in dit artikel vind je alle informatie over de theragun elite

Theragun Elite review: kopen of overslaan? Getest en vergeleken.

Ben jij van plan om de Theragun Elite te kopen? Wellicht is het handig dat je eerst onze review leest, om erachter te komen of deze massage gun echt goed bij jou past. We laten eerst de Theragun Elite zien en linken naar de beste prijs. Vervolgens behandelen we de eigenschappen die deze massage gun bezit, en geven aanvullend nog meer informatie over deze massage gun. Tot slot zullen we ons oordeel geven over deze massage gun van Therabody en kom je erachter of deze wel of niet bij jou past

Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder!

De Theragun Elite kopen – overzicht

Wanneer je de verpakking voor het eerst opent, is het meteen duidelijk waarom mensen de Theragun Elite beschouwen als een massagepistool met een hoge kwaliteit aan materialen en onderdelen. De meegeleverde opbergdoos is hoogwaardig afgewerkt en heeft een luxe uitstraling.

Wanneer je de koffer opent, bevindt het massagepistool zich in het midden van het compartiment. Uiteraard is er ook ruimte in de behuizing voor alle onderdelen. In vergelijking met de Theragun Prime, die als instapmodel in deze productlijn dient, is de meer geavanceerde en veelzijdige Theragun Elite uitgerust met in totaal vijf verschillende massagekoppen.

afbeelding van de theragun elite

Eigenschappen:

  • Gepatenteerde borstelloze motor met QuietForce Technologie
  • 3 geintegreerde, app gestuurde, vooringestelde routines
  • Smart Percussie Therapy met Bluetooth connectiviteit
  • OLED scherm en krachtmeter
  • Zelfs draadloos opladen is mogelijk
  • Verkrijgbaar in zwart en wit
  • Inclusief harde koffer, stroom adapter en 5 opzetstukken

De Theragun Elite is een geavanceerd ontwerp dat licht van gewicht is en volledig aanpasbaar is aan jouw individuele lichamelijke voorkeuren. We vonden hem erg goed en krachtig en waren erg onder de indruk van dit speeltje van Therabody. De borstelloze motor met QuietForce Technology ™ levert Theragun kracht op, maar dan stiller dan voorheen, want voorheen maakte de Theraguns nog wel redelijk wat geluid. De app van Therabody maakt verbinding via Bluetooth en biedt gebruikers gepersonaliseerde welzijnsaanbevelingen op basis van de activiteiten die ze ondernemen. Smart Percussion Therapy biedt Bluetooth-connectiviteit, drie geïntegreerde app-gecreëerde routines, een OLED-scherm, een instelbare snelheidsmeter (1750-2400 PPM’s), de mogelijkheid om het apparaat zonder snoer te openen, en een interne lithium-ion batterij (Interne lithium-ion batterij).

Connectiviteit met Therabody app

De Theragun Elite heeft de mogelijkheid om verbinding te maken met de Therabody-app, maar werkt ook onafhankelijk van de app. Je kunt het apparaat instellen op een van de vier verschillende intensiteitsniveaus. Door het voordelige driehoekige ontwerp ben je in staat om flink wat kracht uit te oefenen. Het is mogelijk dat sommige mensen hier niet van zullen genieten. Je lichaam heeft wat tijd nodig om zich aan te passen als je massages krijgt die echt intens zijn. Na gebruik ben je in staat jezelf of een ander de beste en meest effectieve spiermassages aan te bieden.

5 opzetstukken om mee af te wisselen

De 5 gemakkelijk schoon te maken opzetstukken van schuimrubber met gesloten cellen in een koffer zijn het belangrijkste voordeel van het massagepistool. Deze hulpstukken richten zich op specifieke spiergroepen en lichaamslocaties, zodat je jouw therapiesessies kunt aanpassen. Een hulpstuk kan rugpijn of beenstijfheid na een oefening verlichten.

Gepatenteerde borstelloze motor met QuietForce Technology ™

Doordat de Theragun Elite nu gebruikmaakt van QuietForce Technology™ samen met zijn gepatenteerde borstelloze motor, betekent dit dat hij niet alleen krachtig genoeg is om een diepe spierbehandeling te geven, maar ook stiller is dan ooit tevoren.

OLED scherm

De Theragun Elite is net als zijn duurdere broer (Theragun Pro) uitgerust met een OLED scherm. Dit is de hoogste beeldkwaliteit die er bestaat en dit past natuurlijk ook bij dit chique product.

Batterijduur

Dit krachtige massagepistool is uitgerust met een interne lithium-ionbatterij die tot 120 minuten meegaat – meer dan genoeg tijd om je pijntjes een week lang weg te masseren. De meeste massage guns hebben een kortere batterijduur, terwijl sommige Theraguns wel een langere batterijduur hebben. Maar zeg nou zelf: hoeveel sessies kun je wel niet houden van 15 minuten met 2 uur? Inderdaad meer dan een week.

Garantie

En nu is er nog meer om van te houden met de Theragun Elite dankzij de garantie van 2 jaar.

Voorheen had de Theragun Elite alleen een garantie van 1 jaar; maar nu kun je er zeker van zijn dat jouw investering nog een jaar extra beschermd is. Dit betekent dat je met een gerust hart jouw apparaat regelmatig gebruikt of meeneemt op reis. Of je nu herstellende bent van een blessure of gewoon je algehele welzijnsroutine wilt verbeteren, de Theragun Elite is perfect voor iedereen die zich op zijn best wil voelen.

Kent de Theragun Pro ook nadelen?

In onze ogen kennen de Theraguns nauwelijk nadelen ten opzichte van de concurrentie. De enige nadelen die we kunnen bedenken zijn:

  • Geluidsniveau: We prezen net de borstelloze motor aan, dus dit lijkt een beetje een opmerkelijk nadeel, maar we doen ons best om kritisch te zijn en om eerlijk te zijn maakt de Theragun Elite nog steeds meer geluid dan de gemiddelde massage gun. Als je hier niet tegen kunt voor 10-20min per dag, dan kun je dit zeker als nadeel zien.
  • De prijs: De prijs hoger ligt dan gemiddeld, maar daar tegenover staat dat je wel krijgt waarvoor je betaald. Is dit dan nog een nadeel? Dat mag jij voor jezelf invullen.
  • Minder goed dan de Theragun Pro: Puur specifiek als nadeel voor de Theragun Elite kunnen we stellen dat deze 10kg aan massage kracht minder levert, dan de Theragun Pro.

Indien je niet op je uitgaven hoeft te letten is de Theragun Pro dus een nog betere optie.

Bekijk ook eventueel onze review over Theraguns in het algemeen>>>

De Theragun Elite vs de concurrenten

Als iemand die regelmatig te maken heeft met spierpijn en -pijn, kan ik vol vertrouwen zeggen dat de Theragun Elite één van de beste massagepistolen op de markt is bij het verminderen van deze (spier)pijn. De meeste concurrenten laat dit model qua prestaties zeker achter zich.

De Theragun onderscheidt zich ten opzichte van de concurrentie natuurlijk op het eerste oog, op het gebied van uiterlijk en ergonomie. Het ergonomische handvat zie je enkel terug bij een aantal copycats, die een stuk minder kwalitatief zijn.

Daarnaast blijft de Theragun Elite ook tijdens gebruik stevig in de hand liggen en beweegt het nauwelijks. Dat is best speciaal gezien de massage kracht die de Theragun Elite kan leveren (20kg).

Maar hoe indrukwekkend de Theragun Elite ook is, het is niet eens hun topmodel. De Theragun Pro tilt de zaken naar een geheel nieuw niveau met zijn nog geavanceerdere eigenschappen, waar de 30kg aan massage kracht wel echt de uitblinker in is.

Conclusie: Op het gebied van klasse zijn er (haast) geen massage guns die qua kwaliteit bij de Theraguns in de buurt komen.

Conclusie: Hoe goed is de Theragun Elite?

De Theragun Elite is een zeer goed massage pistool, dat eigenlijk alleen kan worden overtroffen door een ander model van Therabody, de Theragun Pro.

Met zijn verscheidenheid aan functies en extra’s (waaronder bluetooth en applicatie) onderscheidt de Theragun Elite zich echt van de concurrenten.

Het meest sterke van de Theraguns is nog hun massagekracht, waarmee de Theragun Elite met zijn 20kg ook de meeste concurrenten (dus niet de andere Theraguns) achter zicht laat.

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen?

Nadat we meer dan honderd verschillende massage pistolen hebben uitgeprobeerd en een groot aantal klantbeoordelingen hebben bekeken, zijn we er zeker van dat we een goede review hebben kunnen schrijven over de Theragun Elite.

Wat staat er dan in onze aanbeveling dat ons zo’n geloof geeft dat je het zult accepteren? Om te beginnen zijn we erg trots op onze aandacht voor detail en ons lange zoekwerk.

Ons team heeft talloze uren besteed aan het bestuderen en evalueren van elk product dat op de markt verkrijgbaar is om te garanderen dat we alleen dingen van de best mogelijke kwaliteit op voorraad hebben.

Hierdoor kun je gerust zijn, wetende dat elk facet van jouw aankoop grondig is bestudeerd voordat we het aan je voorstellen.

Maar geloof ons niet zomaar; luister in plaats daarvan naar wat onze tevreden klanten over ons te zeggen hebben.

Onze andere artikelen over Theragun reviews:

Veelgestelde vragen

Hoeveel uur hebben jullie getest?

Wij hebben de Theragun Elite meer dan 10 uur getest op verschillende momenten en voor- en na dat we ons gingen inspannen. Hierdoor hebben we een goed beeld verkregen van deze massage gun in verschillende situaties

Zijn er ook Theragun Elite aanbiedingen?

De aanbiedingen voor de Theragun Elite zijn moeilijk te vinden, maar bij onze partner vind je ze zo nu en dan. Klik op een van de links in ons artikel om naar de Theragun Elite op hun website te gaan.

Freelance schrijver gezondheid | + berichten

Martijn schrijft graag artikelen die verband houden met zijn interesses en passies. Zo schrijft hij graag over onderwerpen als fysiotherapie, massage en massage apparaten. De beste massage apparaten die hij vergelijkt voegt hij maar al te graag toe aan zijn eigen assortiment. Hij struint graag het internet af en neemt reviews uitvoerig door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *