In deze review krijg je eerlijke informatie over de norhtwall massage guns en ontdek je welk northwall massage pistool het beste is om te kopen

Beste Northwall massage gun kopen? Lees eerst onze 2024 review.

Als je op zoek bent naar de beste Northwall massage gun of aanvullende en eerlijke informatie zoek over deze massage pistolen, dan ben je bij onze Northwall massage gun review het juiste adres! Ons doel is om eerlijk en onpartijdig advies te geven over elke Northwall massage gun zodat je een gedegen aankoop kunt doen. We hebben alle modellen getest en vergeleken en in dit artikel vind je de belangrijkste informatie over deze massage pistolen.

Om te beginnen zullen we de beste northwall massage guns met je doornemen en benoemen we hun voor- en nadelen. Wat verder op de pagina zullen we nog aanvullende informatie geven over de kwaliteit en prijs van Northwall massage guns in vergelijking met de concurrenten en ten slotte sluiten we af met de veelgestelde vragen.

Beste Northwall massage gun kopen – onze review

Jij bent vast en zeker op zoek naar de beste Northwall massage gun of in ieder geval op zoek naar een eerlijke Northwall massage gun review. In beide gevallen kun je met onze Northwall massage gun review uit de voeten!

Om jouw zoekopdracht te verfijnen, hebben we zorgvuldig gekeken naar de kenmerken van elk model, zoals gewicht, batterijduur en snelheidsinstellingen. We hebben ook rekening gehouden met recensies van klanten om onze lijst met aanbevelingen perfect te maken.

1. Northgun PRO – Professionele massage gun (Beste keuze)

Northgun pro massage pistool voor het hele lichaam en het beste massage pistool van het merk Norhtgun!

Eigenschappen:

 • 5 Verwisselbare opzetstukken
 • 5 Snelheidsstanden
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Inclusief luxe opbergkoffer
 • 4 uur batterij duur
 • Laag Geluidsniveau
 • Antislip handvat
 • Ingebouwde Timer (Veiligheidsstop na 10 min)

De beste Northwall massage gun kopen volgens ons en klanten die ze al gebruikt hebben? De Northwall massage gun PRO is de perfecte aanvulling voor elke atleet, fysiotherapeut of andere fitness-en revalidatie professionals. Met de Northwall massage gun bevorder je middels een krachtige massage spierherstel, ontspanning en kun je pijn uit het lichaam masseren. Ook bij triggerpoint massage is hij zeer effectief. Deze massage gun heeft daarnaast de meest krachtige motor van alle Northwall massage pistolen (2600 mAh) en dat merk je. Met de vernieuwde Northwall technologie wordt de vibratie van de Northwall massage gun pro tot 80% dieper in de spieren gebracht dan andere massage apparaten. Bovendien kun je door de krachtige motor en lange batterij duur, lang genieten van de deep tissue massage, zonder dat je deze Northwall massage gun pro hoeft op te laden. Voor ons is dit één van de beste massage pistolen en we prijzen hem dan ook meerdere malen aan op onze website.

2. Northwall Massage Gun Brons (Beste prijs/kwaliteit)

Afbeelding van de Northwall massage gun met oplader

Eigenschappen:

 • USB-C Oplaadbaar
 • 20 Snelheidsstanden voor jouw gemak
 • 6 verschillende opzetstukken
 • Effectief voor de trigger points
 • Ook een vrij laag geluidsniveau
 • Vermindert pijnlijke spieren
 • Ingebouwde timer is ook aanwezig
 • Wat minder krachtig dan bovenstaande optie

Ook dit is een krachtige Northwall Massage Gun, maar wel iets minder krachtig dan de PRO. Ook met deze masasge gun bevorder je het herstel van de spieren na een zware training is onze ervaring. We hebben deze massage gun gebruikt na een zware fitness training en hadden de volgende dag merkbaar minder spierpijn. In de reviews lezen we ook dat sporters hem regelmatig gebruiken en mensen met rug klachten. Er wordt ook aangeven dat een voordeel van dit apparaat is dat hij zo lekker licht is en dat vonden wij eigenlijk ook (680 gram). Ook is de gun stil (laag geluidsniveau) en heeft het een compacte maatvoering―wat ideaal is voor reisende atleten―evenals extra lange batterijduur tot 4 uur gebruik, dankzij de 2000 mAh lithium-ionbatterij. Daarbij wordt er bij elke Northwall massage pistool Brons geleverd met 6 verschillende massagekoppen en 30 instelbare vibratiemodi (variërend van 1400 tot 3200 Rpm). Ook bevat het een raadzaam veiligheidstimer na 10 min gebruik, met daarbij een handige bergkoffer om alles te vervoeren.

3. Northwall massage gun – Northgun Flex (Beste flexibele kop)

afbeelding van de northwall massage gun flex

Eigenschappen:

 • Kop is flexibel voor een betere reach en druk
 • in 3 kleuren verkrijgbaar
 • 4 opzetstukken inbegrepen
 • 5 Vibratie standen – 1800 tot 3000 rpm
 • Lange Batterijduur – 2600 mAh
 • Bevordert Spierherstel & Spierontspanning
 • Ingebouwde Timer (Veiligheidsstop na 10 min)

De Northwall Massage Gun – Northgun FLEX is een geavanceerd massage apparaat bevordert het spierherstel en verbetert de doorbloeding, wat essentieel is na intensieve trainingen of fysieke activiteiten. De krachtige motor en de lange batterijduur (2600 mAh) zorgen voor consistentie en efficiëntie in gebruik. De Northgun FLEX is uitgerust met vier verschillende kopstukken, elk ontworpen voor specifieke behoeften: van het verlichten van spierpijn tot het verbeteren van flexibiliteit en het behandelen van gewrichten en triggerpoints. De flexibele, verstelbare kop en het compacte ontwerp maken het ideaal voor reizen. Bovendien is de massage gun voorzien van een handige universele USB-C oplaadpoort, waardoor het eenvoudig op te laden is. Met vijf vibratiestanden, variërend van 1800 tot 3000 rpm, en een ingebouwde timer voor veiligheid, biedt de Northgun FLEX een professionele massage-ervaring.

4. Northgun massage gun PRIME (Goedkope optie)

afbeedling northwall massage gun prime professioneel

Eigenschappen:

 • USB-C Oplaadbaar
 • Twintig Snelheidsstanden
 • Zes verschillende opzetstukken / massagekoppen
 • Het massageapparaat beschikt niet over een afstandsbediening
 • Inclusief een Timer (Veiligheidsstop na 10 min)
 • Lange Batterijduur – 1500 mAh

Deze Norhtwall massage gun is ook erg goed, maar naar onze mening en die van klanten, net even wat minder dan bovenstaande opties. De Northwall massage gun Prima is ook een vrij krachtige massage gun met 12,6V en 1500 mAh. Deze massage gun van Northwall heeft verder 6 verschillende massagekoppen die meegeleverd worden, die elk op 20 verschillende snelheden kunnen worden bediend. Opladen gaat gemakkelijk met de Northwall massage gun prime via de universele USB-C aansluiting. Ook wordt er zelfs een timer meegeleverd, die na 10 minuten automatisch stopt om veiligheid te garanderen. Ten slotte kun je hem meenemen in een handige opbergkoffer die wordt meegeleverd met de massage guns van Northwall. Er zat weinig verschil tussen deze Northwall massage gun en de bronze naar onze mening.

Waarom is de Northgun Pro het beste uit de test gekomen?

De Northgun Pro van Northwall is door ons verkozen tot de best geteste Northwall massage gun. We hebben dit apparaat zelf getest en daarnaast blijkt ook uit de reviews door klanten dat dit het beste massaage pistool van Northwall is.

 • Krachtigste motor: De Northwall massage gun pro is gemaakt met het oog op gemak en beschikt over een krachtige motor (tot wel 2600 mAh), die je goed door voelt dringen in je spieren. Geen wonder dat deze massage gun kan helpen bij het verlichten van spierspanning en pijn. Ook is hij erg effectief tijdens een warming up of na een intensieve work out.
 • Meeste RPM: met een bereik van 2.000 tot 3.200 tpm kan de Northgun Pro dieper in je spieren reiken dan welke ander massage gun dan ook. Of je nu pijn wilt verlichten na een training of gewoon wilt ontspannen na een lange dag op het werk, dit apparaat biedt je ongeëvenaarde verlichting die je vrijwel nergens anders vindt.
 • Lange batterijduur: De batterijduur van de Northgun Pro is ook ongeëvenaard; gebruikers kunnen tot 4 uur consistent gebruik verwachten voordat ze het apparaat moeten opladen. Dit zien wij nauwelijks terug bij welke massage gun dan ook.
 • Kortste oplaadtijd: met 120 min heeft de Northwall massage gun PRO de kortste oplaadtijd, wanneer deze aan de oplader ligt.
 • Het lichtst in gewicht: ook is hij met slechts 0,68 kg ongelooflijk licht, wat betekent dat je hem voor langere tijd kunt gebruiken zonder enig ongemak of vermoeidheid in je arm te ervaren. Dit maakt het een uitstekende keuze voor professionals die regelmatig een massage pistool moeten gebruiken als onderdeel van hun werk.
 • Hoogste klant beoordelingen: Wat deze massage gun verder onderscheidt van de andere Northwall massage guns en andere producten op de markt, zijn de beoordelingen van echte klanten, want hij wordt zeer hoog beoordeeld.

Gebruikers prijzen de effectiviteit van de diepe weefselmassages, het gebruiksgemak en ervaren telkens weer de voordelen. Velen geven aan blij te zijn met de mate waarin hun spanning en pijn werden verlicht nadat ze dit product slechts 10 minuten per sessie hadden gebruikt.

Maar de prime heeft meer snelheidsstanden en opzetstukken?

Inderdaad de Northwall massage gun prime heeft meer opzetstukken en snelheden meegeleverd dan de Northwall massage gun pro.

We moeten hierbij aangeven dat de 5 snelheidsstanden en 5 verwisselbare opzetstukken die de Northwall massage gun pro biedt meer dan voldoende zijn. De 20 snelheidsstanden die de Northwall massage gun Prime biedt zijn een beetje overdreven en overbodig. Wij hebben ze zelf nauwelijk gebruikt en andere klanten horen we er ook niet over.

We vinden het wel enigszins vreemd dat de Northwall massage gun prime meer opzetstukken krijgt meegeleverd, maar desondanks hebben we ze niet gemist..

Ervaringen van gebruikers van de Northwall massage gun PRO

”Zalig. Heerlijk stevige massage. Tweemaal daags gebruik voor en na de training zorgt voor een betere flexibiliteit van de spieren.” Review van Ashleydoktertje (20-29 jaar) bij Northwall massage gun PRO.

”Heel fijn, helpt mij enorm met het herstel bij mijn hamstring blessure. Op aanraden van mijn kinesist gekocht.” Review van Jorgenssoccer (30-39 jaar) bij Northwall massage gun PRO.

”Ik heb het nu ongeveer 3 weken en gebruik het zo goed als dagelijks. Ideaal om de spieren los te maken na een training. Foamrollen en kine hielpen niet voldoende maar ben dankzij dit apparaat voor de eerste keer in meer dan 2 jaren pijnvrij. Goede investering dus.” Review van Jessi1989 (30-39 jaar) uit Pelt bij Northwall massage gun PRO

” Mijn man heeft een zwaar verkeersongeval gehad, met veel complicaties. Na 14 jaar 29 operaties en zoveel therapeute gezien te hebben kom ik dit tegen. Wij hebben van alles gekocht maar niets help, of maar even. Onder tussen al een knieprothese waar hij niet door kan streken en of door kan buigen. Nu hebben we dit gekocht en 2 dagen later hij kan doorstreken. Echt blij een aanrader.” Review van Jolanda (30-39 jaar) bij Northwall massage gun PRO.

northwall massage guns vergelijken - welke is het beste?
Northwall massage guns staan er dus zeer goed op in de markt, ondanks dat er zoveel concurrentie is..

Northwall massage gun review: zijn er betere alternatieven?

Er zijn alternatieven tussen de vele merken die massage guns leveren, maar zijn deze ook daadwerkelijk beter dan de Northwall massage guns?

Naar onze mening hebben de Northwall massage pistolen de beste prijs/kwaliteit verhouding en zijn ze kwalitatief gewoon één van de toppers.

Ze leveren kwalitatieve massage guns, die tot de beste behoren

Je kunt met meerdere merken een goede aankoop doen en met Northwall doe je dat zeker. Er zijn vrijwel geen merken die een betere prijs kwaliteit verhouding bieden dan Northwall en dit tonen honderden klantbeoordelingen ook aan.

Northwall presteert beter dan de concurrentie op het gebied van kracht, ergonomisch ontwerp, duurzaamheid, snelheid van vibreren en prijs/kwaliteit verhouding. Je zal daarom ook massage pistolen van Northwall terugvinden in ons artikel omtrent de beste massage gun in elke situatie.

De top van de markt kost je een vermogen

Indien je een betere massage gun als alternatief wil voor Northwall, dan betaal je al gauw 300-500 euro voor je massage pistool en dat is 2-3 keer de prijs van het duurste Northwall massage pistool.

Northwall is een goede massage gun, maar met zoveel extra budget kun je schijnbaar nog wat beters creëren. Deze massage apparaten leveren nog betere prestaties en hebben vaan ook nog meer functies, zoals voor ingestelde programma’s die via een app bedienbaar zijn.

Mocht je dit er voor over hebben, dan kun je eens kijken naar de volgende merken: Hyperice massage guns of Theraguns.

Wat als je een mini massage gun wil?

iets wat je bij Northwall een nadeel zou kunnen noemen is dat zij naast de Northgun FLEX niet echt een normale mini massage gun in hun assortiment hebben. Een mini massage pistool wordt tegenwoordig vaak verkocht en wordt geprezen door zijn kleinere formaat, draagbaarheid en goedkopere prijs.

Een mini massage gun kan een goed massage apparaat zijn als je op de prijs wil letten, als je een massage gun wil uitproberen of wanneer je minder kracht wil hebben.

deze vrouw gebruik de northwall massage gun pro voor spierontspanning

Waarom kun je onze Northwall massage gun review vertrouwen?

We hebben al het harde werk voor je gedaan in deze review over de Northwall massage gun. Zo hebbenwe talloze beoordelingen vergeleken en producten getest om er zeker van te zijn dat we je de beste Northwall massage guns zullen voorschotelen in onze Northwall massage gun review. Daarnaast zijn we experts op het gebied van massage apparaten en massage guns, wat blijkt uit onze vele testen en reviews, die gewaardeerd worden.

Bij Mindsetking staat vertrouwen voorop in onze waarden en we doen er alles aan om dit te waarborgen. Wij zijn van mening dat onze lezers verdienen te weten wat de beste producten zijn en daarom testen wij ze zelf ook. Elke massage gun of ander product is grondig onderzocht om er zeker van te zijn dat het voldoet aan onze strenge normen voor kwaliteit en prestaties.

Een aantal andere reviews om onze expertise te tonen

Een kleine maar populaire hap aan reviews die we nog meer hebben geschreven omtrent massage pistolen (zoek voor andere massage apparaten op onze website): Fitage massage gun, Hyundai massage guns, MusclePro massage guns, Sanbo massage guns, Silvergear massage gun, & Tunturi massage guns.

Northwall massage gun gebruiksaanwijzing

De Northwall massage gun is een geavanceerd hulpmiddel voor spierherstel en ontspanning en ze hebben ook een gebruiksaanwijzing, die we hieronder hebben samengevat (gaat over de Northgun pro, hun beste model). Voor de volledige Northwall massage gun handleiding, klik je op deze link.

 • Veiligheid voor gebruik:
  • Gebruik je Northwall massage gun nooit in de buurt van water.
  • Houd het ventilatierooster van de Northgun vrij van stof en vuil.
  • Probeer het apparaat nooit zelf te openen.
  • Gebruik het niet langer dan één uur aaneengesloten; laat het 30 minuten rusten voor hergebruik.
  • Laad het apparaat nooit ’s nachts op en laad het enkel op onder toezicht.
  • Ontkoppel de oplader van de batterij voordat je hem gebruikt.
  • Geschikt voor volwassenen; gebruik niet bij blessures zonder doktersconsult.
 • Algemene waarschuwingen:
  • Controleer het apparaat zorgvuldig op defecten voor elk gebruik.
  • Laad enkel op met de meegeleverde USB-C kabel.
  • Houd haren en lichaamsdelen weg van de schacht van de massagekoppen.
  • Stop onmiddellijk bij pijn of ongemak.
  • Gebruik alleen op zachte lichaamsweefsels en nooit op hoofd of botten.
 • Specifieke gebruiksinstructies:
  • Geschikt voor gebruik op een droge huid of over kleding in een op- en neergaande beweging voor 60 tot 90 seconden per spier.
  • Ingebouwde beveiliging schakelt de Northwall massage gun uit na 10 minuten.
  • Sluit de USB-kabel aan op een laptop of PC als het niet correct oplaadt; niet elke adapter is geschikt.
 • Technische specificaties:
  • Ergonomisch handvat inbegrepen, batterij-indicator, USB-C lader.
  • Vermogen: 25W, Spanning: 7.4V, Gewicht: 0.68 Kg.
  • Oplaadtijd: 3 uur, Vibratieniveaus: 5.
 • Garantie en Contact:

Veelgestelde vragen over Northwall massage guns?

Zijn er ook Northwall massage gun aanbiedingen?

Zo nu en dan zijn er zeker aanbiedingen te vinden. Via de links in onze Northwall massage gun review kun je kijken of er op dit moment een aanbieding van pas is voor jou.

Zijn Northwall massage guns professionele massage guns?

Voor zover de term professioneel bestaat, vinden wij van wel. We kennen enkele professionals (sporters en therapeuten) die er zeer over te spreken zijn. Je kunt dit ook lezen in de reviews en op forums. Voor de beste Northwall massage guns en uitleg over deze massage pistolen moet je bij Mindsetking zijn.

Hoeveel producten hebben jullie getest?

Wij hebben alle Northwall massage guns getest die er zijn en daarnaast nog vele andere massage apparaten en guns. Het gezamelijke aantal loopt gemakkelijk op boven de 30. Wij hebben vele reviews geschreven over verschillende soorten massage guns en zodoende dus ook heel massage apparaten getest.

Northwall massage gun of Sanbo massage gun?

Baserend op de reviews van klanten scoort de Northwall Northgun Pro het beste. Dit massage pistool is beoordeeld als het hoogste op de markt en biedt hele goede massages voor verlichting van pijnlijke spieren en andere spanningsgerelateerde problemen. De Sanbo massage guns zijn ook goed, maar leggen het in cijfers dus iets af ten opzichte van de Northgun pro. Als wij je mogen adviseren zeggen we: koop een Northwall massage pistool.

Mijn Northwall massage gun laadt niet op, wat kun je doen?

Het eerste dat u moet controleren, is of de oplader correct is aangesloten op zowel het stopcontact als het apparaat zelf. Vaak kunnen losse verbindingen het opladen voorkomen. Als dat niet werkt, probeer dan stof uit het oplaadpunt te halen, soms kan dit in de weg zitten. Mocht dit ook niet werken contacteer dan de klanterservice van Northwall. Zij reageren vaak snel en behulpzaam op vragen van klanten.

Gezondheidsexpert en freelance schrijver | + berichten

Hi, ik ben Martijn van Mindsetking. Mijn reis naar het gebruik van massage apparaten en zelfzorg begon met een persoonlijke strijd tegen chronische nek- en rugpijn. De pijn was namelijk zo erg dat ik bijna niet meer kon werken en ik was ten einde raad. Totdat ik massage apparaten uitprobeerde. Momenteel test ik massage apparaten voor Mindsetking en deel ik mijn ervaringen met jullie. Daarnaast schrijf ik ook veel bruikbare content over massage in het algemeen. Mocht je vragen hebben, dan mag je me altijd een mail sturen naar contact@mindsetking.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *