Het vinden van de juiste massage pistool voor jou kan een moeilijke taak zijn als je niet weet waar je op moet letten. Daarnaast zijn er erg veel verschillende merken die massage guns aanbieden.

Eén optie is de Action Massage gun, met zijn betaalbare prijs. Maar is dit product echt de moeite waard of kun je beter een andere massage gun kopen? Behoren ze tot de beste massage guns op de markt?

In dit artikel bespreken we de kwaliteit, prijs en andere belangrijke details over de Action massage gun.

De Action massage guns

De winkel Action heeft verschillende massage guns in haar assortiment en soms wisselt dit assortiment nog wel eens. Een review geven is lastig omdat de producten in prijs redelijk wat verschillen en de reviews die wij tot dusver zijn tegengekomen gemengde signalen afgeven.

Sommige mensen geven aan dat zij plezier beleven aan de goedkopere Action massage guns en andere mensen geven juist aan dat de producten niet voldoen aan hun verwachtingen.

Een merk dat wij vooral zien terugkomen bij de Action, welke wij persoonlijk ook als het beste merk dat hun aanbieden aanprijzen, zijn de Silvergear massage guns. Wij hebben over een review geschreven over alle Silvergear massage guns en weten dus precies hoe goed deze zijn (we hebben ze ook zelf getest).

De beste Silvergear massage gun (merk dat aangeboden wordt bij Action)

Dit is het beste model van het merk massage guns (Silvergear) die je veel bij Action terug ziet komen. Wij hebben al zijn broertjes en zusjes getest, waaronder ook veel andere Action massage guns van het merk Silvergear.

Voordelen:

  • Beste model van Silvergear, merk van massage guns bij Action
  • Voor zijn prijs levert hij goede prestaties
  • Inclusief: 6 standen, 4 opzetstukken & opbergkoffer

Nadeel:

  • Ondanks dat dit de beste in deze categorie is zijn er veel andere merken die betere massage guns leveren (wel tegen een hoger bedrag)

De Silvergear Premium Massage Gun, ook wel bekend als de Massage Gun Pro, is een veelzijdige tool die gebruikt kan worden voor zowel ontspanningsmassages als verlichting van spierpijn. Met zes verschillende pulsatiemodi en vier massagekoppen kan dit innovatieve apparaat zich richten op verschillende lichaamsdelen en massagetechnieken. Een van de belangrijkste voordelen van de Massage Gun Pro is een verbeterde bloedsomloop. Door druk- en trilbewegingen te gebruiken, activeert het pistool de doorbloeding en helpt het afvalstoffen uit de spieren te verwijderen. Dit kan ook de toevoer van voedingsstoffen naar zenuwen en spieren vergemakkelijken, wat leidt tot spierherstel na het sporten of andere fysieke activiteiten. Naast pijnverlichting kan de Massage Gun Pro ook gebruikt worden voor ontspanningsmassages. Door de bloedsomloop te stimuleren en spieren soepeler te maken, kan een ontspanningsmassage spierpijn of blessures helpen voorkomen.

Wat vinden wij van de Action massage guns?

De Action massage guns zijn een uitgelichte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een goedkope massage gun, zonder al teveel opties.

Na het testen van twee modellen kunnen we echter concluderen dat ze niet kunnen concurreren met de top van de markt naar onze mening.

De Action massage guns hebben naar onze mening meer moeite om diep in de spieren te komen en zijn minder goed dan andere massage guns op verschillende vlakken.

Om voorbeelden te noemen: wij vonden hem vooral een stuk minder krachtig en de materialen niet erg kwalitatief in vergelijking met betere massage guns en zelfs niet zo krachtig als de beste mini massage guns.

Over het algemeen ontdekten we dat deze modellen niet hetzelfde massageniveau konden bieden als duurdere modellen.

Wat zijn de postieve punten van Action massage guns?

Action massage guns zijn voor sommige mensen een interessant alternatief voor de duurdere modellen. Ze zijn goedkoop en de massage werkt wel. Sommige mensen vinden ze minder krachtig en minder effectief dan traditionele massagetechnieken, maar ze hebben wel een werking, waardoor het een interessante optie kan zijn om mee te beginnen.

Action massage guns kunnen op alle delen van het lichaam worden gebruikt, waardoor ze veelzijdig zijn voor een verscheidenheid aan massages, net als andere massage guns tevens.

De beste massage gun die wij hebben geprobeerd van de Action was een model van Silvergear massage guns. Deze vonden we vrij goed, zeker voor de prijs die varieren van 30-60 euro.

Daarbij moeten we wel zeggen dat de modellen van 30 euro wel een stuk minder presteren en veel minder aan te raden zijn, dan de modellen van 60 euro. Goedkoop is niet altijd duurkoop zeg maar.

Wat zijn naar onze mening de beste massage guns?

Naar onze mening kan een beetje zoekwerk je wel veel betere opties bieden. Niet altijd voor dezelfde prijs bij aankoop, maar op den duur kan het kopen van een andere massage gun je wellicht alsnog geld besparen.

Dit omdat je dan in één keer een goede aankoop doet en niet twee geld uit hoeft te geven. Daarnaast heb je een grote kans (naar ons idee) dat andere massage guns langer mee gaan en je dus niet zo snel een nieuw massage pistool hoeft te kopen.

Wij hebben een artikel gewijd aan de beste massage guns die er op dit moment zijn. We updaten dit artikel regelmatig om hem relevant te houden.

Er zijn heel veel merken die massage guns maken. Een aantal van de beste zijn: Basena massage guns, Hyperice Hypervolt massage gunsMaicura massage gunNorthwall massage gunSanbo Massage guns, Theraguns & Tunturi massage guns.

Veelgestelde vragen

Hoeveel massage guns hebben jullie getest?

Wij in totaal wel meer dan 100 massage guns getest. We hebben een grote verscheidenheid aan merken getest en hierdoor hadden we een deel van het assortiment van Action al eens uitgeprobeerd. Aanvullend hebben we nog 3 Action massage guns getest, die zij op dat moment in het assortiment hadden. We waren erg bekend met het meest prominente merk dat Action aanbied, waarvan je het beste model ook in deze review terugvind.

Waar hebben jullie de (Action) massage guns op beoordeeld?

Wij beoordelen alle massage guns op het gebied van kwaliteit, geluidsniveau, duurzaamheid, kracht, precisie, batterijduur, opzetstukken, snelheden en ook prijs.

Freelance schrijver gezondheid | + berichten

Martijn schrijft graag artikelen die verband houden met zijn interesses en passies. Zo schrijft hij graag over onderwerpen als fysiotherapie, massage en massage apparaten. De beste massage apparaten die hij vergelijkt voegt hij maar al te graag toe aan zijn eigen assortiment. Hij struint graag het internet af en neemt reviews uitvoerig door.