en comfortverhoging voor vermoeide of pijnlijke voeten, koude voeten, stramme spieren of gespannen spieren. Hoewel dit product minimaal 3 keer zo duur is als andere opties op de markt, wordt het door velen beschouwd als het beste voetmassageapparaat beschikbaar.

Waarom zijn deze Shiatsu voetmassage apparaten het beste?

Vanwege hun therapeutische voordelen en eenvoud in gebruik thuis, worden shiatsu-voetmassageapparaten steeds populairder.

Je wilt een shiatsu-voetmassageapparaat dat een uitstekende pijnbehandeling biedt voor verschillende soorten ongemakken, waaronder spierspanning en vermoeidheid.

Om de beste Shiatsu-voetmassageapparaten te vinden die momenteel op de markt zijn, hebben we een grondig onderzoek uitgevoerd.

Je kunt erop vertrouwen dat deze producten zijn uitgeprobeerd en bewezen goed werken door veel mensen die ze al hebben gekocht, omdat onze beste keuzes worden bepaald door recensies, beoordelingen en specificaties van consumenten.

De duurzaamheid, het comfort en de onmiddellijke pijnverlichting van de Shiatsu-voetmassageapparaten die in dit artikel worden besproken, onderscheiden ze van concurrerende producten.

We geven prioriteit aan oprechtheid en eerlijkheid, dus kiezen we geen producten met lage beoordelingen. Als je toch een dergelijk product tegenkomt, laat het ons dan weten zodat we het kunnen repareren.

We werken onze inhoud ook consequent bij om ze actueel te houden. Je kunt te allen tijde contact met ons opnemen via e-mail als je vragen hebt.

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen?

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken en tegelijkertijd vertrouwen te hebben in je eigen keuze. Om dit proces te ondersteunen hebben wij vele reviews doorgespit en producten getest om jullie hierbij te ondersteunen.

Ons team heeft zorgvuldig de best beoordeelde shiatsu-voetmassageapparaten geselecteerd op basis van reviews en eigen tests om zo de beste modellen te selecteren. Lees ook goed de voor- en nadelen door die wij geven om de beste keuze te kunnen maken.

Wij stellen eerlijkheid en openheid boven alles en daarom zullen wij geen producten selecteren die slecht scoren. Indien je toch zo’n product vind laat het ons dan alsjeblieft weten, zodat wij het artikel aan kunnen passen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in massage apparaten en weten dus waar deze apparaten aan moeten voldoen om betrouwbaar te zijn. Kijk voor onze expertise maar eens rond op onze website, waar je wel tot 200 artikelen over massage apparaten zal vinden.

Daarnaast updaten wij onze artikelen regelmatig om ze up to date te houden. Indien je vragen hebt mag je ons ook altijd een mail sturen.

Zijn shiatsu voetmassage apparaten de beste voetmassage apparaten?

Voetmassageapparaten worden steeds populairder, omdat mensen op zoek zijn naar manieren om stress en spanning in hun voeten te verlichten. Maar met zoveel verschillende soorten voetmassageapparaten op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten welke het beste voor u is.

Een type voetmassageapparaat dat de laatste jaren steeds populairder is geworden, is het shiatsu-voetmassageapparaat. Shiatsu is een traditionele Japanse massagetechniek en shiatsu massage apparaten bootsen deze techniek na met rollen of kneedschijven om pijn, pijn en stijfheid in jouw voeten te verlichten. Hoewel dit soort voetmassageapparaten erg nuttig kunnen zijn, zijn er ook nog vele andere opties die net zo goed kunnen zijn.

Onze lijst met de beste voetmassage apparaten in het algemeen

Als je op zoek bent naar de beste voetmassageapparaten die momenteel beschikbaar zijn, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een hele pagina gewijd aan het beoordelen en analyseren van de best beoordeelde voetmassage apparaten in het algemeen.

Ons team van experts hebben vele voetmassage apparaten getest, om zelf te ervaren welke voetmassage apparaten de beste zijn.

Op deze pagna geven we een beschrijving van elk product net zoals we dat hier voor shiatsu voetmassage apparaten hebben gedaan.

We bieden ook eerlijke feedback van klanten die deze producten hebben gekocht. Dit geeft een beter inzicht in hoe tevreden ze zijn met hun aankoop.

Met al deze informatie binnen handbereik, is het gemakkelijk om het perfecte shiatsu voetmassage apparaat voor jouw behoeften te vinden!

Ga naar ons artikel met de beste voetmassage apparaten in het algemeen>>>

Welke voetmassage apparaten hebben wij nog meer beoordeeld?

Dat zijn de volgende: voetmassage apparaten van Blije Voeten, Blokker voetmassage apparatenSanitas voetmassage apparaten, voetmassage apparaten van de Lidl.