in dit artikel vind je alle informatie over massage cups, ook wel cellulite cups

5x beste massage cups getest om te kopen. 2023 review!

Welkom bij ons artikel over de beste massage cups en cuppings sets om te kopen. Het zijn een soort massage apparaten, die vooral voordelen voor de huid teweeg brengen en bijvoorbeeld veel bij Chinese massages worden gebruikt.

Dit artikel is samengesteld door middel van het grondig bestuderen van de producten, klantbeoordelingen en het uitvoeren van eigen tests.

Om te beginnen zullen we eerst de beste massage cups en cupping sets aan je laten zien. Hierbij zullen we ook aanvullende informatie geven, die van belang zijn.

Daarna zullen we nog wat meer algemene informatie geven over massage cups (ook wel cellulite cups genoemd) en beantwoorden we veelgestelde vragen. Indien je zelf nog vragen hebt, stel deze dan gerust.

Beste massage gups (ook sets) van dit moment

Hieronder vind je de beste massage cups (soms ook cellulite cups genoemd) van dit moment. We hebben producten getest en uitvoerig vergeleken om tot deze lijst te komen.

1. Dice Vacuum Machine Cupping set (Beste keuze)

afbeelding van de dicesculpture Dice Vacuum Machine

Eigenschappen:

 • Mooie vormen en goed voor de gezondheid
 • Natuurlijk en veilig
 • Hoogwaardig cellulite cups apparaat
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Helpt bij het verkrijgen van mooiere borsten
 • Volledige set met 24 cups, Grootste cupmaat: 16 cm

De meest populaire massage cupping set voor het natuurlijk toevoegen van extra volume en vorm aan de borsten en billen is deze en tevens kan dit apparaat voor meerdere doeleinden gebruik worden. Het reinigt de poriën, voedt de huid, verbetert de microcirculatie, verhoogt de elasticiteit van collageen en absorbeert vettige deeltjes en grote hoeveelheden vocht. Het maakt ook de spieren sterker, vermindert rimpels, stimuleert de huid en voorkomt wallen. Het is risicovrij, gezond, afslankend, eenvoudig te gebruiken en heeft een schat aan expertise op het gebied van gezondheidsaccessoires. De toewijding aan kwaliteit van de leverancier strekt zich uit tot de overtuiging dat het voor jou van cruciaal belang is om moderne technologieën ten volle te kunnen waarderen. Kortom beste massage cupping set / cellulite cupping set.

2. Vacuüm Cup Massage Everything You Want EYW (Ook erg goed)

afbeelding van de massage cupping set van everything you want

Eigenschappen:

 • Verbeterde borstgrootte en -vorm
 • Huidverbetering en rimpelverwijdering
 • Vetvermindering en spierversterking
 • Verbeterde kontvorm zonder operatie of injecties
 • Stimulatie van de afvoer van afvalstoffen
 • Verbetering van de bloedcirculatie
 • Versterking van de huid

Ben je bereid jezelf wat motivatie en een mooi uiterlijk te geven? De Vacuüm Cup Massage is er om je op alle mogelijke manieren te helpen! Zonder operatie of injecties kun je met onze unieke vacuümpomp de grootte en vorm van jouw borsten vergroten, huidverbetering bereiken en rimpels verwijderen, vet verminderen en spieren versterken, en verbeter zelfs de vorm van jouw billen. Dit is echter nog maar het begin, want we hebben nog veel meer voordelen voor je in petto! Het is essentieel voor een goede zuigkracht om de kolfd te reinigen. Let op: in verband met hygiëne mag dit product alleen ongeopend geretourneerd worden.

3. 32 delige Vacuum Cupping Massage Set (Beste prijs/kwaliteit)

afbeelding van de 32 delige cupping set

Eigenschappen:

 • Inclusief 1 vacuum handpomp en 1 verlengingsslang
 • Toegepast ter behandeling van ziektes, spierontspanning en ter bestrijding van pijn
 • Geschikt voor vrijwel het hele lichaam
 • Cuppingset + magneten + NL handleiding

De 32-delige Vacuüm Cupping Massageset ontspant de spieren en stimuleert de huid. Cupping-therapie omvat het stofzuigen van een pijnlijke spier met kopjes van glas, plastic of bamboe. Glazen bekers en vuur veroorzaakten het vacuüm. De handpompen van tegenwoordig kunnen kopjes vacuüm zuigen. Met deze plastic bekers en een vacuümpomp oefen je cupping therapie thuis zonder vuur. Set met 32 kopjes, handpomp en verlengslang. Lokale contra-indicaties zijn onder meer een beschadigde huid, spataderen, acne en gezichtsbotox/permanente fillers. Kanker, bloedziekten, nierfalen, hartaandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes type 1, bloedverdunners en levercirrose zijn algehele contra-indicaties. Raadpleeg een arts voordat je deze therapie toepast.

4. Nuvance Massage cups / cellulite cups apparaat

cupping massage apparaat van Nuvance

Eigenschappen:

 • 72 verschillende standen
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Geschikt voor cupping, schrapen en massage
 • Nieuwste technologie en ingebouwde timer
 • Zorgt voor een perfecte doorbloeding
 • 100% tevredenheidsgarantie

Het Elektrische Cellulitis Massage cups apparaat van Nuvance is ontworpen met de nieuwste technologie en verschillende zuigintensiteiten om cellulitis, spierpijn en andere lichaamspijnen te behandelen. Met 72 verschillende standen zijn de cups geschikt voor alle huidtypes en zorgen ze voor een pijnloze, veilige en effectieve behandeling. De cups stimuleren de bloedsomloop, verwijderen overtollig vet en gifstoffen van de huid en kunnen worden gebruikt voor cupping, schrapen en massage. Door het compacte en lichtgewicht ontwerp is het gemakkelijk op te bergen en mee te nemen en de meegeleverde timerfunctie zorgt voor een veilige en verantwoorde behandeling. Het pakket bevat de elektrische cellulitis cup, twee filters, een USB-oplaadkabel, een opbergtas en een gebruikershandleiding in zowel het Nederlands als het Engels. Nuvance biedt een 100% tevredenheidsgarantie, waardoor klanten het product binnen 30 dagen kunnen retourneren als ze niet tevreden zijn.

5. Edoir cupping set massage apparaat

afbeelding van het Edoir massage cups apparaat

Eigenschappen:

 • 3 therapieën: magnetische golftherapie, negatieve druktherapie & thermische energie
 • Aantal standen: 6
 • Eenvoudige bediening
 • Oplaadbaar: ja, oplaadbaar met USB
 • Afmetingen: 10*10*13,8 cm

Wie zijn bovenarmen probeert aan te spannen, wie last heeft van cellulitis in zijn benen en wie ergens anders in zijn lichaam last heeft van spierpijn, vindt de Edoir Cupping Set Massageapparatuur de ideale oplossing. Deze elektrische massagegadget maakt gebruik van een aantal verschillende benaderingen om spierongemakken en cellulitis te verlichten. Kies Edoir en je profiteert van de voordelen van verschillende benaderingen met slechts één apparaat!

6. Montana Holland cellulite cups set (Goede goedkope optie)

massage cups en cellulite cups van Montana

Eigenschappen:

 • Inclusief cellulite borstel
 • Geschikt voor alle lichaamsdelen
 • 1 Luxe Opbergzak meegeleverd
 • 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie

Ben jij geïnteresseerd in een mooiere, gladdere en jonger uitziende huid? Heb je een ongelijkmatige teint en cellulitis die maar niet weggaat, wat je ook probeert? Het goede nieuws is dat dit pakket alles bevat wat je nodig hebt om de resultaten te krijgen die je zo graag wilt! Omdat de cups in verschillende maten verkrijgbaar zijn, kunnen ze niet alleen worden gebruikt om grote delen van het lichaam te masseren, maar ook om meer gevoelige plekken, zoals het gezicht, te masseren. Nadat u de beslissing hebt genomen om dit pakket te kopen, kunt u gemoedsrust hebben in de wetenschap dat u niets zult missen.

Waar let je op bij het kopen van massage cups?

Bij het kopen van massagecups zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Eerst en vooral staat kwaliteit centraal. Je wilt een product dat lang meegaat en presteert zoals bedoeld. Zoek naar kopjes gemaakt van duurzame materialen zoals siliconen of glas, die kwalitatief beter zijn dan andere materialen.

De aanwezigheid van een pomp of vacuümmachine kan ook van invloed zijn op jouw cupping-ervaring. Hoewel handmatige zuignappen enige inspanning vergen om de nodige zuigkracht te creëren, kunnen automatische apparaten het proces eenvoudiger en consistenter maken. Overweeg jouw eigen voorkeuren en behoeften wanneer je besluit of deze functie de extra investering waard is.

Een andere factor waarmee rekening moet worden gehouden, is het aantal verschillende cup maten dat in een set wordt aangeboden.

Sommige maten kunnen geschikter zijn voor bepaalde delen van het lichaam, dus het hebben van opties kan de veelzijdigheid van jouw massageroutine vergroten.

Voordelen van het gebruik van massage cups / cellulite cups

Heb je ooit gehoord van massage cups? Of ben jij één van die mensen die denkt dat ze gewoon weer een fabel zijn? Nou, laat me je vertellen – massage cups zijn het echte werk! Ze verlichten niet alleen spierspanning en zorgen voor ontspanning, maar ze kunnen ook helpen bij de behandeling van cellulitis en je mooiere lichaamsvormen geven. Bovendien minder pijn? Wie zou dat niet willen?

Laten we beginnen met spierontspanning. Het gebruik van massage cups zorgt voor een diepe weefselmassage die helpt om strakke spieren los te maken en de doorbloeding te bevorderen. Het is alsof je je eigen persoonlijke masseuse thuis hebt (minus de ongemakkelijke praatjes). En als je een atleet bent of iemand die regelmatig traint, kan het gebruik van massage cups echt helpen om de hersteltijd te versnellen en blessures te voorkomen.

Cellulite & cellulitis behandelen

De massage cups zuigen gewoon op je huid en ze dienen bewogen te worden in cirkelvormige bewegingen, zodat ze op deze manier cellulite en cellulits kunnen behandelen. De zuigkracht helpt om vetophopingen onder het huidoppervlak af te breken, terwijl ook de bloedstroom en circulatie wordt verbeterd. Bovendien voelt het best goed, al zeggen we het zelf!

Indien je meer wil weten over cellulitis behandelen, kun je op onze bijbehorende pagina hierover lezen. Ook hebben we nog een pagina gewijd, speciaal aan cellulite massage apparaten.

Hoe gebruik je massage cups / cellulite cups?

 • Breng een hoogwaardige massageolie aan op de huid die je gaat behandelen voordat je gaat cuppen.
 • Knijp in de cellulitiscup of druk jouw duimen omhoog tegen de bovenkant van de cup om hem op je huid te laten zuigen nadat je hem daar op hebt geplaatst.
 • Gelukt? Hierdoor zit de cup nu aan je huid vast. Begin met het masseren van je huid door te zigzaggen, cirkelen en van onder naar boven te beginnen.
 • Besteed 5 tot 10 minuten aan elk gebied dat je wil masseren.
 • Verwijder de kopjes. Zitten ze nog aan je lichaam vast? Schuif dan een vinger onder de beker om deze los te laten. Door je huid zacht te masseren en meer olie te gebruiken, kun je deze beter verzorgen.

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen

Bij Mindsetking begrijpen we het belang van het maken van weloverwogen keuzes, vooral als het gaat om producten voor persoonlijke verzorging zoals massagecups en cellulite cups. Daarom hebben we het tot onze missie gemaakt om elk product grondig te onderzoeken en te testen voordat we het op onze website plaatsen. Wij geloven dat vertrouwen wordt verdiend door transparantie, eerlijkheid en toewijding om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Ons team van experts heeft talloze beoordelingen gelezen van echte klanten die deze producten hebben gebruikt, waardoor we waardevolle inzichten kunnen verzamelen in hun werkzaamheid en mogelijke nadelen. We voeren ook onze eigen tests uit om ervoor te zorgen dat elk product voldoet aan onze strenge normen voor kwaliteit, veiligheid en effectiviteit. Deze combinatie van onderzoek en praktische ervaring geeft ons het vertrouwen om alleen de beste massagecups en cellulitiscups op de markt aan te bevelen.

Veelgestelde vragen over massage cups

Hoeveel producten hebben jullie getest?

Voor dit artikel hebben wij 5 producten getest en wij hadden voor het schrijven van dit artikel al honderden massage apparaat getest. Wij hebben ons inmiddels gespecialiseerd in massage apparatuur en de review artikelen hierover kun je vinden op onze website.

Waar is de beoordeling in deze review op gebaseerd?

In deze review hebben we onze product keuzes onder andere gebaseerd op kwaliteit van de producten, kwaliteit van de materialen, klantbeoordelingen, prijs, aantal en type meegeleverde cups en prijs.

Geven massage cups blauwe plekken?

De eerste paar keer dat je de cups gebruikt, kun je blauwe plekken krijgen die op zuigzoenen lijken. In het begin kan cupping ook een beetje ongemakkelijk en intens lijken. Dus maak je geen zorgen, het gebruik van een cupping set wordt na verloop van tijd leuker en zelfs ontspannend.

Freelance schrijver gezondheid | + berichten

Martijn schrijft graag artikelen die verband houden met zijn interesses en passies. Zo schrijft hij graag over onderwerpen als fysiotherapie, massage en massage apparaten. De beste massage apparaten die hij vergelijkt voegt hij maar al te graag toe aan zijn eigen assortiment. Hij struint graag het internet af en neemt reviews uitvoerig door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *