in deze review vind je alle informatie over de beste silvergear massage guns

Beste silvergear massage gun kopen? Lees Eerst Onze 2023 Review.

Ben jij op zoek naar de beste Silvergear massage gun op de markt of wil je weten of de Silvergear massage guns uberhaupt het kopen waar zijn? Wij hebben het onderzoek gedaan, naar deze massage pistolen die soms ook bij de Action worden verkocht en alle essentiële informatie verzameld, zodat jij hierachter komt en de beste aanbeslissing kunt nemen.

We hebben vele massage pistolen zelf getest en zijn kenners op het gebied van massage apparaten. Ook behoren de Silvergear massage guns tot onze geteste massage pistolen en dus kunnen we je uit eerste hand adviseren over deze massage guns.

In dit artikel lijsten we eerst de beste Silvergear massasge guns d.m.v. de voor- en nadelen te benoemen, de productspecificaties geven we je alle benodigde aanvullende informatie. Ook lees je uiteraard wat wij en klanten van deze apparaten vinden.

Na het lezen over de beste massage pistolen van Silvergear zal je erachter komen hoe goed ze presteren in vergelijking met de concurrentie en lees je onder andere of het prijsniveau en de functies acceptabel zijn.

Beste massage guns van Silvergear van dit moment

Hieronder hebben wij de beste massage gun van Silvergear voor jou gerangschikt en degene die hier (kort) op volgen. Na grondig onderzoek van vele reviews en het doen van meerdere producttesten zijn we uitgekomen op onderstaande keuzes.

Indien je vragen hebt, kun je ons natuurlijk altijd bereiken. Wij zijn experts op het gebied van massage pistolen.

1. Silvergear® Zwarte massage gun (Beste keuze)

afbeelding van de professionele silvergear massage gun

Eigenschappen:

 • Beschikt over meerdere verschillende type massages door de verschillende opzetstukken
 • 4 opzetstukken: small ball, u-vorm, platte kop, kogelkop
 • Maak je spieren los en geniet van een professionele massage
 • Gewicht: 1084 gram
 • Afmetingen: 17 x 6,9 x 22cm
 • Beschikt over oplaadbare lithium accu
 • 1 uur te gebruiken op een volle accu

Ontspan je spieren en ervaar herstel met de Silvergear® Professionele Massage Gun. Dit is de beste massage gun van Silvergear naar onze mening en het testen van meerdere producten. Silvergear is zelf degene die aangeeft dat het een professioneel massage pistool is, onthoudt dat hier geen richtlijnen voor zijn. Meer product informatie: Met 6 verlichtende standen en een accuduur van 3 uur, geniet je van toch wel een therapeutische spierontspanning, want onze stijve spieren verdwenen wel degelijk. De aanwezige kopstukken maken een diepe massage mogelijk en helpen bij het verbeteren van de doorbloeding in je spieren, het voorkomen of verminderen van spierpijn en het behandelen van trigger points. Tot slot kun je zelf testen wel sterktelevel jou het beste helpt bij het herstellen of als voorbereiding voor een sportwedstrijd of training.

2. Silvergear® Premium Massage Gun (Goede tweede)

afbeelding van de silvergear massage gun premium

Eigenschappen:

 • Pulserende en drukkende bewegingen
 • Vier verschillende massagekoppen
 • Zes verschillende snelheden
 • Voor zowel ontspanning als herstel na inspanning
 • Zorgt voor betere bloedcirculatie
 • Beschikt over LCD-scherm
 • Inclusief luxe opbergkoffer
 • 4 uur batterijduur
 • Minder hoog beoordeeld als de nummer 1

Verken de verzachtende werking van de Silvergear® Massage Pistool Pro, die ook aardig was, maar net iets minder dan de nummer 1. Met zes ontspannende pulsstanden en vier verschillende massagekoppen, kun je toch wel redelijk genieten en uiteraard pak je met deze massage gun ook ieder lichaamsdeel mee. Verbetering in de bloedsomloop is een van de voordelen die je ook met deze massage gun kan verwachten. Een verbetering van de bloedsomloop zorgt voor andere voordelen, waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden terwijl tegelijkertijd voedingsstoffen makkelijker naar spieren en zenuwen wordt getransporteerd, wat helpt bij spierpijn of stijfheid.

3. Silvergear® mini massage gun (Beste mini massage gun)

afbeelding van de beste mini massage gun van Silver gear

Eigenschappen:

 • Trillende en drukkende bewegingen die wat minder krachtig zijn dan bovenstaande opties
 • Afmetingen: 17.5 x 17.5 x 6 cm
 • Gewicht: 320 gram
 • Vermogen: 3.7 V
 • Materiaal: kunststof

De Silvergear® mini massage gun is een handig massageapparaat in meeneemformaat, hij is daarnaast erg goedkoop en erg licht. Met een gewicht van slechts 320 gram en compact formaat wordt het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen, is het een handige massage gun op dit gebied. Dit mini massage pistool doet zijn werking redelijk, maar is niet erg goed (hier is de prijs ook niet naar). We merken wel iets van de werking, maar minder in vergelijking met de andere Silvergear massage guns en al helemaal in vergelijking met de beste massage guns die je kunt kopen en ook met de beste mini massage guns. Deze mini massage gun wordt geleverd met oplaadbare batterijen en oplaadkabel.

Waarom is de zwarte massage gun Silvergear de beste keus?

De zwarten (en naar eigen zeggen professionele) massage gun van Silvergear is de eerste keuze voor mensen die een voordelige massage gun willen kopen en toch voordelen willen genieten. Je kunt er spierpijn mee aanpakken, de prestaties verbeteren door sneller herstel en gewoon genieten van een lekkere ontspanning. Dit hoogwaardige massagepistool van Silvergear is door zowel experts als klanten als hoogst gewaardeerd van alle Silvergear massage guns.

Deze Silvergear massage gun is de meest krachtige hebben van bovenstaande opties (en degene die ons artikel niet gehaald hebben) hebben wij ervaren en is daarnaast voorzien van een redelijk stille borstelloze motor die met zes verschillende snelheden best wel behoorlijk is voor zijn prijs.

De specificaties en functies zijn niet beter dan de tweede keus in dit artikel, maar klanten en experts hebben hem wel beter beoordeeld. Ook konden wij hiermee instemmen nadat we beide opties zelf getest hadden.

Zijn er betere massage guns dan de massage guns van Silvergear?

Een Silvergear massage gun wordt op de markt gebracht als ”professioneel” massage pistool, maar doet vaak onder voor meer kwalitatieve concurrenten. Ook twijfelen wij aan de term ”professioneel”, aangezien er betere opties op de markt zijn en wij hem bij professionals nog niet zijn tegengekomen.

Ondanks deze negatieve toon, zijn de Silvergear massage guns voor hun prijs best wel goed (de opties in dit artikel), maar kunnen ze niet opboksen tegen de duurdere modellen, wat natuurlijk ook best wel logisch is.

Hoewel de Silvergear massage guns qua prijs aantrekkelijk zijn en zeker wel hun waarde leveren, zijn er veel andere merken op de markt die superieure functies en kwaliteit bieden, zoals stillere motoren, krachtigere werking, duurzamere materialen en een langere levensduur van de batterij.

Merkbaar verschil

Wanneer je betere massage pistolen gebruikt, zoals bijvoorbeeld de Northwall massage guns, dan voel je dat ook echt in je spieren.

Het is alsof deze massage guns dieper doordringen in je spieren en ze ook daadwerkelijk beter los maken of de spanning beter wegmasseren.

Daarnaast voel je de volgende dag ook een stuk meer verlichting over het algemeen. Soms werkten de Silvergear massage guns bij ons ook erg goed, maar er zaten ook dagen bij dat je de volgende dag nog steeds last had van je stijve nek.

Betere alternatieven zijn ook duurdere alternatieven

Let wel op: deze massage pistolen die betere functies en kwaliteit bieden dan de Silvergear massage gun, vallen wel in een andere prijsklasse.

Als je op zoek bent naar een massagepistool van hoge kwaliteit, waar je ook iets meer voor wil betalen, dan is het zeker de moeite waard om enkele van de beschikbare alternatieven te overwegen.

De Silvergear massage gun is dus een hele leuke goedkopere optie om toch resultaat te boeken, maar je hebt dan niet de beste massage gun in huis.

Wat zijn de beste alternatieven voor een Silvergear massage gun?

Na vele tests op diverse spiergroepen en het aandachtig doornemen van reviews van klanten hebben onze experts een artikel samengesteld met daarin de beste professionele massage guns verkrijgbaar. Deze massage guns zijn allemaal beter beoordeeld (en ja ook prijziger) dan de Silvergear massage guns.

Indien je een kleiner massage pistool wil die goed werkt, kun je onze ”mini massage gun review” bekijken.

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen?

Mindsetking biedt eerlijke beoordelingen van de beste massagepistolen in verschillende categorieën, waaronder ook Silvergear massage guns.

Onze experts hebben veel producten volgens strikte normen getest en de beste op de markt geselecteerd.

Om je te helpen een zelfverzekerde aankoop te doen, geeft Mindsetking eerlijke informatie gebaseerd op tests en vele reviews.

We doen uitgebreid onderzoek en testen om geweldige items te identificeren en betrouwbaar advies te geven om jullie te helpen verstandiger aankopen te doen.

Onze collectie van de beste silvergear massagepistolen staat garant voor de beste keuze op het gebied van van Silvergear massage guns.

Andere tests omtrent massage guns als blijk van onze expertise

Als kenners van massage apparaten en massage guns in het bijzonder, hebben wij uiteraard ook vele andere merken vergeleken en getest.

Als je een massage gun van een specifiek ander en kwalitatief merk wil bekijken, dan kun je de volgende pagina’s bezoeken: Hypervolt massage guns, MusclePro massage guns, Northwall massage guns, Sanbo massage guns, Tunturi massage guns.

Wij adviseren om geen massage pistool van x3pro te kopen omdat deze een stuk slechter dan gemiddeld beoordeeld worden. Daarnaast kun je vanwege de prijs/kwaliteit verhouding ook beter geen EnjoyLife massage gun kopen.

Veelgestelde vragen over silvergear massage guns

Zijn er ook Silvergear massage gun aanbiedingen?

 Er zijn soms aanbiedingen beschikbaar voor dit product. Klik op de link in dit artikel om meer te weten te komen over deze aanbiedingen.

Wat kost een Silvergear massage gun?

Er zijn verschillende modellen van Silvergear beschikbaar, die in verschillende prijsklassen vallen: de miniversie kost 21 euro terwijl de grotere variant 35-50 euro kost. Voor de beste prijzen kijk je in ons artikel omtrent de beste silvergear massage guns.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een massage gun?

Massage pistolen kunnen helpen bij het verminderen van gespannen en stijve spieren door de spieren te ontspannen en spanning in het lichaam los te laten. Ze kunnen ook de mobiliteit en bloedcirculatie verbeteren. Een massagepistool is precies wat je nodig hebt als je op zoek bent naar een productieve techniek om je lichaam te ontlasten van veelvoorkomende druk en/of spanning. Bovendien kunnen massagepistolen worden toegepast op alle lichaamsdelen en spiergroepen, wat niet alle andere massage apparaten kunnen. Dit maakt massagepistolen multifunctioneel. De Silvergear massage guns leveren deze voordelen ook.

Hoeveel producten hebben jullie getest?

Wij hebben meer dan 100 massage pistolen getest, waaronder alle Silvergear massage pistolen uit dit artikel. We begrijpen dat je pas echt een goede beoordeling kan geven, wanneer je producten zelf uittest.

Freelance schrijver gezondheid | + berichten

Martijn schrijft graag artikelen die verband houden met zijn interesses en passies. Zo schrijft hij graag over onderwerpen als fysiotherapie, massage en massage apparaten. De beste massage apparaten die hij vergelijkt voegt hij maar al te graag toe aan zijn eigen assortiment. Hij struint graag het internet af en neemt reviews uitvoerig door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *