In deze review krijg je eerlijke informatie over de norhtwall massage guns en ontdek je welk northwall massage pistool het beste is om te kopen

Beste Northwall Massage Gun Kopen? Lees Eerst Onze 2023 Review.

Als je op zoek bent naar de beste Northwall massage gun of aanvullende informatie zoek over deze massage pistolen, dan ben je hier aan het juiste adres! Ons doel is om eerlijk en onpartijdig advies te geven over welk Northwall massage gun het beste bij jouw behoeften past. We hebben alle modellen getest en vergeleken en in dit artikel vind je belangrijke informatie over deze massage pistolen.

Om te beginnen zullen we de beste northwall massage guns met je doornemen en benoemen we hun voor- en nadelen. Wat verder op deze pagina zullen we nog aanvullende informatie geven over de kwaliteit en prijs van Northwall massage guns in vergelijking met haar concurrenten, geven we eventuele alternatieve prijs en ten slotte sluiten we af met de veelgestelde vragen.

De beste Northwall massage guns van dit moment

Jij bent vast en zeker op zoek naar de beste Northwall massage gun of in ieder geval op zoek naar een eerlijke Northwall massage gun review. In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres!

Om jouw zoekopdracht te verfijnen, hebben we zorgvuldig gekeken naar de kenmerken van elk model, zoals gewicht, batterijduur en snelheidsinstellingen. We hebben ook rekening gehouden met recensies van klanten om onze lijst met aanbevelingen perfect te maken.

1. Northgun PRO – Professioneel Massage Pistool (Beste keuze)

Northgun pro massage pistool voor het hele lichaam en het beste massage pistool van het merk Norhtgun!

Eigenschappen:

 • 5 Verwisselbare opzetstukken
 • 5 Snelheidsstanden
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Inclusief luxe opbergkoffer
 • 4 uur batterij duur
 • Laag Geluidsniveau
 • Antislip handvat
 • Ingebouwde Timer (Veiligheidsstop na 10 min)

De beste Northwall massage gun kopen volgens ons en klanten die ze al gebruikt hebben? De Northwall massage gun PRO is de perfecte aanvulling voor elke atleet, fysiotherapeut of andere fitness-en revalidatie professionals. Met de Northwall massage gun bevorder je middels een krachtige massage spierherstel, ontspanning en kun je pijn uit het lichaam masseren. Deze gun heeft de meest krachtige motor van alle Northwall massage pistolen (2600 mAh) en dat merk je. Met de vernieuwde Northwall technologie wordt de vibratie van de Northwall massage gun pro tot 80% dieper in de spieren gebracht dan andere massage apparaten. Bovendien kun je door de krachtige motor en lange batterij duur, lang genieten van de deep tissue massage, zonder dat je deze Northwall massage gun pro hoeft op te laden. Voor ons is dit een van de beste massage pistolen en we prijzen hem dan ook meerdere malen aan op onze website.

2. Northwall Massage Gun Brons (Beste prijs/kwaliteit)

Afbeelding van de Northwall massage gun met bronze tint

Eigenschappen:

 • USB-C Oplaadbaar
 • 20 Snelheidsstanden voor jouw gemak
 • 6 verschillende opzetstukken
 • Effectief voor de trigger points
 • Ook een vrij laag geluidsniveau
 • Vermindert pijnlijke spieren
 • Ingebouwde timer is ook aanwezig
 • Wat minder krachtig dan bovenstaande optie

Ook dit is een krachtige Northwall Massage Gun, maar wel iets minder krachtig dan de PRO. Ook met deze masasge gun bevorder je het herstel van de spieren na een zware training is onze ervaring. We hebben hem gebruikt na een zware fitness training en hadden de volgende dag merkbaar minder spierpijn. In de reviews lezen we ook dat sporters hem regelmatig gebruiken en mensen met rug klachten. Er wordt ook aangeven dat een voordeel van dit apparaat is dat hij zo lekker licht is en dat vonden wij eigenlijk ook (680 gram). Ook is de gun stil (laag geluidsniveau) en heeft het een compacte maatvoering―wat ideaal is voor reisende atleten―evenals extra lange batterijduur tot 4 uur gebruik, dankzij de 2000 mAh lithium-ionbatterij. Daarbij wordt er bij elke Northwall Massagepistool Brons geleverd met 6 verschillende massagekoppen en 30 instelbare vibratiemodi (variërend van 1400 tot 3200 Rpm). Ook bevat het een raadzaam veiligheidstimer na 10 min gebruik, met daarbij een handige bergkoffer om alles te vervoeren.

3. Northgun PRIME – Massage Gun (Een goede derde)

afbeedling northwall massage gun prime zwart

Eigenschappen:

 • USB-C Oplaadbaar
 • Twintig Snelheidsstanden
 • Zes verschillende opzetstukken / massagekoppen
 • Het massageapparaat beschikt niet over een afstandsbediening
 • Inclusief een Timer (Veiligheidsstop na 10 min)
 • Lange Batterijduur – 1500 mAh

Deze Norhtwall massage gun is ook erg goed, maar naar onze mening en die van klanten, net even wat minder dan bovenstaande opties. De Northwall massage gun Prima is ook een vrij krachtige massage gun met 12,6V en 1500 mAh. Deze massage gun van Northwall heeft verder 6 verschillende massagekoppen die meegeleverd worden, die elk op 20 verschillende snelheden kunnen worden bediend. Opladen gaat gemakkelijk met de Northwall massage gun prime via de universele USB-C aansluiting. Ook wordt er zelfs een timer meegeleverd, die na 10 minuten automatisch stopt om veiligheid te garanderen. Ten slotte kun je hem meenemen in een handige opbergkoffer die wordt meegeleverd met de massage guns van Northwall. Er zat weinig verschil tussen deze Northwall massage gun en de bronze naar onze mening.

Waarom is de Northgun Pro het beste uit de test gekomen?

De Northgun Pro van Northwall is door ons verkozen tot de best geteste Northwall massage gun. We hebben dit apparaat zelf getest en daarnaast blijkt ook uit de reviews door klanten dat dit het beste massaage pistool van Northwall is.

 • Krachtigste motor: De Northwall massage gun pro is gemaakt met het oog op gemak en beschikt over een krachtige motor, die je goed door voelt dringen in je spieren. Geen wonder dat deze massage gun kan helpen bij het verlichten van spierspanning en pijn.
 • Lange batterijduur: De batterijduur van de Northgun Pro is ook ongeëvenaard; gebruikers kunnen tot 4 uur consistent gebruik verwachten voordat ze het apparaat moeten opladen. Dit zien wij nauwelijks terug bij andere massagepistolen.
 • Hoogste klant beoordelingen: Wat dit massagepistool verder onderscheidt van de andere Northwall massage guns en andere producten op de markt, zijn de beoordelingen van echte klanten, want hij wordt zeer hoog beoordeeld.

Gebruikers prijzen de effectiviteit van de diepe weefselmassages, het gebruiksgemak en ervaren telkens weer de voordelen. Velen geven aan blij te zijn met de mate waarin hun spanning en pijn werden verlicht nadat ze dit product slechts 10 minuten per sessie hadden gebruikt.

Ervaringen van gebruikers van de Northwall massage gun PRO

”Zalig. Heerlijk stevige massage. Tweemaal daags gebruik voor en na de training zorgt voor een betere flexibiliteit van de spieren.” Review van Ashleydoktertje (20-29 jaar) bij Northwall massage gun PRO.

”Heel fijn, helpt mij enorm met het herstel bij mijn hamstring blessure. Op aanraden van mijn kinesist gekocht.” Review van Jorgenssoccer (30-39 jaar) bij Northwall massage gun PRO.

”Ik heb het nu ongeveer 3 weken en gebruik het zo goed als dagelijks. Ideaal om de spieren los te maken na een training. Foamrollen en kine hielpen niet voldoende maar ben dankzij dit apparaat voor de eerste keer in meer dan 2 jaren pijnvrij. Goede investering dus.” Review van Jessi1989 (30-39 jaar) uit Pelt bij Northwall massage gun PRO

” Mijn man heeft een zwaar verkeersongeval gehad, met veel complicaties. Na 14 jaar 29 operaties en zoveel therapeute gezien te hebben kom ik dit tegen. Wij hebben van alles gekocht maar niets help, of maar even. Onder tussen al een knieprothese waar hij niet door kan streken en of door kan buigen. Nu hebben we dit gekocht en 2 dagen later hij kan doorstreken. Echt blij een aanrader.” Review van Jolanda (30-39 jaar) bij Northwall massage gun PRO.

Maar de prime heeft meer snelheidsstanden en opzetstukken?

Inderdaad de Northwall massage gun prime heeft meer opzetstukken en snelheden meegeleverd dan de Northwall massage gun pro.

We moeten hierbij aangeven dat de 5 snelheidsstanden en 5 verwisselbare opzetstukken die de Northwall massage gun pro biedt meer dan voldoende zijn. De 20 snelheidsstanden die de Northwall massage gun Prime biedt zijn een beetje overdreven en overbodig. Wij hebben ze zelf nauwelijk gebruikt en andere klanten horen we er ook niet over.

We vinden het wel enigszins vreemd dat de Northwall massage gun prime meer opzetstukken krijgt meegeleverd, maar desondanks hebben we ze niet gemist..

Waarom kun je de keuzes van Mindsetking vertrouwen?

We hebben al het harde werk voor je gedaan: we hebben talloze beoordelingen vergeleken en producten getest om er zeker van te zijn dat we je de beste Northwall massage guns zullen voorschotelen. Daarnaast zijn we experts op het gebied van massage apparaten en massage guns, zoals je in onze vele reviews kunt lezen.

Bij Mindsetking staat vertrouwen voorop in onze waarden en we doen er alles aan om dit te waarborgen. Wij zijn van mening dat onze lezers verdienen te weten wat de beste producten zijn en daarom testen wij ze zelf ook. Elk inbegrepen product is grondig onderzocht om er zeker van te zijn dat het voldoet aan onze strenge normen voor kwaliteit en prestaties.

We begrijpen hoe belangrijk het is om betrouwbare hulpmiddelen te hebben bij het aanpakken van jouw gezondheidsbehoeften.

Een aantal andere reviews om onze expertise te tonen

Een kleine maar populaire hap aan reviews die we nog meer hebben geschreven omtrent massage pistolen (zoek voor andere massage apparaten op onze website): Hyundai massage guns, MusclePro massage guns, Sanbo massage guns, Silvergear massage gun, & Tunturi massage guns.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een Northwall massage gun?

De krachtige Northwall massage guns helpen om spierpijn en -spanning geconcentreerd te verlichten, terwijl het de doorbloeding verbetert en de hersteltijd na inspannende activiteiten verkort.

Deze massage pistolen werken door druk uit te oefenen door middel van percussie- of vibratiemassage technieken waarmee gebruikers gemakkelijk specifieke punten op hun lichaam kunnen richten.

Door gerichte druk uit te oefenen met dit apparaat, kunnen gebruikers de spanning in deze gebieden effectief verminderen, wat resulteert in meer mobiliteit en flexibiliteit terwijl de algehele spiervermoeidheid wordt verminderd.

Een Northwall massage gun is ook geweldig voor het losmaken van strakke knopen die ontstaan als gevolg van een slechte houding of stressgerelateerde spanning.

Zijn er betere alternatieven voor een Northwall massage gun?

Er zijn alternatieven tussen de vele merken die massage guns leveren, maar zijn deze ook daadwerkelijk beter dan de Northwall massage guns?

Naar onze mening hebben de Northwall massage pistolen de beste prijs/kwaliteit verhouding en zijn ze kwalitatief gewoon één van de toppers. Je kunt met meerdere merken een goede aankoop doen en met Northwall doe je dat zeker. Je zal daarom ook massage pistolen van Northwall terugvinden in ons artikel omtrent de beste massage guns in het algemeen.

Indien je een beter alternatief wil dan Northwall, dan betaal je al gauw 300-500 euro voor je massage pistool en dat is 2-3 keer de prijs van het duurste Northwall massage pistool.

Mocht je dit er voor over hebben, dan kun je eens kijken naar: Hyperice massage guns of Theraguns.

Veelgestelde vragen over Northwall massage guns?

Zijn er ook Northwall massage gun aanbiedingen?

Zo nu en dan zijn er zeker aanbiedingen te vinden. Via onze links in dit artikel kun je checken of er op dit moment een aanbieding van pas is voor jou.

Hoeveel producten hebben jullie getest?

Wij hebben alle Northwall massage guns getest die er zijn en daarnaast nog vele andere massagepistolen. Het gezamelijke aantal loopt gemakkelijk op boven de 30. Wij hebben vele reviews geschreven over verschillende massagepistolen en zodoende dus ook heel veel massage pistolen getest.

Zijn Northwall massage guns professionele massage guns?

Voor zover de term professioneel bestaat, vinden wij van wel. We kennen enkele professionals (sporters en therapeuten) die er zeer over te spreken zijn. Je kunt dit ook lezen in de reviews en op forums. Voor de beste Northwall massage guns en uitleg over deze massage pistolen moet je bij Mindsetking zijn.

Northwall massage gun of Sanbo massage gun?

Baserend op de reviews van klanten scoort de Northwall Northgun Pro het beste. Dit massagepistool is beoordeeld als het hoogste op de markt en biedt hele goede massages voor verlichting van pijnlijke spieren en andere spanningsgerelateerde problemen. De Sanbo massage guns zijn ook goed, maar leggen het in cijfers dus iets af ten opzichte van de Northgun pro.

Freelance schrijver gezondheid | + berichten

Martijn schrijft graag artikelen die verband houden met zijn interesses en passies. Zo schrijft hij graag over onderwerpen als fysiotherapie, massage en massage apparaten. De beste massage apparaten die hij vergelijkt voegt hij maar al te graag toe aan zijn eigen assortiment. Hij struint graag het internet af en neemt reviews uitvoerig door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *