in dit artikel vind je alle informatie over de theragun elite

Theragun Elite review 2023: kopen of overslaan? Getest!

Ben jij van plan om de Theragun Elite te kopen? Wellicht is het handig dat je eerst onze review leest, om erachter te komen of deze massage gun echt is wat je zoekt. Om je hierbij te helpen geven we eerst een kort overzicht van deze massage gun en linken we naar de beste prijs. Vervolgens behandelen we de eigenschappen die deze massage gun bezit op een meer gedetailleerd niveau en vergelijken we hem met de concurrentie. Tot slot zullen we ons oordeel geven over deze massage gun van Therabody en kom je erachter of deze wel of niet bij jou past

Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder!

De Theragun Elite kopen – overzicht

Wanneer je de verpakking voor het eerst opent, is het meteen duidelijk waarom mensen de Theragun Elite beschouwen als een massagepistool met een hoge kwaliteit aan materialen en onderdelen: de meegeleverde opbergdoos is hoogwaardig afgewerkt, heeft een luxe uitstraling en de Theragun Elite ziet er werkelijk prachtig uit.

Wanneer je de koffer opent, bevindt het massagepistool zich in het midden van het compartiment. Uiteraard is er ook ruimte in de behuizing voor alle onderdelen. In vergelijking met de Theragun Prime, die als instapmodel in deze productlijn dient, is de meer geavanceerde en veelzijdige Theragun Elite uitgerust met in totaal vijf verschillende massagekoppen.

afbeelding van de theragun elite

Eigenschappen:

  • Gepatenteerde borstelloze motor met QuietForce Technologie
  • 3 geintegreerde, app gestuurde, vooringestelde routines
  • Smart Percussie Therapy met Bluetooth connectiviteit
  • OLED scherm en krachtmeter
  • Zelfs draadloos opladen is mogelijk
  • Verkrijgbaar in zwart en wit
  • Inclusief harde koffer, stroom adapter en 5 opzetstukken

De Theragun Elite is een geavanceerd ontwerp dat licht van gewicht is en volledig aanpasbaar is aan jouw individuele lichamelijke voorkeuren. We vonden hem erg goed en krachtig en waren erg onder de indruk van dit speeltje van Therabody, we zullen verder uitleggen hoe dit komt.. De borstelloze motor met QuietForce Technology ™ levert Theragun kracht op, maar dan stiller dan voorheen, want voorheen maakte de Theraguns nog wel redelijk wat geluid. De app van Therabody maakt verbinding via Bluetooth en biedt gebruikers gepersonaliseerde welzijnsaanbevelingen op basis van de activiteiten die ze ondernemen. Smart Percussion Therapy biedt Bluetooth-connectiviteit, drie geïntegreerde app-gecreëerde routines, een OLED-scherm, een instelbare snelheidsmeter (1750-2400 PPM’s), de mogelijkheid om het apparaat zonder snoer te openen, en een interne lithium-ion batterij (Interne lithium-ion batterij).

Hoe onderscheid de Theragun Elite zich van de concurrenten?

De Theragun Elite heeft zoals je natuurlijk al verwacht, een hoop voordelen t.o.v. de concurrentie. En dat mag ook wel gezien zijn prijskaartje. Hieronder deel ik deze voordelen met je:

Massagekracht

Theraguns leveren een ongekende massagekracht en ook de Theragun Elite heeft met maar liefst 20kg aan massagekracht, ontzettend veel power. Dit is een stuk meer als vrijwel alle andere massage guns en alleen concurrent Hyperice Hypervolt komt redelijk in de buurt. Toch is er nog één model binnen Therabody, welke nog meer massagekracht levert als de Theragun Elite. Hierover lees je later meer..

Connectiviteit met Therabody app

De Theragun Elite heeft de mogelijkheid om verbinding te maken met de Therabody-app, maar werkt ook onafhankelijk van de app. Je kunt het apparaat instellen op een van de vier verschillende intensiteitsniveaus en je kunt middels de app kiezen uit voor ingestelde programma’s. Zo heb je direct een professionele massage te pakken, wat wil je nog meer? Hou er wel rekening mee dat je lichaam wat tijd nodig heeft om zich aan te passen als je massages krijgt die echt intens zijn.

5 opzetstukken om mee af te wisselen

De 5 gemakkelijk schoon te maken opzetstukken van schuimrubber met gesloten cellen in een koffer zijn het belangrijkste voordeel van het massagepistool. Deze hulpstukken richten zich op specifieke spiergroepen en lichaamslocaties, zodat je jouw therapiesessies kunt aanpassen. Bepaalde hulpstukken zijn meer geschikt voor de rug of benen en andere hulpstukken zijn meer geschikt voor triggerpoints of kleine spiergroepen. We raden aan om met het bolvormige opzetstuk te beginnen.

Gepatenteerde borstelloze motor met QuietForce Technology ™

Doordat de Theragun Elite nu gebruikmaakt van QuietForce Technology™ samen met zijn gepatenteerde borstelloze motor, betekent dit dat hij niet alleen krachtig genoeg is om een diepe spierbehandeling te geven, maar ook stiller is dan ooit tevoren. Wel zo lekker toch als je even wil genieten van je favoriete netflix serie?

OLED scherm

De Theragun Elite is net als zijn duurdere broer (Theragun Pro) uitgerust met een OLED scherm. Dit is de hoogste beeldkwaliteit die er bestaat en dit past natuurlijk ook bij dit chique product. Er is geen enkel ander merk die dit implementeert in hun massage guns.

Batterijduur

De krachtige Theragun Elite is uitgerust met een interne lithium-ionbatterij die tot 120 minuten meegaat – meer dan genoeg tijd om je pijntjes een week lang weg te masseren. De meeste massage guns hebben een kortere batterijduur, terwijl sommige Theraguns wel een langere batterijduur hebben. Maar zeg nou zelf: hoeveel sessies kun je wel niet houden van 15 minuten met 2 uur? Inderdaad genoeg voor de hele week!

Garantie

De Theragun Elite biedt je op dit moment ook nog eens meer zekerheid dan voorheen, dankzij de garantie van 2 jaar je krijgt bij je aankoop. Voorheen had de Theragun Elite alleen een garantie van 1 jaar; maar nu kun je er zeker van zijn dat jouw investering nog een jaar extra beschermd is. Dit betekent dat je met een gerust hart jouw apparaat regelmatig gebruikt of meeneemt op reis, want je bent de komende 2 jaar beschermt.

Theragun elite review en vergelijking
De Theragun Elite koop je in zowel het wit als zwart en deze massage gun heeft dus veel voordelen. Maar kent hij ook nadelen?

Kent de Theragun Pro ook nadelen?

De Theragun Elite heeft zoveel voordelen, dat je je af zal vragen of deze massage gun ook nadelen kent. We hebben er toch een paar ontdekt:

  • De prijs: De prijs hoger ligt dan gemiddeld, maar daar tegenover staat dat je wel krijgt waarvoor je betaald. Is dit dan nog een nadeel? Dat mag jij voor jezelf invullen.
  • Minder goed dan de Theragun Pro: Puur specifiek als nadeel voor de Theragun Elite kunnen we stellen dat deze 10kg aan massage kracht minder levert, dan de Theragun Pro. Indien je niet op je uitgaven hoeft te letten is de Theragun Pro dus een nog betere optie.

Bekijk ook eventueel onze review over Theraguns in het algemeen>>>

Conclusie: Wat is onze beoordeling van de Theragun Elite?

De Theragun Elite is een zeer goed massage pistool, dat eigenlijk alleen kan worden overtroffen door een ander model van Therabody, de Theragun Pro.

Met zijn verscheidenheid aan functies en extra’s (waaronder bluetooth en applicatie) onderscheidt de Theragun Elite zich echt van de concurrenten.

Het meest sterke van de Theraguns is nog hun massagekracht, waarmee de Theragun Elite met zijn 20kg ook de meeste concurrenten (dus niet de andere Theraguns) achter zicht laat.

Indien je voor een andere merk gaat kijken, is het vrijwel onmogelijk om een gelijkwaardig massage pistool te vinden. De reden hiervoor heb je eerder in ons artikel kunnen lezen onder de kop ”Hoe onderscheid de Theragun Elite zich van de concurrenten?”

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen?

Nadat we meer dan honderd verschillende massage pistolen hebben uitgeprobeerd en een groot aantal klantbeoordelingen hebben bekeken, zijn we er zeker van dat we een goede review hebben kunnen schrijven over de Theragun Elite. Niet alleen omdat we veel kennis hebben van massage pistolen, maar ook omdat we dit apparaat zelf getest hebben en vergeleken hebben met de belangrijkste concurrenten.

Ons team heeft talloze uren besteed aan het bestuderen en evalueren van elk product dat op de markt verkrijgbaar is om te garanderen dat we alleen dingen van de best mogelijke kwaliteit op voorraad hebben. We letten hierbij op alle mogelijke functies die een massage pistool kan bieden. Hierdoor kun je gerust zijn, wetende dat elk facet van jouw aankoop grondig is bestudeerd voordat we het aan je voorstellen.

Onze andere artikelen over Theragun reviews:

Veelgestelde vragen

Hoeveel uur hebben jullie getest?

Wij hebben de Theragun Elite meer dan 10 uur getest op verschillende momenten en voor- en na dat we ons gingen inspannen. Hierdoor hebben we een goed beeld verkregen van deze massage gun in verschillende situaties

Zijn er ook Theragun Elite aanbiedingen?

De aanbiedingen voor de Theragun Elite zijn moeilijk te vinden, maar bij onze partner vind je ze zo nu en dan. Klik op een van de links in ons artikel om naar de Theragun Elite op hun website te gaan.

Theragun elite vs pro: welke is beter?

De Theragun pro is de beste Theragun van allemaal en is dus ook beter dan de Elite. De voordelen van de Elite zijn echter dat deze goedkoper is dan de Pro en nog steeds beter dan vrijwel alle andere concurrenten. Lees: alle andere merken.

Theragun elite vs mini: welke presteert het best?

De Theragun mini levert de minste prestaties van alle Theraguns en dit maakt de Theragun Elite dus automatisch een betere keuze. Met prestaties bedoelen we het ontspannen van de spieren en het geven van een kwalitatieve massage. Hier komt een stukje massagekracht bij kijken, welke dus minder is bij de Theragun mini.

Freelance schrijver gezondheid | + berichten

Martijn schrijft graag artikelen die verband houden met zijn interesses en passies. Zo schrijft hij graag over onderwerpen als fysiotherapie, massage en massage apparaten. De beste massage apparaten die hij vergelijkt voegt hij maar al te graag toe aan zijn eigen assortiment. Hij struint graag het internet af en neemt reviews uitvoerig door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *