in dit artikel vind je alle informatie over de theragun pro

Is de Theragun pro het kopen waard? 2023 review!

Welkom bij onze review over de Theragun pro! In deze review beoordelen wij de Theragun pro op meerdere aspecten, zoals: functies, materialen, kwaliteit, klantbeoordelingen, prestaties ten opzichte van concurrentie, prijs en meer.

We zullen een korte samenvatting geven over de Theragun pro om mee te beginnen en linken naar de beste prijs van het product. Vervolgens gaan we verder met de beoordeling van de Theragun Pro ten opzichte van de andere theraguns en natuurlijk de concurrenten.

We gaan ervan uit dat je na het lezen van dit artikel een goed beeld hebt van de Theragun pro en dat je een gedegen aankoopbeslissing kunt nemen!

Korte samenvatting: hoe is goed is de Theragun pro?

Als iemand die worstelt met pijnlijke spieren en pijnlijke knopen door de vele uren computerwerk, stond ik te popelen om de Theragun Pro uit te proberen. En ik kan je vertellen, de Theragun PRO stelde mijn allerminst teleur. Dit massagepistool is een van de beste op de markt, met een indrukwekkende hoeveelheid massagekracht en een breed scala aan functies waardoor het zich onderscheidt van andere modellen. Waarover later meer detaillistische informatie..

Eén van de dingen die ik het leukst vind aan de Theragun Pro is zijn kracht. Met maar liefst 30kg massagekracht achter elke percussieve therapieslag, kan dit apparaat echt diep graven in zelfs de strakste knopen en spanningsplekken. En dankzij de verstelbare arm kun je je gemakkelijk richten op moeilijk bereikbare plekken zoals je schouders of onderrug.

Maar de Theragun Pro is niet alleen krachtig, hij is ook ongelooflijk veelzijdig, wat hem zeer aantrekkelijk maakt voor iedereen die het beste uit zijn massage ervaring wil halen. Bekijk hieronder welke functies dit krachtige apparaat allemaal bezit en wat de belangrijkste eigenschappen zijn.

De Theragun pro kopen – overzicht

Eigenschappen:

 • Maar liefst 30 kg massagekracht
 • Levensduur batterij: 150 minuten (erg lang in vergelijking met concurrenten)
 • Voorzien van OLED scherm en krachtmeter
 • Beste massage gun op de markt en beste theragun
 • 3 geïntegreerde, app gestuurde, vooringestelde routines
 • Verstelbare arm voor totale lichaamsbereik
 • Maar liefst 2 jaar garantie

De TheraGun PRO is het meest hoogwaardige massagepistool van Therabody (het merk achter theragun). Er zijn meerdere theraguns, maar dit is hun oogappeltje. Het apparaat is bedoeld voor de behandeling van diverse spiergroepen en zorgt ervoor dat spieren in het lichaam geactiveerd worden en de pijn wordt verlicht met bijzonder veel massagekracht. De Theragun PRO wordt geleverd inclusief vele aanvullende functies en extra’s, met eigenschappen welke professionals kennen en vertrouwen. Voorbeelden hiervan zijn de zachte maar effectieve opzetstukken, de verschillende snelheidsinstellingen en een krachtmeter. Ook kun je bij de aanschaf van de Theragun PRO rekenen op een langere batterijduur, roterende arm en een toonaangevende 2 jaar garantie. Download ook de gratis app Therabody in de Google Play/ Appstore als je hem aanschaft. Hierin vindt je onder andere zeer goed vooringestelde routines voor een hele lekkere massage.

Zijn alle massage guns van Theragun zo goed?

Dit is by far het meest luxe Theragun massage pistool en daar is zoals we eerder al zeiden ook de prijs naar. De andere Theraguns zijn dus niet zo goed als de Theragun PRO.

Wat dit natuurlijk niet betekent is dat de andere Theraguns slecht zijn, want dat wil ik absoluut niet zeggen en graag zou ik zelfs het tegendeel beweren.

Pluspunten Theragun Pro ten opzichte van de andere Theraguns

Als iemand die meerdere Theraguns heeft geprobeerd, kan ik met vertrouwen zeggen dat de Theragun Pro de anderen uit het water blaast als het gaat om bepaalde specificaties:

 • Zijn massagekracht: De Theragun Pro is ontworpen met een krachtige motor die tot 30 kilo kracht kan leveren zonder af te slaan. Dit terwijl de tweede krachtigste Theragun (Theragun elite) niet meer dan 20kg aan massagekracht kunnen leveren (wat overigens al meer is dan de meeste andere massage pistolen).
 • Betere batterij: Gaat tot wel twee keer langer mee dan de Theragun mini bijvoorbeeld.
 • OLED scherm: Niet alle massagepistolen van Therabody zijn voorzien van een OLED scherm.
 • Krachtmeter: Niet alle theraguns zijn voorzien van een krachtmeter.
 • Meer opzetstukken: De PRO versie heeft meer opzetstukken dan de meeste andere modellen van Theragun.
 • Meer snelheden: De PRO versie heeft meer opzetstukken dan de meeste andere modellen van Theragun.

Wat hebben alle Theraguns gemeen?

Zoals je misschien al had verwacht hebben de verschillende modellen van Therabody ook veel gemeen met elkaar. We zullen de belangrijkste hieronder noemen:

 • Toegang tot de Therabody heb met vooringestelde programma’s en routines.
 • Gepatenteerde borstelloze motor met QuietForce Technology ™
 • Meerdere snelheidsstanden om uit te kiezen
 • Opbergmateriaal
 • In ieder geval een Interne lithium- ion batterij (de meeste modellen hebben er twee)
 • Meer massagekracht dan de meeste andere massage pistolen
 • 2 jaar garantie (wat erg veel is)
 • Ergonomisch ontwerp

Theragun PRO prijs

De prijs is net als de kwaliteit van de Theragun PRO het hoogst van alle massage guns. Naar onze mening is de prijs het product wel waard, aangezien het logisch is dat je voor het beste product ook het meeste betaald.

Indien je het prijskaartje toch net wat te gortig vind, kun je overwegen om een goedkopere massage gun van Theragun aan te schaffen. Wij hebben nog meer massage guns van Theragun getest en vergeleken en de reviews, vind je hieronder:

Hoe verhoudt de Theragun pro zich ten opzichte van de concurrentie?

Toen ik voor het eerst hoorde over de Theragun Pro, moet ik toegeven dat mijn eerste reactie er een van scepsis was. In de loop der jaren had ik geëxperimenteerd met een breed scala aan verschillende massagepistolen en ik vond de prijs van de Theragun wel erg hoog en verwachte niet dat ik veel beter zou kunnen vinden.

Hoeveel verbetering zou het tenslotte kunnen zijn boven de verschillende andere keuzes die op de markt beschikbaar zijn zoals bijvoorbeeld de Hyperice Hypervolt massage guns? Maar nadat ik de Theragun pro een paar weken regelmatig heb gebruikt, ben ik er zeker van dat ik kan beweren dat er in wezen geen ander massagepistool is dat zo goed is als deze.

De kracht van de Theragun Pro is de belangrijkste factor die hem onderscheidt van andere vergelijkbare producten op de markt en daarnaast alle aanvullende functies zoals het gebruik van de Theragbody app, de krachtmeter, het ergonomische ontwerp, de 2 jaar garantie en het OLED scherm zijn dingen die je niet terug ziet bij andere massage guns.

Dit maakt de Theragun PRO toch wel echt uniek en naar onze mening zeker zijn geld waard. Met zoveel punten waarmee een massage gun zich onderscheid, in een toch zo competitieve markt, dat is wel heel bijzonder.

afbeelding van de Theragun pro
Je weet nu dus dat de Theragun PRO het beste massage pistool is, maar kun je zelfs voor het beste massage pistool een nadeel vinden?

Zitten er ook nadelen aan de Theragun pro?

Als iemand die de Theragun Pro uitgebreid heeft gebruikt, kan ik bevestigen dat het effectief is bij het verlichten van spierpijn en spanning.

Prijs

Het is echter belangrijk om te erkennen dat het prijskaartje voor dit apparaat vrij hoog is in vergelijking met andere massagepistolen op de markt. Voor mensen met een beperkt budget kunnen de kosten een aanzienlijk afschrikmiddel zijn.

Geluid

Een van de opvallende kenmerken van de Theragun Pro is de gepatenteerde borstelloze motor met QuietForce Technology™. Deze innovatie is heerlijk in vergelijking met de vorige Theragun modellen, maar de Theraguns produceren nog steeds redelijk wat decibel. Dit betekent dat Theraguns zekers niet de stilste massage pistolen zijn die je kunt kopen.

Conclusie: voor wie is de Theragun PRO een goede aankoop?

Het is kortweg gezegd het beste massage pistool op de markt naar onze mening en wie dus het beste wil kopen dient de Theragun PRO te nemen. Dit zijn vaak mensen die erg veel geld ter beschikking hebben en gewoon het beste product willen bezitten of professionals die het product gebruiken voor hun werk.

Ben jij niet perse op zoek naar het beste product en wil je liever wat minder geld uitgeven, kijk dan eens voor een goedkopere optie in onze review over Theraguns in het algemeen of zoek een goedkoper model in onze review: beste massage guns.

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen?

Als consument is het belangrijk om te weten dat de producten waarin je investeert elke cent waard zijn. Bij Mindsetking begrijpen we dit sentiment maar al te goed. Daarom neemt ons team bij het doen van productaanbevelingen uitgebreide maatregelen om ervoor te zorgen dat we alleen het allerbeste goedkeuren.

Onlangs hebben we de langverwachte Theragun Pro getest – een handmassagepistool dat is ontworpen voor spierverlichting en herstel. We konden niet wachten om in het testen te duiken nadat we talloze positieve recensies online hadden gezien. En laat ons je vertellen, we werden niet teleurgesteld. Ons team stond versteld van het vermogen van het apparaat om zich op specifieke delen van het lichaam te richten en spanning gemakkelijk te verlichten.

Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven – we hebben ook talloze andere beoordelingen van vertrouwde bronnen vergeleken, waardoor onze keuze niet alleen is gebaseerd op onze eigen mening.

Veelgestelde vragen

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij zien het als onze missie om als kenners van massage apparaten en massage pistolen in het algemeen, zoveel mogelijk producten te testen en vergelijken. Wanneer een product veel bekendheid geniet, zoals de Theragun PRO, dan staat deze vrij hoog op onze lijst. Daarom hebben we vrij snel de Theragun PRO getest en vergeleken met andere modellen. Zelf had ik hem al eens gebruikt, maar ik vond het toch erg leuk om hem nu ook echt te gaan vergelijken met andere massage pistolen. Samen met de Theragun PRO hebben we ook de andere massage guns van Therabody vergeleken en getest, waarvan je de reviews ook terug kunt vinden op onze website.

Hoeveel uur hebben jullie getest?

Wij hebben de Theragun PRO meer dan 10 uur getest op verschillende dagen. We hebben hem gebruikt voor- en na trainingen, maar ook na meerdere dagen kantoorwerk, wanneer we last hadden van een stijve nek. We vonden de resultaten verbluffend.

Zijn er ook Theragun PRO aanbiedingen?

Niet heel vaak, maar als je geluk hebt kun je er een vinden via de links op onze pagina. Deze links leiden naar de verkooppagina van de Theragun PRO op de website van een partner van ons.

Freelance schrijver gezondheid | + berichten

Martijn schrijft graag artikelen die verband houden met zijn interesses en passies. Zo schrijft hij graag over onderwerpen als fysiotherapie, massage en massage apparaten. De beste massage apparaten die hij vergelijkt voegt hij maar al te graag toe aan zijn eigen assortiment. Hij struint graag het internet af en neemt reviews uitvoerig door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *