gelukkig zijn

Wat is gelukkig zijn en is dit voor iedereen hetzelfde?

Gelukkig zijn is het allerbelangrijkste in het leven

Veel mensen voelen zich gedurende hun leven vaak ongelukkig en denken ”is dit het nou”? Ze willen meer en denken dat ze pas gelukkig kunnen zijn als ze hebben wat ze in gedachten hebben. Echter is dit niet de juiste manier om gelukkig te zijn. Waarom zou je wachten met gelukkig zijn als je het ook gewoon nu kunt zijn? Daar gaan we het in dit artikel over hebben.

Wat is gelukkig zijn?

Wat is gelukkig zijn nou eigenlijk? Dit kan heel divers zijn en voor iedereen anders. Maar vrijwel altijd zijn gelukkige mensen blij met wat zij hebben.

Sommige mensen zijn er van overtuigd dat je ook gelukkig kan worden door materialisme maar als het je doel wordt om eerst een Ferrari te verkrijgen en je volgens jezelf dan pas gelukkig kunt worden, kan dat wel eens heel lang gaan duren! En het is bovendien zonde dat je niet van dit moment geniet.

Gelukkige mensen zijn dus blij met wat het leven hen op dit moment geeft. Of ze nou een Porsche, een Toyota of een Kia voor de deur hebben staan, ze zijn er gelukkig mee .

Gelukkig zijn betekent dus niet dat je geen doelen meer na kunt streven. Dat kan prima en is zelfs aan te raden als je ergens naar toe wilt werken. Je moet immers weten waar je heen wilt. Maar gelukkige mensen zijn op dit moment al gelukkig en staan zichzelf dat ook toe. Ongelukkige mensen denken vaak dat ze pas gelukkig kunnen worden als ze hun doel bereikt hebben en dan gaat het mis.

Website | + berichten

Admin is het team van Mindsetking.nl. Zij publiceren voornamelijk op basis van wetenschappelijk publicaties en diepgaande psychologische inzichten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *